Maja Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A może bysmy zrobili jakis grupowy nalot na Lagune w Gryfinie np w niedziele albo w pon wieczorem ?? Termin i godzina do obgadania, czy sa chetni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A może bysmy zrobili jakis grupowy nalot na Lagune w Gryfinie np w niedziele albo w pon wieczorem ?? Termin i godzina do obgadania, czy sa chetni ?? Nie w niedziele... wtedy tam jest za duzo ludzi a i tak pozabierali kola do zjezdzania na zjezdzalni (zostawili tylko 2 :biggrin:) wiec w poniedzialek jest wieksza szansa na zabawe :wink: . Ale to juz zalezy od reszty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Nie w niedziele... wtedy tam jest za duzo ludzi a i tak pozabierali kola do zjezdzania na zjezdzalni (zostawili tylko 2 :) ) wiec w poniedzialek jest wieksza szansa na zabawe :D . Ale to juz zalezy od reszty :biggrin: dostałem cynk, jak będziemy grzeczni to nam napuszczą wodę do basenu hurraaa :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A może bysmy zrobili jakis grupowy nalot na Lagune w Gryfinie np w niedziele albo w pon wieczorem ?? Termin i godzina do obgadania, czy sa chetni ?? My z chęcią się wybierzemy :) ustalcie tylko dzień i godzinę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A może bysmy zrobili jakis grupowy nalot na Lagune w Gryfinie np w niedziele albo w pon wieczorem ?? Termin i godzina do obgadania, czy sa chetni ?? ja też się pisze na basenik :) termin odjetny jak dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Pomysł z Laguną uważam za bardzo fajny! nie ma to jak siedzieć na dworze w solance jak nad głową mróz i śnieg pada. :) jak jest na dworze tak z -10C to dopiero fajnie sie tam wymoczyć!chetnie bym sie poplumkał tylko pytanie czy dam rade w weekend? w poniedziuałek szanse miałbym większe...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Pomysł z Laguną uważam za bardzo fajny! nie ma to jak siedzieć na dworze w solance jak nad głową mróz i śnieg pada. :D jak jest na dworze tak z -10C to dopiero fajnie sie tam wymoczyć![...] Tiaa tylko trzeba uwazac zeby ci wrona kupy nie zrobila na glowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Widze wieksze zainteresowanie poniedziałkiem wiec ustalamy poniedziałek, teraz pytanie gdzie i o której ?? Może np spotkamy się o 19:00 na Orlenie na Redzie ?? Oczywscie godzina i miejsce do negocjacji :icon_twisted: Czekam na dalsze deklaracje, PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Najlepiej jechać tak na 20 jest wtedy mniej ludzików więc będziemy mogli poszaleć :icon_twisted: to może o 19 wyjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Mam zaszczyt przedstawic film produkcji naszego kolegi RAFUSZA z Gitta, Szachem, grupa Halo Szczecin i konikami w roli glownej..... http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...40&act=&gk=bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 to dawać dokładnie o której na lagunie sie widzimy bo ja bym by za tym tez i lucynke wezme oczywiście ze soba.To 19 jest godzina zero i wyujazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 to ja proponuje godz. 19 orlen na Redzie tak jak pisała Maja ,a dla spóźnialskich godzina 19.45 przed Laguną żeby wejść na 20 na basenik :) ps. filmik paradowy jest czadowy aż mi się łezka zakręciła w oku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tylko dlaczego u nas film sie nie odtwarza?Wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Mam zaszczyt przedstawic film produkcji naszego kolegi RAFUSZA z Gitta, Szachem, grupa Halo Szczecin i konikami w roli glownej..... http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...40&act=&gk=bank filmik jest swietny długo sie sciaga ale jest wartu uwagi :D tylko pozazdroscic takiej atmosferki-chyba jeszcze raz sie oddam jakies pani :cool: hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tylko dlaczego u nas film sie nie odtwarza?Wrrr Gitta, a glosniki do pradu podlaczylas?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi