kermadec Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kolego... to forum jest tak duże, że mało kto tu się zna. Nie ma co się złościć. Poza tym zaistniała sytuacja wynikła troszkę dzięki tobie. W profilu podałeś, że masz 23 lata i YBR125. Wybacz, ale to wskazuje na początkującego motocyklistę :). Tak więc lewa w górę i bez nerwów :). Pozdro... PS. A YBR to fajny koń na miasto :). W sumie 250 fajniejsza, ale co tam ;). Niestety na niektórych ten koń jest za mały i wyglądają na nim conajmniej pokracznie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pijackie mordy UWAGA MAM KOMUNIKAT !!!! Jutro rano ok 9.00 wyjazd nad jezioro do Dankowa. W planie:- smażenie się na słońcu - ryb łowienie i ich jedzenie ( zabrać sól, pieprz i cytrynę )- przepijanie tkwiących w gardle ości zimnym piwem- konkursy z nagrodami ( zwycięzca będzie mógł po nas posprzątać )- kto chce i lubi to namiotospanie- powrót szykiem paradnym do szczecina w niedziele wieczorem PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jutro rano ok 9.00 wyjazd nad jezioro do Dankowa. W planie:- smażenie się na słońcu - ryb łowienie i ich jedzenie ( zabrać sól, pieprz i cytrynę )- przepijanie tkwiących w gardle ości zimnym piwem- konkursy z nagrodami ( zwycięzca będzie mógł po nas posprzątać )- kto chce i lubi to namiotospanie- powrót szykiem paradnym do szczecina w niedziele wieczorem PZDR A jak pracuję do 16.00 i potem pojadę do Dankowa, to czy dam radę nawiązać jeszcze kontakt z pierwszą grupą??Mam na myśli kontakt werbalny. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A jak pracuję do 16.00 i potem pojadę do Dankowa, to czy dam radę nawiązać jeszcze kontakt z pierwszą grupą??Mam na myśli kontakt werbalny. OOOOssssszzzzzywiśśśśśccccciiiieeee. A tak poważnie to zamierzamy mocno lajtowo potraktować ten łikend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja sie nie gniewam :) Przedstawilem fakty. Ybr to fajna mala zabawka do pracy, uczylem sie na tym, z sentymentu odrestaurowalem, bo po nauce bylo co naprawiac, na chwile obecna tylko to mi pozostalo. W dalszym ciagu potrzebuje cos, co ktos i tak trzyma w garazu, na tydzien, doslownie. 2-9 lipiec. Zostawie depozyt i nawet dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Sztormie, http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/user/8251-mikitl/ tu masz namiar na Mikiego. Mikoch, ja z Tobą porozmawiam na pewno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 napisalem wiadomosc, zobaczymy, moze cos ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Miki jest aktualnie poza Szczecinem, więc czekaj cierpliwe na odpowiedź jak wróci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Halo Szczecin, to kto w końcu wylata na Złocieniec, bo bym chętnie zobaczył Wasze pijackie mordy! Co prawda nie wiem czy mój skutr mnie dowiezie aż z Gdańska, ale próbować warto.Arek RF vel Menacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Siemanko Menacha. Złocieniec w naszym wykonaniu odpada z wielu względów. Ale za to jedziemy tydzień póżniej (1-3.07) do CZechosłowackich Radvanic na drogowe TT. Jeżeli ktoś ma ochotę się podłączyć to zapraszamy. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja jadę do Łagowa 8-10.07., z wielu względów jest to dla mnie wyjazd stulecia :P Jedzie ktoś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Maja, wyjazd stulecia??!! Ale że co? Że pierwszy raz sama na moto? Czy coś więcej?? Łagów i Polanów w jeden weekend, niektórzy będa mieli zagwozdkę. Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Hi, Gdzie w centrum (okolice pl żołnierza) można wynając miejsce parkingowe na moto? PZDWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Najbliżej Plac Rodła ( budynek ZUS-u albo parkingi przy galaxy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Maja, wyjazd stulecia??!! Ale że co? Że pierwszy raz sama na moto? Czy coś więcej?? Łagów i Polanów w jeden weekend, niektórzy będa mieli zagwozdkę. Pierwszy raz sama na moto, ale w sumie wyprawa nie samotna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi