dangerous Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Witajcie, czy ktoś zna może Honde VFR ze Stargardu Szczecińskiego, taką pozbawioną owiewek, z przodu a'la naked? Mocno A'la. Kolor czerwony. Mam możliwość kupienia za dobrą kasę, ale moto widziałem, na jednym zdjęciu, a kawałek mam. Chciałbym go zrobić na oryginał i liczę się z kosztami, chodzi mi o silnik i historię wypadkową tj rama lagi itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Widzę że administrator przywrócił historyczny wątek. Przyznać się czy to na wyraźną prośbę któregoś ze starych forumowiczy ??? PZDR!!! to wie pochwale, mailowalam i gg-dowalam z administratorem, bo bylo mi szkoda tych lat ktore tu spedzilismy ;) nie wiem czy to w koncu moja zasluga bo to bylo ze 2-3 miesiace temu ale nie wazne, wazne jest to ze znowu tu jestesmy i to ze starymi gadkami ;) Pozdrowionka :) Ps. szukam R6... oczywiscie tanio i w dobrym stanie mechaniczno-technicznym, wizualny do omowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 chyba Twoja, skoro Halo Szczecin powrocilo;) przy okazji mam pytanko: co trzeba zrobic by przynalezec do grupy i miec tez pod zdjeciem " halo szczecin" :> W kwestii r6 moze inni cos slyszeli.. pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Oho, co ja widzę, to żyje!!! :) Maja, R6?! No, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Maja, R6?! No, no, no... Majka R6 ??? weż R1 bo 600 podobno się bardzo szybko nudzi :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Hehe juz jedna 600 mi sie znudziła, teraz chce inna ;) Pytanie nadal aktualne jakby ktos cos słyszał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Hehe juz jedna 600 mi sie znudziła, teraz chce inna ;) Pytanie nadal aktualne jakby ktos cos słyszał :) mi tam 1,4 sie nie nudzi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 mi tam 1,4 sie nie nudzi hi hi no ładnie... mój samochód ma 1.0 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Hmm, moj samochod ma mniej pojemnosci niz moj skuter :cool: . Naprawde :smile: . I wcale mi sie nie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 I wcale mi sie nie nudzi. Samochód czy skuter?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Jedno i drugie :smile: . Dla skuterka ~200km/h wystarczy calkowicie, a samochod... hmmm ... moglby byc troche szybszy :smile: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Widzę, że temat odszedł w niebyt... Ale trochę poszukałam i voila!!! Tak, nudzi mi się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Moze z nadejsciem wiosny wiecej ludzi bedzie sie udzielac w tym dziale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciux Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jest tu ktoś kto lubi poryć sciółkę w lesie :icon_razz: ?? Jestem z prawobrzeżnej cześci Szczecina,jeżdzę ltz 400.Jak ktoś siedzi w domu to niech pisze bo nie ma co robić w ferie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ktos wybiera sie na bagicz ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi