szaser Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mam pytanie czy może ktoś wybiera się na zlot do Penemunde 19-20 maj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Raczej nie gdyż tego dnia jest ślub naszych najblizszych motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaser Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wszystko jasne dziękuję za szybką odpowiedź. Rozumiem że spotykamy się pod kościołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tak jest o godzieni 17 z minutami już się zjeżdzamy. A ciebei zapraszamy na nasze szczecińskie forum jesli masz ochote. W moim podpisie jest link do strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mam pytanie czy może ktoś wybiera się na zlot do Penemunde 19-20 maj ? Witam ja się chyba wybiorę. Pozdrawiam motonowożeńców, wybaczcie, wiem że zrozumiecie. Z tym, że będę jechał z Międzyzdrojów ale przez Szczecin, chyba będzie ze mną jeszcze kolega też intruderem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_Szn Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam Czy juz cos wiadomo wiecej o Zlocie Junaka? Doszly mine sluchy ze moze nie byc w Sz-nie tylko gdzies w poblizu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak co roku w Grzepnicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 eloł co za zastój...czy siatkówka w czwartki jest aktualna?chętnie bym się przyłączył....a w ogóle to na którym forum teraz pisać? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Siatkówki nie ma juz od 3 miesiacy,przyszedł sezon więc teraz tylko jazda:)A Pisac mozesz gdzie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek6 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Siatkówki nie ma juz od 3 miesiacy,przyszedł sezon więc teraz tylko jazda:)A Pisac mozesz gdzie chcesz. no to strzał w dziesiątkę:P ok pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Siatkówki nie ma juz od 3 miesiacy,przyszedł sezon więc teraz tylko jazda:)A Pisac mozesz gdzie chcesz. Obudziłem się juz całkiem, ale nic nie widzę :icon_razz: . Chyba, że nikt już tu nie zagląda. Jak rozumieć "gdzie chcesz"? Jest jakieś inne forum, gdzie można zajrzeć? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Obudziłem się juz całkiem, ale nic nie widzę :icon_question: . Chyba, że nikt już tu nie zagląda. Jak rozumieć "gdzie chcesz"? Jest jakieś inne forum, gdzie można zajrzeć? :biggrin:http://haloszczecin.com/forum/ :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no wlasnie, jakos nikt tu nie zaglada..., ide polatac, zaczne od Wałów...,jak cos, to zapraszam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Chyba Ciebie Kamil słyszałem na osiedlu :) - aż przyjemniej się zrobilo kiedy rzędowa 4rka przeleciała pod oknem. Ps. Jak motorek biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no wlasnie, jakos nikt tu nie zaglada..., ide polatac, zaczne od Wałów...,jak cos, to zapraszam, Ja tutaj zaglądam zeby takim zbłądzonym owieczkom powiedzieć gdzie się pisze:)Wejdz na forum na stronie Halo Szczecin.Tam juz jestm nas cała masa i życie leci dalej tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi