Gitta Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mikoch temat Sułomina jest wyżej;)Ja też bez klimy siedze ale za to cały dzień w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Nawet mnie nie szczuj!! :D :D Prawie się wczoraj stopiłem a dzisiaj ma być jeszcze mocniej.Będziecie na Suominie?? Nie będziemy, bo my tzn. ja w sobotę pracujemy w tym klimatyzowanym pomieszczeniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mikoch temat Sułomina jest wyżej;) Tak wiem :D ale jak już zacząlem pisać tutaj to tak jakoś mi się klepnęło. :D Pseplasam plosę pani. :P :banghead: Jush nie bendem. :icon_exclaim: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Pseplasam plosę pani. :D :banghead: Jush nie bendem. :PMikoch skąd ta wada wymowy, czyżbyś język wkładał tam gdzie ......................... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Mikoch skąd ta wada wymowy, czyżbyś język wkładał tam gdzie ......................... :banghead: Nie................... To trauma po naszym ostatnim spotkaniu :D :D :P :icon_exclaim: Te pijane niewiasty wchodzace do auta.............. jeszcze nie mogę się otrząsnąć..... :flesje: :wink: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Jaka trauma???:biggrin: Spóżnione znowu zyczenia dla:aker i motowariat.Tak to jest jak sie do kalendarza forumowego zaglada co jakis czas.Najlepszego chłopaki i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haneczka Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Spóźnione mniej i bardziej życzonka też dołączam ...bo troszke na forum mnie nie było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 HAlo forumowicze!!! ODEZWA do ludu!!! 27 tego miesiaca w zwiazek malzenski wstepuja Sylwia(GS500) I Maciek( ta sama GS'a+ wielki statek ale jaki nie pytalem)A,ze twierdza iz jest to ich ostatni slub milo bedzie im gdy zorganizujemy parade.Msza zaczyna sie o godz 17 w kosciele MB Rozancowej na ul. KrakowskiejPrzewidziany poczestunek w plynie niestety na wynos bo policja sie czepia nietrzezwych kierowcowTrasa bedzie prowadzila przez cale miasto do Dabia.Wszystkim przybylym z gory Dziekuje :biggrin: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 HAlo forumowicze!!! ODEZWA do ludu!!! 27 tego miesiaca w zwiazek malzenski wstepuja Sylwia(GS500) I Maciek( ta sama GS'a+ wielki statek ale jaki nie pytalem)A,ze twierdza iz jest to ich ostatni slub milo bedzie im gdy zorganizujemy parade.Msza zaczyna sie o godz 17 w kosciele MB Rozancowej na ul. KrakowskiejPrzewidziany poczestunek w plynie niestety na wynos bo policja sie czepia nietrzezwych kierowcowTrasa bedzie prowadzila przez cale miasto do Dabia.Wszystkim przybylym z gory Dziekuje :clap: :clap: :lalag: jednym slowem obecnośc obowiazkowa :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 w zwiazek malzenski wstepuja Sylwia I Maciek A podobno slub juz byl... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Czepiasz się szczegółów! Ale parady nie było. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Parada musi byc :clap: tak samo udana jak panienski :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Parada musi byc :biggrin: tak samo udana jak panienski :icon_exclaim:Panieńskie super hiper, udane na maxa A ślub dla sprostowania nie w czwartek tylko w sobotę 29 LIPCA Edytowane 22 Lipca 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Panieńskie super hiper, udane na maxaA ślub dla sprostowania nie w czwartek tylko w sobotę 29 LIPCA kto dzis jedzie i poprosze o info o której dołączył bym się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haneczka Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Panieńskie super hiper, udane na maxaA ślub dla sprostowania nie w czwartek tylko w sobotę 29 LIPCA Spóźniłam się troszke, co prawda;)...ale potwierdzam...było zajefajnie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi