Gość dr.Big Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nawet na skuterek 49ccm trzeba przedstawic dokumenty, sama umowa cale szczescie nie wystarczy. Nie rozumiem, skoro masz brief to czemu nie rejestrujesz? Chcesz to "puscic" jako motorower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Aby zrobić z 80 motorower musisz udać się do rzeczoznawcy i z nim ustalić szczegoły, w naszym polskim prawie aby pojazd był motorowerem musi mieć poj. do 49,9999 :icon_twisted: i nie może przekraczać predkości powyżej 50 km/h :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No to dzisiaj będziemy w kronice 17:45 TVP3. Mam nadzieje że mnie wytną :banghead: Madriana wsumie było super,jak dla mnie coś nowego!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 niedziela o 12 na wałachspotkanie motorkamihttp://www.wosp.szczecin.pl/programy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Kopytek, nie wiem ile Ty tam mówiłeś ale przypuszczam że dużo nie wycieli :) Fazerman napisz na gg to Ci napisze jak rejestrowałem bez briefu. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez D.I.E.G.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_to Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 ha no prosze moto rodzinka w telewizji dobrze ze pokazana z tej dobrej strony :D Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxpawelxxx Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich dzisiaj byłem 1 raz na Woj. Polskiego Bylo SUPER POZDRO WSZYSTKIM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich dzisiaj byłem 1 raz na Woj. Polskiego Bylo SUPER POZDRO WSZYSTKIM :buttrock: Polecam rownież na przyszłość atrakcyjną ulice Krzywoustego, Jagiellońską i wieczorną porą Śląską :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxpawelxxx Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Polecam rownież na przyszłość atrakcyjną ulice Krzywoustego, Jagiellońską i wieczorną porą Śląską :biggrin: Chodziło mi o tor na Woj. Polskiego ;) Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kopytek, nie wiem ile Ty tam mówiłeś ale przypuszczam że dużo nie wycieli :) Wycieli sporo. Mozna powiedziec, ze zostawili 0,5 % calosci ale Kopytek jest gwiazda :) Tu chce podziekowac naszej Sylwii :) (którą niestety wycieli), Kopytkowi, ktory świetnie zagrał dawce... krwi i Tomkowi, ktory gadal z ładem i składem. teraz na prosbe niektorych (rafusz to nie do Ciebie :) ) zalatwimy CNN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 dobra ja juz ide powoli lulu.Jutro jade oddac krew. Trzymajcie za mnie kciukiGdybym zginal w boju to mam nadzieje ze moge na Was liczyc :crossy::D serio mam cykora jak zadko ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 dobra ja juz ide powoli lulu.Jutro jade oddac krew. Trzymajcie za mnie kciukiGdybym zginal w boju to mam nadzieje ze moge na Was liczyc :icon_mrgreen::D serio mam cykora jak zadko ;D spoko.. nie ty jeden ale pani doktor ze stacji nie da nikomu uciec :icon_mrgreen: a i przed kolegami glupio, zwlaszcza jak baby oddaja krew :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 niedziela o 12 na wałachspotkanie motorkamihttp://www.wosp.szczecin.pl/programy.phpJa się oczwyiście pisze na to,będe napewno. spoko.. nie ty jeden ale pani doktor ze stacji nie da nikomu uciec :wink: a i przed kolegami glupio, zwlaszcza jak baby oddaja krew :banghead:Musze to zobaczyć! Postaram się dzisiaj też podjechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Czy wybiera sie dzisiaj ktos z was na Podjuchy gdzie jest zrobiony tor motocrossowy?Podobno chłopaki mają tam cos pokazać:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Czy wybiera sie dzisiaj ktos z was na Podjuchy gdzie jest zrobiony tor motocrossowy?Podobno chłopaki mają tam cos pokazać:P A jest tam dziś jakaś impreza cy cóś? A jak zapowiada się frekwencja na jutro?12.00 Wały i co potem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi