kamilpierwszy Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 wiecej nie wiem,sprobuje dowiedziec sie czegos wiecej,ale wydaje mi sie, ze to bedzie mialo krootkie nogi,raz ktos wpadnie - niestetyi wszyscy beda unikac owego PoliRidera, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo zx6 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 wiecej nie wiem,sprobuje dowiedziec sie czegos wiecej,ale wydaje mi sie, ze to bedzie mialo krootkie nogi,raz ktos wpadnie - niestetyi wszyscy beda unikac owego PoliRidera,Witam wszystkich po długiej nieobecności :) :notworthy: widzę że motorodzinka się systematycznie powiększa :crossy: :crossy: jeszce raz dla wszystkich pozdrowienia :flesje: :( :biggrin: :flesje: P.S.Kamil daj mi swoje namiary tel. na PW mam pilną sprawę,dzięki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Siemano, fakt dawno cię nie było:)Teraz będziesz częstszym gosciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo zx6 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Siemano, fakt dawno cię nie było:)Teraz będziesz częstszym gosciem?Witam i pozdro dla wszystkich jeszcze raz :icon_question: :icon_eek: Narazie dalej będę niestety gościem bo od prawie roku siedze u żabojadów i nie mam neta tak więc pozdro i do zobaczenia może wkrótce na jakiejś polatance :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No to emigration cie dopadła,ale u nas już fajnei w kraju się robi:)Na szczecińskim forum halo.szczecin.com/forum więcej naszych pisze, jak bedziesz miał chwilkę to się zarejestruj:) i pisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 witam all ;] troche dawno mnie tu nie było ale ja tylko z małym pytankiem : czy są jaczyc odwazni wogole i chetni zeby jutro jechac na zlot winobraniowy do zielonej góry?? wiem ze to trioche daleko ale chyba jazda motocyklem to sama przyjemnosc a w zielonej gorze sa jedna z najlepszych zlotów ;] ja tam jade chyba ze bedzie lało :P http://www.bachus.zgora.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Powtórzę się-nie wiele osób tutaj zagląda, gdyż forum lokalne założone zostało.Tam jest napisane o zlocie kto jedzie itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to co....?trza ruszac doopsko na moto, pooki pogoda ok.....do zobaczenia na Walach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 szykuje sie w tym roku Bakutil ? bo jak tak to musze wybrac miedzy peknieta guma a bakutilem z przewaga na bakutil :) - niestety soboty mam robocze :/ Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 szykuje sie w tym roku Bakutil ? bo jak tak to musze wybrac miedzy peknieta guma a bakutilem z przewaga na bakutil ;) - niestety soboty mam robocze :/bakutil w tym roku chyba ma sie nie odbyc,wczoraj rozmawialem z frankiem - nie chce mu sie robic,pozdro redu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 w takim razie jesli pogoda wynormalnieje, wpadne na peknieta gume ;) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 w takim razie jesli pogoda wynormalnieje, wpadne na peknieta gume ;) info o rajdzie: II Turystyczny Rajd Motocyklowy na orientacjęTermin: 6.10.2007 (sobota)Miejsce startu: Moto-Klinika ul.Wadowicka 2 , Szczecin-Pilchowo Program:g.10-11 Zapisy i powitanie uczestników rajdu.g.11 Wypuszczenie pierwszego zawodnika na trasę rajdu, następni uczestnicy wypuszczani są w odstępach 1 minuty.Trasę Rajdu każdy pokonuje indywidualnie, motocyklem posiadającym aktualne badanie techniczne i policę OC.Impreza ma charakter krajoznawczy w związku z tym nie szybkość lecz dobra orientacja w terenie jest najwyżej punktowana.Na trasie Rajdu uczestnicy oprócz poprawnego odnalezienia się w terenie mają do wykonania zadania sprawnościowe (m.in powtórka z kursu na prawo jazdy, ujażmienie quada itp) i teoretyczne (m.in.test o tematyce motoryzacyjnej).Mieszkańcy miasta mogą kibicować uczestnikom na Gminnym Ośrodku Sportowym w Pilchowie , gdzie odbędą się jedne z konkurencji.Większość trasy prowadzić będzie bocznymi drogami asfaltowymi i bitymi drogami wiejskimi, zdażyć się jednak mogą odcinki szutrowe. Rajd jest przygotowywany pod takim kątem aby posiadacz każdego typu motocykla (od weterana po choppera) mógł bezproblemowo pokonać trasę rajdu.W ramach symbolicznego wpisowego 5-10zł uczestnicy oprócz całej masy atrakcji otrzymają rónież ciepły poczęstunek po rajdzie.Na zakończenie imprezy przewidziany jest festyn w Gminnym Ośrodku Sportowym w Pilchowie połączony z wręczeniem nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Przebija sie slonce!!!W końcu!!!Robimy dzis jakąś "lepszą" trasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Przebija sie slonce!!!W końcu!!!Robimy dzis jakąś "lepszą" trasę?Tras jest robionych sporo; choć nie wiem po co ten temat nadal wisi, skoro i tak wszyscy odsylani sa na forum lokalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Tras jest robionych sporo; choć nie wiem po co ten temat nadal wisi, skoro i tak wszyscy odsylani sa na forum lokalne? No właśnie :/ Ja co prawda się nie udzielam w ogóle, ale zawsze lubiłam poczytać o waszych plotkach i ploteczkach. Myślę, że grupa halo szczecin sporo straciła. Na lokalnym forum jest dużo mniej życia niż było na tym. A i ludzie z Polski pewnie mniej zaglądają na lokalne. Ale to tylko taka moja skromna opinia (czytaj: tak sobie chciałam popalać - nikogo nie urażając :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi