D.I.E.G.O. Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Zaczynamy sezon „sportowy” W każdy czwartek (także jutro) w godzinach 19:30 – 21:00 dla wszystkich zainteresowanych krzewieniem kultury fizycznej została wynajęta sala na ulicy Czorsztyńskiej w szkole podstawowej. Opłata za 1 ˝ h to 38 złotych dzielona na wszystkich uczestników naszych treningów.Zajęcia prowadzone są z następujących dyscyplin: siatkówka (mix) , koszykówka na dwa kosze, dwa ognie z dwiema matkami, palenie głupa i inne.Strój obowiązujący: gacie na wacie, koszulka niekoniecznie „Halo” , para chińskich tenisówek, uśmiech od ucha do ucha i napoje (mogą być wyskokowe).Mile widziany sprzęt : piłki do siatkówki, kosza, baloniki, konfetti i otwieracz do butelekSerdecznie zapraszam wszystkich chętnych do „ wspólnej zabawy” .Dziękuję za uwagę. :biggrin: A to każdy może sie wbić? Bym sobie z chęcią w kosza popykał bo jak narazie w budzie WFu ni ma :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 3majcie za mnie jutro kciuki o 8:45 odbędzie się mój D-Day... i najprawdopodobniej roważą się losy czy skorzystam jeszcze z mojego rumaka w tym sezonie. W razie wpadki i tak pojeździmy... :bigrazz: Dozobaczenia Jutro... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 A to każdy może sie wbić? Bym sobie z chęcią w kosza popykał bo jak narazie w budzie WFu ni ma :bigrazz: pzdrOczywiście, każdy tak jak napisane w ogłoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 to otwieracz i piłka.Ale gra sie zaczyna po przepiciu czy przed???wkońcu sie poruszam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 MADA, SZACUN ZA PRZEDNI WIECZÓR!!! MIEJSCE COOLOWE NA TAKIE SPĘDY, MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE POZOSTAWILIŚMY PO SOBIE ZŁYCH WRAŻEŃ :bigrazz: POZDRAWIAM CORAZ BARDZIEJ ZAKATARZONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ogródek jest świetny tylko szkoda że został zaorany;)Normalnie wypas spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zdałem :biggrin: prawko do odebrania za 2-3tyg. ale coś czuje że dojdzie do tego szybciej... W każdym razie juz moge na pół legalu jeździć... Dozobaczenia na Trasie. :bigrazz: P.S. Pozdrowienia dla Tomka (Gryfino) i Angeliki (Szczecin) z którymi zdawałem egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zdałem :biggrin: prawko do odebrania za 2-3tyg. ale coś czuje że dojdzie do tego szybciej... W każdym razie juz moge na pół legalu jeździć... Dozobaczenia na Trasie. :bigrazz: P.S. Pozdrowienia dla Tomka (Gryfino) i Angeliki (Szczecin) z którymi zdawałem egzamin. GRATUJACJE!!!!!Hmmm chyba nie znamy w/w ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 MADA, SZACUN ZA PRZEDNI WIECZÓR!!! MIEJSCE COOLOWE NA TAKIE SPĘDY, MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE POZOSTAWILIŚMY PO SOBIE ZŁYCH WRAŻEŃ :bigrazz: POZDRAWIAM CORAZ BARDZIEJ ZAKATARZONA Witam.Nie ma zlych wrazen, tesc ma banana na twarzy od wczoraj - zreszta tak jak ja. dziekuje wszystkim za przybycie i za stworzenie tak piekanego widoku przed moja bramka (zawsze bym chciala wychodzic przed domek i tyle koni widziec :D ) i w moim ogrudku :D .A.D.I. - szacun :biggrin: . Oboje mielismy racje: pigwy sa i te male o ktorych ja mowilam i te duze, ktore rosna w ogrodku na drzewku....Pzdr 4 ALL :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 . Oboje mielismy racje: pigwy sa i te male o ktorych ja mowilam i te duze, ktore rosna w ogrodku na drzewku....Pzdr 4 ALL :bigrazz:To jak nie masz co z pigwami zrobic daj mnie ja zrobie dobrą wódeczkę:biggrin: Może będzie to zastępstwo dla cytrynówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 jesli już cos takiego robicie to pisze sie na testy do picia aby ochronic innych :bigrazz: :biggrin: bo jesli padne to znaczy że dobre a jesli nie to dolejemy czegos mocniejszego. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Zdałem :biggrin: prawko do odebrania za 2-3tyg. ale coś czuje że dojdzie do tego szybciej... W każdym razie juz moge na pół legalu jeździć... Dozobaczenia na Trasie. :bigrazz: P.S. Pozdrowienia dla Tomka (Gryfino) i Angeliki (Szczecin) z którymi zdawałem egzamin. Witam! HURA! HURA! HURA! Rozpoczął się sezon na enduro, To dobry czas aby zamortyzować prawko. Gratuluje i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A może dzisiaj jakieś latanko przed treningiem sistkarskim?Albo po sistkówce?Pogoda jeszcze dopisuje, więc trzeba by coś wymyśleć:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gitta, coś słabo czarujesz! Pogoda już nie dopisuje... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gitta W mierzynie tak lało że ojejku ale moze sie przejasni. a co bedzie po meczyku to się zobaczy jak bedziemy po nim wyglądac . czy damy rade sie ruszc jak damy czadu,(śmieczem). do zobaczonka na w-f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi