Maja Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Dziekuje Konrado :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ja Kondzio w lutym dopiero, ale dzięki za pamięć ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyszess Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 witam witam :D widze duzo kobiet jezdzi po szczecinie i okolicach : ) HALP szczecin ;> co to za organizacja ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Halo Szczecin kiedyś tworzyli ludzie których poza pasją do motocykli łączyła przyjażń i przede wszystkim chęć wspólnego spędzania czasu; teraz to się troszkę zmieniło. Może Ci ktoś to kiedyś opowie. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Halo Szczecin kiedyś tworzyli ludzie których poza pasją do motocykli łączyła przyjażń i przede wszystkim chęć wspólnego spędzania czasu; teraz to się troszkę zmieniło. Może Ci ktoś to kiedyś opowie. PZDR!!! Oj Konrad a kto powiedzial ze nie chcemy sie juz kumplowac :P mi np sprawia przyjemnosc wchodzenie tutaj i napisanie czegos z Wami :) zreszta w next sezonie mysle ze mozna odnowic kumplowanie :) wozek boczny dla Gabi i jedziemy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 hehe to i ja witam po yyyyyyyyyyyyyyy rany kiedy ja tu ostatnio bylem... :icon_eek: tak czy siak chcialbym zdementowac pogloski o swojej smierci... nadal zyję :) yyyb tyle, ze chwilowo jakby z racji poszukiwania pracy jestem nieco nieczynny... ale mam nadzieje niedlugo to zmienic. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZZR Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kiedyś i ja się tu nawet zalogowałem ale wątku Halo nie znalazłem a tu proszę taka niespodzianka. Tylu znajomych :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyszess Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 czyli tylko slonko osuszy drogi ;> i spotykamy sie na drodze ;> jakies spotkania organizujecie czy to juz umarło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie no latac mozna zawsze, nie tylko po suchym :) choc ostatnio ja sosobiscie troszke odpuscilem jako nowy tatus :) ale niebawem znow nawiedze czarne i blotniste tez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Właśnie zsiadłem z motura ni jak to ktoś kiedyś powiedział "Upał troszkę zelżał", drogi wilgotne ale za to przynajmniej się nie kurzy. Gdyby nie to że sprzęt mocno jadowity i grzał mnie od środka to myślę, że mógłbym zmarznąć. PZDR!!! PS. Majka Ciebie to zawsze miło spotkać czy to na forum czy w realu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyszess Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 hih :D ja prawie codziennie jezdze do pracy : ) z polic na na grunwaldzki plac : ) i musze przyznac ze rekawiczki nic nie dają ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No to co !!! WESOŁEGO JAJKA I MOKREJ CHOINKI!!! Czy jakoś tak. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja również życzę zdrwych i spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 swieta swieta i po siwetach , nareszcie mozna wrocic do szarosci dnia codziennego :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 witam parchy po wiekach milczenia... nie sądziłem, że to jeszcze się kręci... :D w nowym sezon trza będzie totalnie odkurzyć stare klimaty... może nawet zreaktywować Kołchoz? hm? jakieś polatanki etc... ten sezon był przej**any.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi