kamilpierwszy Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 jak najbardziej potwierdzam i przylaczam sie do Twojej skromnej opinii, a teksty typy "to forum jest nieaktywne", "zdechlo" -> naprawde je uśmierca, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Hej!Dziś o 20ej w Ułańskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Moze ja wam to wyjaśnię po co jeszcze ono tutaj istnieje,ponieważ bywa że nowe osoby wiedza o forum tym ogolnopolskim i szukają znajomych do wspolnych wypadów-trafiają na ten dzial i sa odsylane tam gdzie większośc się udziela na lokalnym. Dodaje że forum Halo Szczecin jest dla wszytkich i nie ma co oceniac że umarło czy zdechło, poniewaz tak na prawde wszytko zalezy od udzielajacych sie, jesli nie piszecie to i inni nie odpowiedzą :icon_exclaim:Do Rebelki:Zadac można sobie tez pytanie a co z lista mailingowa szczecińska która kiedys tak czesto była atakowana spamem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_Ka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Witam Wszystkich... Jestem ze Szczecina więc chyba dobrze trafiłem. Krótkie pytanie mam. GDzie serwisować Drag Star'a w naszym mieście ?? Wiem że mamy ASO Yamaha, ale kompletnie nie znam żadnych opinii na ich temat. Może ktoś pomoże ?? Interesuje mnie "akcja zima", czyli ogólne spojrzenie na moto, i podstawowe wymiany, filtry,olej itp. Drag 650, 2005 rok, 11tys przebieg. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Serwisów w Szczecinie jest kilka,ale każdy jest inny. Wejdz na strone www.haloszczecin.com/forum i tam zapytaj sie uzytkowników. To forum reginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 polecam: www.vipergarage.pl zdzwon sie z gosciem, na pewno sie dogadasz i bedziesz zadowolony,ja jestem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Hej! Kamil, fajny avatar! Lukas Ka, witaj, z serwisem nie pomogę, ale na pewno znajdzisz tu albo na małym "halo" pomoc. Rebelka - jak synuś? Jakieś foty? :flesje: Nic nie zdycha, można pisac to tu to tam, tylko piszcie, bo samo się nie ożywi!!! Mam nadzieję, że w środę się widzimy w liczniejszym gronie niż tydzień temu???!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 jak tam Wasze sprzeta?pochowane?ja wlasnie sie zastanawiam, czy to juz czas wywoozki ze szczecina,caly czas mam nadzieje, ze jeszcze bedzie "babie lato",ale cos kiepsko to widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No ja też jeszcze licze na ocieplenie przed odstawieniem sprzęta. Podobno ma takowe nadejść w przyszłym tygodniu, zapowiadają nawet 20 stopni. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Chłopaki, twardym trzeba być!!! :icon_mrgreen: A dziś do Ułańskiej przyjeżdżajcie na 20stą! Na soczek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żuber Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 No i Ułanska zakonczona :buttrock: Oby wiecej takich spotkan :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jest ktos chetny posmigac troszke w najblizszych dniach?? nie chce robic z siebie rossiego ale chopperom podziekuje i pomaranczowym kamizelkom.Bez urazy. Lubie szybka jazde BOWybrańcy bogów umierają młodo, lecz później żyją wiecznie w ich towarzystwie 517245788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZZR Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Siema. Ja też jestem ze Szczecina. pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 O rany! Świeża krew!!! :) Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ludziska-jade busem do niemiec,moge komuś po drodze jakies moto przywiesc,sa chetni? jak w temacie, jadę Sprinterem maxi. po drodze zabieram 1 motocykl.Jadę po trasie Szczecin-Norymberga-Ulm-Jezioro Bodeńskie I SPOWROTEM(powrót do uzgodnienia).Wyjazd w najbliszy piątek wieczór-powrót jak najszbciej=sobota wieczór. Auto jest wynajmowane więc w grę wchodzi podział kosztów.Sądze,że oprócz mojego sprzęta wejda przynajmniej jeszcze z 2 szt. Bardzo dobrze władam j.niemieckim i moge pomóc w ewentualnych negocjacjach itpWSZELKIE ZAPYTANIA PROSZę TYLKO TELEFONICZNIE 0505-22-54-56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi