generał Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 hmmm odpaliłem dziś i narobiłem troszku hałasu na mieście:) a ja znow naprawiłem kołko od WSK V i do tłumika dodałem kuchennego druciaka i juz tak nie tarabani jak KTM :) bo grunt to dobra jazda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam ! byłem dzisiaj na torze i świetnie się bawiłem pozdrawiam Tomka który aż za bardzo się bawił... ale to wam pewnie sam opowie. Next... razem do Polic i z powrotem zimno... w twarz... ale nadole silnik rozgrzewał... to najważniejsze... :icon_twisted: Się zakochałem się w mojej XT... :icon_razz: Z tego co się dowiedziałem treningi mają być w środy i czwartki... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_moto Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hehehe ja tu na prezenty ledwo ledwo zbieram, a młodzież ( :icon_razz: ) tak sie rozbija :buttrock: fajnie macie pozazdroscic :biggrin: Pozdrawiamno prosze a dla wujka sie jakis prezencik znajdzie:)))pozdrawiam serdecznie cala moto rodzinke:) i wszystkich moto przyjaciol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hehehe ja tu na prezenty ledwo ledwo zbieram, a młodzież ( :icon_question: ) tak sie rozbija :rolleyes: fajnie macie pozazdroscic :buttrock: Pozdrawiam Bezzz kitu :D sie rozbilem, http://img176.imageshack.us/my.php?image=pc090056br1.jpg PEACE :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1447148,69,item.html WTF !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1447148,69,item.html WTF !? dobre :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dziś małe polatanko, było morowo :) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dziś małe polatanko, było morowo :) :) :biggrin: Po Taczaka także? W profilu zmień sobie motocykl bo coś nie zgadza się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Znowu mi ktoś pod oknami szalał... Na Ku Słońcu przyznać się... Dizel wydawało mi się że to Ty... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dziś małe polatanko, było morowo :cool: :) :)Morowo?człowieku skad ty znasz takie słowa,chodziles do jednej klasy z Mikolajem Rejem czy co normalnie witki mi opadły :D A co do polatanki to było Ok :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 A co do polatanki to było Ok :wink:Oj, tak :icon_mrgreen: Mnie zarzuciło dziś do Międzyzdrojów. Trasa Turystyczna też zaliczona :biggrin: hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 W profilu zmień sobie motocykl bo coś nie zgadza się :) A właśnie, że się zgadza :evil: , a że jeszcze w proszku to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dzisiaj oglądałem american pie 5 i rozwalił mnie jeden wątek który mozna zrobić na najbliższym zlocie junak albo polanów a mianowicie zawody na : mistrza w chlaniu ,,żelazna wątroba,, haha chętnych by nie brakowało :) ;) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dzisiaj oglądałem american pie 5 i rozwalił mnie jeden wątek który mozna zrobić na najbliższym zlocie junak albo polanów a mianowicie zawody na : mistrza w chlaniu ,,żelazna wątroba,,haha chętnych by nie brakowało Zapomniałeś o dwóch pozostałych konkursach... :) 1. Bieg przez kampus... bez niczego... 2. Najdłuższa i najsilniejsza ..:).. która utrzyma wiaderko z dzbankiem piwa... potem kułeczka... next baseball... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja też dzisiaj VTR-ce tłoki rozprostowałem i nawet nie zapomniałem do czego tak naprawdę służy przednie koło........................... do lewitacji oczywiście :) Stary dobry PAS tak działa na ludzi hehe. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi