Gitta Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Żadna nowość!Ja mam pod szyje rewelacyjny kołnierz.Nie wieje pod szyje i jezdzilamw krotki rękwaku wczoraj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 UWAGADziś dobre wiadomościWszystkich chcę powiadomić, że jutro tj. w czwartek znowu wracają zajęcia sportowe na sali na Czorsztyńskiej o godzinie 19:30Wszyscy chętni na start................ powiadomcie osoby z poza forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Kolejnosc imprezy w Stepnicy to:- 12,00- zjazd motocykli na stadion w Czarnocinie gdzie czekac bedzie grill i inne tam przyjemnosci.- Mecz pilkarski o beczke piwa miejscowych my kibicujemy.- w polowie meczu wyjazd paradny z Banerem na nowego BURMISTRZA po okolicznych wsiach do Stepnicy.gdzie na nas czekac bedzie pieczony dzik i inne przyjemnosci.- Balanga dla wszystkich przez cala noc w rest.CIENIAS w Stepnicy.-Nocleg jak kto chce u Krysi i Malgosi.Zaproszeni sa wszyscy motocyklisci.-Szczegoly u organizatora pod ne 509851631 dzieki MARIAN za wyreczenie mojej osobyosobiscie SAM jeszcze nie podjołem decyzji gdzie bede(SŁUPSKczy STEPNICA) ale zaraz JADE NA Barke i po konsultacji z kolegami z CRUISERA cos moze wymysle .pozdrawiam ide pokatac na WSK V :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy ma ktoś z was jakieś pomysły na wieczór Hallo-winowy?Proponuję 31.10/2006 Słowianin http://www.infoludek.pl/kultura/koncerty?t=20061030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 - w polowie meczu wyjazd paradny z Banerem na nowego BURMISTRZA po okolicznych wsiach do Dokładnie na Wójta :biggrin: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy ma ktoś z was jakieś pomysły na wieczór Hallo-winowy?Proponuję 31.10/2006 Słowianin http://www.infoludek.pl/kultura/koncerty?t=20061030hmm... Gosia ,a może tunel :biggrin: po tamtej imprezce pewnie mamy tam wstęp wolny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Kolejnosc imprezy w Stepnicy to:- 12,00- zjazd motocykli na stadion w Czarnocinie gdzie czekac bedzie grill i inne tam przyjemnosci.- Mecz pilkarski o beczke piwa miejscowych my kibicujemy.- w polowie meczu wyjazd paradny z Banerem na nowego BURMISTRZA po okolicznych wsiach do Stepnicy.gdzie na nas czekac bedzie pieczony dzik i inne przyjemnosci.- Balanga dla wszystkich przez cala noc w rest.CIENIAS w Stepnicy.-Nocleg jak kto chce u Krysi i Malgosi.Zaproszeni sa wszyscy motocyklisci.-Szczegoly u organizatora pod ne 509851631 Z jakiego ramienia startuje w wyborach? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czy ma ktoś z was jakieś pomysły na wieczór Hallo-winowy?[/url]Jaki wieczór :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Z jakiego ramienia startuje w wyborach? :biggrin:Ja naprawde nie wiem z jakiego ramienia startuje.Wogole mnie to nie interesuje.Wazne ze my motocyklisci jeszcze w tym roku mozemy sie spotkac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja naprawde nie wiem z jakiego ramienia startuje.Wogole mnie to nie interesuje.Wazne ze my motocyklisci jeszcze w tym roku mozemy sie spotkac, I TU MASZ RACJE .A KTO MA RACJE STAWIA WSZYSTKIM BALETY I KOLACJE :biggrin: do zobaczenia w STEPNICY(WEZ TE NASZYWKI)POZDRAWIAM I PA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jaki wieczór :D :biggrin: To zależy od tego jak sobieto zinterpretujesz:)1. Halo (jako grupa) winowy (wino)=spożywanie wina w gronie ludzi halo2. Halo-winowy po amerykansku Halołin= dzien duszków śmierduszków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Z tego co wiem jest bezpartyjny. Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To ja lece sobie jeszcze troszke pozwiedzać.Planowane przystanki : Trzęsacz-Dreżewo-Karnice-Gostyń-Sulikowo-Strzeżewo-Trzebiszewo-Jarszewo-Dobropole-Babigoszcz. W/g lektury jaką posiadam są tam ciekawe obiekty do obejrzenia.Mam nadzieje że wyrobie się przed zachodem słońca. Pozdrawiam all :D czyli mam czas do 17:11. Bułki w plecak,herbatka w termosie i w traske....!No i kalesony na tyłek( no nie Gita? :biggrin: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To ja lece sobie jeszcze troszke pozwiedzać.Planowane przystanki : Trzęsacz-Dreżewo-Karnice-Gostyń-Sulikowo-Strzeżewo-Trzebiszewo-Jarszewo-Dobropole-Babigoszcz. W/g lektury jaką posiadam są tam ciekawe obiekty do obejrzenia.Mam nadzieje że wyrobie się przed zachodem słońca. Pozdrawiam all :biggrin: czyli mam czas do 17:11. Bułki w plecak,herbatka w termosie i w traske....!No i kalesony na tyłek( no nie Gita? :biggrin: ). Tak tak o jajka trzeba dbać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etiopczyk Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Z tego co wiem jest bezpartyjny. przyjmuje wszystkie czlonki ?? :biggrin::Dsorry, nie moglem sie powstrzymac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi