KasiaTL Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nam to w sumie obojętnie kiedy mamy opić te urodzinki, tylko milo by bylo zeby pare osob przybylo a w sobote to pewnie beda, no ale.... dla ciebie drogi Majkelu moze da rade przesunąć termin abyś mógł uczestniczyć w urodzinach brata fetorsa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Znalazłem ciekawy filmik... tak na poprawę nastroju jakby ktos miał dołek :notworthy: http://www.cartoonland.de/archiv/marienkae...nne-vs-fliegen/PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Hej! Przypominam o zdjęciach z parady! Jak ktoś jeszcze ma jakieś, to na płytkę i do baru wieczorem. Postaram sie wpaśc pozbierac je, choc ledwie na oczy widze... Do "zobaczenia" wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Hej! Przypominam o zdjęciach z parady! Jak ktoś jeszcze ma jakieś, to na płytkę i do baru wieczorem. Postaram sie wpaśc pozbierac je, choc ledwie na oczy widze... Do "zobaczenia" wieczorem Wczwartek nagrałam płytke z parady i filmiki dla rafusza zeby zrobil mix filmikow i zdjecia przekazal tym co na serwer chca wrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Może nie wszyscy to widzieli!http://sevenload.de/videos/SPin8L4/lid/OuLHs0H :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) A ja wczoraj z Szachciorem widzielismy kolesia na ul.Piastow jak sie wy......ł na srebrno niebieskiej Hayabusie az sie plastiki posypały chcieliśmy mu pomóc ale jacys kolesie podbiegli i pomogli mu wstac i sprzeta na chodnik odstawic a meczyli sie zeby podniesc Haye. Acha i przypominam ze dzis 1139 odcinek Klanu godz.17.35 :notworthy: i zamawiam miejsce przy oknie w Ulańskiej :icon_eek: Edytowane 27 Września 2006 przez Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 widzielismy kolesia na ul.Piastow jak sie wy......ł na srebrno niebieskiej Hayabusie az sie plastiki posypały chcieliśmy mu pomóc ale jacys kolesie podbiegli i pomogli mu wstac i sprzeta na chodnik odstawic a meczyli sie zeby podniesc Haye.osz w mordę, jeśli szczecińskie blachy, to zapewne mój sąsiad z traugutta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 osz w mordę, jeśli szczecińskie blachy, to zapewne mój sąsiad z traugutta :notworthy: Szczecinskie mial tablice,wiec moze to on a najsmieszniejsze jest to ze obok policjant z drogowki przejechal jak gdyby nigdy nic nawet sie nie zatrzymal zapytac czy wszystko ok,nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 osz w mordę, jeśli szczecińskie blachy, to zapewne mój sąsiad z traugutta :notworthy: Jeżeli myślisz o tej Haya co stoi codziennie na Traugutta to ten chłopaczek jest małodziutki i jest bratem Szachciora kolegi ze studiów i pracuje na Traugutta, ale mieszka na Sikorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a wiec obrona na 5 :notworthy: wiec jestem juz Pani Mgr hheeh jakby nie było biolog... :icon_eek: wiec w ten weekendzik jak najbardziej zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy :icon_eek: podrawia mgr Ann...:icon_eek: To ja czekam na szczegoly.....gdzie, kiedy i dlaczego tak krotko ?? Bo wrocilam :-) PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 :notworthy: Wkońcu odebrałem Prawo jazdy... 1. Poważna Wyprawa za mną wprawdzie nie 2 tygodniowa ale w tym samym kierunku ( Podjuchy ) Minusem była Pogoda która mnie nie rozpieszczała... Padało Zimno i Ślisko... i jeszcze te głupie śliskie pasy... jak dodałem gazu to mi bike na bok rzuciło... nie wiem jak to zrobiłem ale ustałem... Ogólnie podobało mi się... z chęcią wpadłbym dzisiaj na Ur. Solenizanta i przy okazji zanudzić was moimi opowiadaniami o wyprawie... niestety teraz musze się zakopać w książki - minusy klasy Maturalnej. Pozdrawiam Serdecznie Makak. Jeszcze raz Mikitl Wszystkiego Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 :icon_mrgreen: Wkońcu odebrałem Prawo jazdy... 1. Poważna Wyprawa za mną wprawdzie nie 2 tygodniowa ale w tym samym kierunku ( Podjuchy ) Minusem była Pogoda która mnie nie rozpieszczała... Padało Zimno i Ślisko... i jeszcze te głupie śliskie pasy... jak dodałem gazu to mi bike na bok rzuciło... nie wiem jak to zrobiłem ale ustałem... Ogólnie podobało mi się... z chęcią wpadłbym dzisiaj na Ur. Solenizanta i przy okazji zanudzić was moimi opowiadaniami o wyprawie... niestety teraz musze się zakopać w książki - minusy klasy Maturalnej. Pozdrawiam Serdecznie Makak. Jeszcze raz Mikitl Wszystkiego Najlepszego Ciesze sie, ze w koncu masz papierek :cool: No to w przyszlym sezonie poszlejemy razem :eek: i na legalu :wink: Pozdr 4 ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ciesze sie, ze w koncu masz papierek :P No to w przyszlym sezonie poszlejemy razem ;) i na legalu :) Pozdr 4 ALL GRATULACJE MAKAK-nareszcie :icon_mrgreen: Tak w przyszłym sezonie hmmmm...... Madrianna jak tam Twoja noga ??. Może założymy klub inwalidów, bo mi chcieli wsadzić w gips na 3 tygodnie ale sie nie zgodziłam no to szyna :wink: i stabilizator na 6 miesiecy - zerwałam staw skokowy :eek: :cool: :biggrin: stopa jak bania taka fioletowa Uwaga!! miałam wypadek na schodach -spadłam z ostatniego schodka bo go nie zauważyłam. No.... w komórke patrzyłam, chyba na co dzień zaczne nosic ubrania motocyklowe.NIe wiem czy sie smiać czy płakać :crossy: , a tu taka pogoda i od poniedziałku urlop zaczynam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ojjj, Gosia, współczuje... Ale to w ogole jakis pechowy czas... Zapytaj sie dziewczyn jak ja wygladam... Zapalenie spojówek, oczy zapuchniete, czerwone i przekrwione... Koszmar... Ciągle ktoś w gipsie, szynie, o kulach.... Nie idzie nam w tym sezonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Tak w przyszłym sezonie hmmmm...... Madrianna jak tam Twoja noga ??. Może założymy klub inwalidów, bo mi chcieli wsadzić w gips na 3 tygodnie ale sie nie zgodziłam no to szyna :icon_twisted: i stabilizator na 6 miesiecy - zerwałam staw skokowy :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_mrgreen: stopa jak bania taka fioletowa Życzę szbkiego powrotu do zdrowia. A jeżeli chodzi o stabilizator na staw skokowy to ja przerabiałam już kilka i mam jeden sprawdzony, który działa naprawdę rewlacyjnie. Kosztuje ok 120 zł, można wziąć skierowanie od ortopedy do NFZ i oni dofinansowują. Więc jeżeli nie przepiszą ci żadnego konkretnego, albo nie sprawdzi się ten co kupisz, to daj znać to dam ci namiary na ten o którym mówię.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi