Gitta Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 My was możemy zabrać autobusem 53:) lub 60:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 My was możemy zabrać autobusem 53:) lub 60:) No to już zawsze coś :D Makak, gdzie Ty mniej więcej mieszkasz? może byśmy się umówili żeby razem podjechać, razem błądzić to nie to co samemu :) My was możemy zabrać autobusem 53:) lub 60:) No to już zawsze coś ;) Makak, gdzie Ty mniej więcej mieszkasz? może byśmy się umówili żeby razem podjechać, razem błądzić to nie to co samemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ku Słońcu - brama Główna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Hello [...] :) Poszukuję dobrego malarza artystę który polakieruje plastiki. Czy ktoś coś wie o Albercie ze Stargardu ?Ps. priorytetem jest jakość.Hej!Albercik fajny gość, dobrze maluje. Musisz złapać kogoś ze Stargardu i zapytac o nr. Ma zdjęcia swoich poprzednich prac, możesz obejrzeć jego motor i jeszcze czerwona R1 lata po Szczecinie-była nawet w TVN Turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie ma jak to 1 lutego pośmigać sobie na moto.Nawet mijałem się na Wojska Polskiego z motocyklistą na enduro, nie ma jak to pozdrowić lewą łapką,już dawno nie było okazji do tego gestu :icon_mrgreen: .Ciekawy jestem kto to był na tym enduraku? Pozdrawiam all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxpawelxxx Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie ma jak to 1 lutego pośmigać sobie na moto.Nawet mijałem się na Wojska Polskiego z motocyklistą na enduro, nie ma jak to pozdrowić lewą łapką,już dawno nie było okazji do tego gestu ;) .Ciekawy jestem kto to był na tym enduraku? Pozdrawiam all Witam wszystkich :) Kopytek Widziałem cie dzisiaj jak sigałeś na Traugutta Będziesz jutro na torze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja na 90% będe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 cześć, a o której na torze bo dzisiaj też ma być ciepło i sucho więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Hello po mojej długiej nieobecności na łamach Halo Szczecin ;) Poszukuję dobrego malarza artystę który polakieruje plastiki. Czy ktoś coś wie o Albercie ze Stargardu ? Ps. priorytetem jest jakość. APROPS ALBERTA - namiarow na niego niestety ci nie dam. Garaz Motor jezeli chodzi o malowanie wspolpracuje z Albertem (ale moge Cie zapewnic ze tez nie dadza ci namiarow - w koncu z tego sie utrzymuja) - tak wiec jezeli chcesz aby to Albert malowal to udaj sie do Garaz Motor i porozmawiaj z Arkiem aby zlecil to Albertowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxpawelxxx Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Siema bylem dzisiaj na torze i mimo pogody :( smigało sie SUPER Pozdrawiam Wszystkich :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 APROPS ALBERTA - namiarow na niego niestety ci nie dam. Garaz Motor jezeli chodzi o malowanie wspolpracuje z Albertem (ale moge Cie zapewnic ze tez nie dadza ci namiarow - w koncu z tego sie utrzymuja) - tak wiec jezeli chcesz aby to Albert malowal to udaj sie do Garaz Motor i porozmawiaj z Arkiem aby zlecil to Albertowi. ja mysle ze to zadna taka rada.lepiej daj ten numer jak masz albo sie nie chwal KOLEGO :icon_twisted: A TO ALBERT ZADECYDUJE CO I KIEDY MA OCHOTE ZAROBIC :icon_mrgreen: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ktos sie moze orietuje gdzie mozna nabic butle turystyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Orlen na Kopernika lub Orlen przy Castoramie na Gumieńcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Ktos sie moze orietuje gdzie mozna nabic butle turystyczna?napewno na ulicy narutowiczwa wjazd przy kasynie wojskowym AUTO GAZ 24 małe info flesje.gifjutro tj. NIEDZIELA o godz.8,30 zbiorka pod LIDLEM w ZDROJACH dla ludzi chetnych pojezdzic terenowkami po poligonie wojskowym w podjuchach.I NIE TYLKO DLA NICHspotkanie jest powiazane z SWIATECZNA ORKIESTRA (KARNETY WYLOSOWANE W TRAKCIE LICYTACJI )spotkanie bedzie tak wczesnie dlatego ze nie kazdy wie gdzie znajduje sie ten poligon!BEDZIE OGNISKO ,PIECZENIE WłASNYCH KIEłBASEK I MIłA ATMOSFERKA.POZDRAWIAM kolejna imprezka to o godz 10 niedziela na torze kartingowym ul.woj.polskiego-tam blizej :icon_idea: Edytowane 3 Lutego 2007 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Hejka.Czy tylko ja mam wrażenie że sezon zaczął sie od 1 lutego.Co tu gadać ide polatać taka pogoda super szkoda ją zmarnować.Jak Wy się ubieracie, bo ja przy takiej temperaturze jaka jest za oknem(6stopni) wracam cały mokry :icon_idea: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi