generał Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mi chodziło o techniczne możliwości wdarcia się do każdego pomieszczenia.Nie trzeba McGuyvera(czy jak mu tam) żeby nożyce do stali hartowanej kupić. Czasem po prostu brakuje odrobiny ludzkiej życzliwości... któregoś z sąsiadów. :) oj nie ładnie ze wsrod nas sa tacy co ich zdrowie juz nie martwi po tym co robia :P wyrazy wspołczucia dla poszkodowanych,jak cos słuze pomoca :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio1986 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) O LOL :eek: przecież to jest niemożliwe gdzie indziej tylko w POLSCE :P Podejrzewam że jak by sie do tych złodzieji dopadli motocylkiści to już by nie trzeba było policji wzywać bo nie było by do kogo ;) a swoją drogą to bardzo dobrze by było jak by pierw tych złodzieji dopadli ci co ukradziono im konie, Mam nadzieje że motorki znajdą sie całe i zdrowe :smile: a złodziej zostaną sowicie skarceni przez grono motocyklistów tak że NIGDY już na żaden motor nawet nie spojrzą :) POZDRAWIAM ;) Łukasz Edytowane 8 Listopada 2006 przez henio1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 chyba od dzisiaj pies bedzie spal w garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Bo wy macie zle motocykle trzeba miec taki co sie nie miescie do zadnego samochodu, jest zaciezki zeby go podniesc a jakby zlodzieje wpadli na pomysl zeby go odpalic to na pierwszysm krzyzowamiu by sie cos zepsulo uniemozliwiajac kradziez. Dzis rano doszlismy z Xerem do wniosku ze ruska by nie zaj**ali ;] Mam nadzieje ze jak ich zlapia to powinni lapy podocinac jak w sredniowieczu i na przyszlosc nawet jak pomysla zeby wziac cos nieswojego to nie beda mieli czym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Bo wy macie zle motocykle trzeba miec taki co sie nie miescie do zadnego samochodu, jest zaciezki zeby go podniesc a jakby zlodzieje wpadli na pomysl zeby go odpalic to na pierwszysm krzyzowamiu by sie cos zepsulo uniemozliwiajac kradziez. Dzis rano doszlismy z Xerem do wniosku ze ruska by nie zaj**ali ;] Dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 8 Listopada 2006 przez adam.gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 . Witam! Przepraszam Adam. Co ty edytowałeś?Nie złodziejom. Ja teżm jestem za obcinaniem kończyn, za kradzież .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Słuchajcie i zrozumiecie że jest tak jak przypuszczałam wśród motocyklistów informator, który daj znać złodziejom gdzie stoja motocykle.Dzisiaj w nocy sradzione zostały dwa kolejne motocykle: Suzuzki Dr - Oriany oraz Yamaha XT naszego fetora Xero!!!!!Policjant powiedział że to już 10 motocykli w tym miesiącu skradzionych zostało i żeby wam wszystkim przekazać żebysie zabezpieczyli motocykle.Jak dostanę wszystkie info o motocyklach wrzuce tutaj na forumŻeby im nogi i ręce pourywało!!! K**** K**** zazwyczaj nie klne ale niestety mialas racje.... K**** brak słów. Jak sie dowiemy kto to, to niechcialbym byc w jego skorze.... Oriana i xero, czy daliscie ogloszenia o tych kradziezach na lokalnych forach w calej Polsce? Powinniscie to zrobic....Ja dalam info o waszych koniach na tych forach, na ktorych jestem zarejestrowana.... Edytowane 8 Listopada 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Mysleliscie cos na temat WOŚP??Moze bysmy cos zorganizowali??Jakas zbiorka?? Ja zbieralem 2 lata temu i bylo bardzo sympatycznie i w tym roku tez by mi sie przydalo bo bedzie lepsze sprawowanie w szkole :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 mam malutką sprawe jak by ktos całkiem przyoadkiem miał do sprzedania tanio uzywaną lodówke to byłbym wdzieczny za danie mi o tym znac :] POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 mam malutką sprawe jak by ktos całkiem przyoadkiem miał do sprzedania tanio uzywaną lodówke to byłbym wdzieczny za danie mi o tym znac :] POZDROA moze pralke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam! Przepraszam Adam. Co ty edytowałeś?Nie złodziejom. Ja teżm jestem za obcinaniem kończyn, za kradzież .Pozdrawiam. Pomyłka - nie tam gdzie trzeba wpisalem. :notworthy: Chciałem skasować posta calkiem.Przepraszam za zamieszanie.Ps.Złodziejom też bym obcinał łapy.Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 ...no, tym bardziej, że w jednej części miasta. Nie tylko z jednej czesci miasta, z całego Szczecina giną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A moze pralke? pralki nie potrzebuje ale lodówka jest potrzebna bardzo:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 K**** brak słów. Jak sie dowiemy kto to, to niechcialbym byc w jego skorze.... Płeć zmieniłaś??, Tak tylko pytam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi