Vidlak Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 W naszym mieście zimową porą zalatuje nudą może by zorganizować coś w tym stylu aby podgrzać atmosferkę :icon_evil: http://www.autokrata.pl/ogien/282/streetracing_w_szwecji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dzisiaj po 21 imprezka w RUMBIE, ruszać tyłeczki z domeczków i wpadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Pytanie mam takowe: jezdzi ktos z was czasami wieczorkiem po miescie, tak poprostu for fun?! Ja np dzis jezdzilem, niby mokro, niby zimno, ale nie jest tak zle, jak sie jezdzi z glową. Takze jesli ktos bedzie mial ochote to piszcie na gg itp. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Fajnie , skoro tyle wiesz , i najwyraźniej lepiej sie na tym znasz niż policja, to może sama wstąp w ich szeregi i do roboty! Fajnie nabijać sobie licznik postów na forum i wszyscy widzimy, że masz wiele do powiedzenia (...) Pozdrawiam. 1. Probowalam sie dostac do Policji, przeszlam testy ale nie przyjeli mnie bo mam slaby wzrok :icon_eek: 2. Moim celem w zyciu nie jest "nabijanie postow" - mam ciekawsze zajecia :biggrin: . reszty zdania nie skomentuje :icon_razz: I UPRASZA SIE NIEKTORYCH O NIE INSYNUOWANIE, ZE MOJE WYPOWIEDZI MOGA ZASZKODZIC MOJEMU KOMISOWI. Wolalabym nie tracic szacunku dla ludzi, ktorych cenie. :notworthy: W naszym mieście zimową porą zalatuje nudą może by zorganizować coś w tym stylu aby podgrzać atmosferkę :icon_razz: http://www.autokrata.pl/ogien/282/streetracing_w_szwecji/ :biggrin: to kiedy i gdzie? :) Edytowane 12 Listopada 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna25 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam , na takie spotkanie proponuje byłe lotnisko po rosjanach w Kluczewie, jest tam szeroko i dość bezpiecznie na takie wyczyny , wiem że to troche daleko , ale może warto ? pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Witam , na takie spotkanie proponuje byłe lotnisko po rosjanach w Kluczewie, jest tam szeroko i dość bezpiecznie na takie wyczyny , wiem że to troche daleko , ale może warto ? pozdro :wink: to juz wiemy gdzie :wink: tylko nie mamy chetnych i nie wiemy kiedy :evil: JANTARSKI.... moze ty jestes chetny? Tam nie ma lisow i zajacow... :bigrazz: Edytowane 13 Listopada 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 na Rodła był wypadek. Podobno czarny Bandit spotkanie miał z Mercedesem. Kierowcy motocykla nie ma. Czyżby prowadził motocykl złodziej i zwiał?A może osoba bez uprawnień do prowadzenia pojazdów?ciotko Gito, czy nie włączyła Ci się zanadto teoria spisku? :biggrin: moze poszkodowany trafił do szpitala? swoją droga, skąds to znam (czarny Bandit+mercedes :biggrin: ) 2. Moim celem w zyciu nie jest "nabijanie postow" - mam ciekawsze zajecia :rolleyes: . reszty zdania nie skomentuje :D LOL :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 zakonczylem sezon ;-]w piatek rano 4 st C na termometrze, a do pokonania 150km,trzeba wywiesc "dziada" poza szczecin, tym bardziej, ze tu ostatnio z tego co piszecie - coraz wredniejsza sytuacja z motorami,okolo 12stej bylo juz 6 st C, wiec wystartowalem,po drodze zlapal mnie wiatr, deszcz, zimno, ale dotarlem,;-Dteraz: ABY DO WIOSNY, a jak tam Wasze sprzety?spia juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 teraz: ABY DO WIOSNY,a jak tam Wasze sprzety?spia juz? Również konie nasze już zapadły w sen zimowy,ale nie w Szczecinie-tak samo jak ty dla bezpieczeństwa wywiozłam sprzęta.Teraz tylko liczyć czas do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Poszła spać... Tylko cisza... bo się jeszcze obudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ja jeszcze nie spie :)Zna moze ktos dokladny adres ulanskiej?? Chodzi o ulice i numer budynku. Chcialem sie wybrac ale nie wiem gdzie to jest. POZDR PS. Zesrac sie a nie dac sie. Ja nie spie!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Wygooglac można wszystko - Wyzwolenia 54, Bistro Ułańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 dziekuje bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 A ja se moge zapomniec o ulanskiej bo do czwartku siedze w berlinie :banghead::( i tak co tydzien :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 a jak tam Wasze sprzety?spia juz?no coś ty mójemu narazie nie daje spać chociaż łańcuch na maxa wyciągnięty i łożysko w tylnym kole wywalone tak że przy każdym dodaniu i ujęciu gazu dupą mi zażuca :banghead: dzisiaj zrobilem 80 km i jeszcze pare dni polatam chyba :crossy: Pozdro dla twardzieli :icon_biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi