Vizka Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Witam wszystkich!!!Chciałam wszystkim gorąco podziękowac za udzial we wczorajszej paradzie na cześc Państwa Młodych. Dalismy czadu i myśle, ze Młodzi zapamietaja te chwile na zawsze dzięki nam. Szacun dla Was, parada była pierwsza klasa, mam nadzieje, że pały na Błoniach nie sprawiły nikomu większego kłopotu. Jeszcze raz dzięki. Mam jeszcze prośbę - przyslijcie zdjęcia, to zrobimy jakąś zbiorówkę na płycie. A dla Gosi i Marcina -jeszcze raz gorące życzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ta wszystkiego najlepsiejszego Młodej Parze - jeszcze raz (wygladaliscie superrrrr)Parada piekna i glosna i taka wlasnie miala byc :flesje: Grilik bardzo zacny, dziekuje organizatorom :buttrock: Stasiaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 !. Dzieki wszystkim było super2.Parada było łał super extra.3.I dzieki (dla ani i ady) imprezka była fajowa i czułem sie super ze sostałem zaproszony.4,pozdrowinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 poniezej kilka fotek http://rafusz.fotosik.pl/albumy/56398.html jakby ktos chcial wiekszy format to prosze nr zdjecia na priv z adresem mailowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Parada byla super !!! Wszyscy obecni spisali sie na medal. My rowniez dziekujemy za wspaniala zabawe.Dzis piekna pogoda i po obiadku zamierzamy gdzies pojezdzic wiec pewnie do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamila23 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 czemu mnie tam nie bylo??? ale widac impreza byla udana i wszystko w porzadku pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego mlodej parze na nowej drodze zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ;) Wszystkiego najlepszego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ktoś zostawil u mnie w domu pas nerkowy obecnie jest juz wystawiony na allegro ale moge aukcje wycofac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopytek1980 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 czemu mnie tam nie bylo??? ale widac impreza byla udana i wszystko w porzadku pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego mlodej parze na nowej drodze zyciaWszystko przez cholerną Pogoń!Zamiast oglądać tą porażeke mogłem jechac i zabrać Ciebie na parade.Ale pozatym dzięki za przejażdżke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 kurcze a ja znowu kilka stron czytania do tyłu. ostatnio przez zmiane pracy nie mam czasu nawewet poczytać co gdzie i jak. teraz mam kilka dni wolnego to mam nadzieje wszystko nadrobić :notworthy:no! to zabieram sie do czytania :icon_razz:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Halo,halo!!! Kto ma zdjęcia z soboty??? Zbieram, czekam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 dzień bez pisania na forum to dzień stracony... :icon_razz: W morde... to uzależnienie już jest.Pzdr wszystkich :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 "dziady" z parkingu strzezonego "poturbowaly" moje moto...;-( wlasnie zaglebiam sie w dochodzeniu moich praw,parking jest ubezpieczony w PZU, wlascicielka nie odbiera telefonu... fajnie.... az lza sie w oku kreci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Podpalic ten parking !!!Mam nadzieje, ze uda Ci sie jakos z nimi dogadacPozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 mysle, ze wlascicielka nie pojdzie na jakies "dogadanie sie"(porysowany tlumik Skorpiona i trzasniete owiewki),wiec trzeba bedzie rozbic to o PZU, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi