Kraka Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 moze ustawimy sie dzis na wieczor gdzies na kata ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 moze ustawimy sie dzis na wieczor gdzies na kata ?? to dzis gra kat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Tylko mi nie mów że cię nie będzie na Suominie!!!!!!!!!! To byłoby straszne!! :biggrin: :clap: Masz wziąć kredyt a masz być!! Wjazd jest za free a taska to tylko 70 km od Szczecina, no nie rób sobie jaj chłopie. :biggrin: no jak nie jak tak?! w końcu to kredytowany mandacik więc jak narazie całą kasę mam nadal ja i nie wiem kiedy się nią podzielę ze skarbem państwa :icon_evil:Sułomino jest wpisane w mój plan wyjazdów! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Cos mi sie wydaje ze Piknik w tym roku bedzie jeszcze lepszy niz w latach poprzednich, ja juz sie nie moge doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Zyje i mam sie dobrze, pozdrawiam serdecznie, widze ze sie dobrze bawicie...oby tak dalej :icon_evil: Gorace pozdro z GB... :biggrin: :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 za jakaś godzinke na pasie ekipa prawobrzeże piecze kiełbaski :wink:ale pewnie i tak nikt tego nie przeczyta na czas :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 za jakaś godzinke na pasie ekipa prawobrzeże piecze kiełbaski :wink:ale pewnie i tak nikt tego nie przeczyta na czas :icon_mrgreen:Ja czytam na czas bo jest 7:09 dnia nastepnego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 dzińdybry, za nami kolejny upalny weekend, ze wspaniala pogodą na latanie. gdzie wy sie wszyscy podziewacie? sobota = nawiniete 150 km, odwiedziny w stepnicy na wyborach misek i garnkow, przejazdzka lodzią po zalewie (dzieki Kajtek) i spokojny powrot do domu przez zatłoczoną letnikami autobane. niedziela = 215 km, pas, miedwie (znow wybory), insko (wspaniala kapiel + kurtuazyjne odwiedziny smutasow w niebieskim aucie), wspaniale 240 kph na stargardzkiej i piekne uwienczenie dnia ponad 200 - metrowym pionem pavulona kolo kijewa :wink: a wy co robiliscie?diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No przynajmniej do domku wróciłem bez przygód...no może nie całkiem bo po drodze padło mi światło z tyłu... dowiedziałem sie o tym juz pod domem. prawdopodobnie padła mi masa jak to już bywało. tył mam zupełnie ciemny w takiej sytuacji. No nic poraz kolejny rozbiore kostkę poprawię, psiknę WD40 i znów na jakieś pół roku powinno być spokojnie. Najchętniej to wymieniłbym całą kostkę ale takiej nie mam a nie chcę oryginału zamieniać na kilka styków przerabianych. Dobrze, że nam się nikt w kuper nie "załadował" bo wróciliśmy z trasy około 22:30.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 dzińdybry, za nami kolejny upalny weekend, ze wspaniala pogodą na latanie. gdzie wy sie wszyscy podziewacie? sobota = nawiniete 150 km, odwiedziny w stepnicy na wyborach misek i garnkow, przejazdzka lodzią po zalewie (dzieki Kajtek) i spokojny powrot do domu przez zatłoczoną letnikami autobane. niedziela = 215 km, pas, miedwie (znow wybory), insko (wspaniala kapiel + kurtuazyjne odwiedziny smutasow w niebieskim aucie), wspaniale 240 kph na stargardzkiej i piekne uwienczenie dnia ponad 200 - metrowym pionem pavulona kolo kijewa :icon_biggrin: a wy co robiliscie?diz!My mielismy weekend bez konia. Gixerka zaczela lac olejem z przedniego zawieszenie wiec trzeba wymienic uszczelniacze:( W piatek byla akcja B+C zakonczona koncem filmu kolo 2 godziny :icon_mrgreen: a w sobote Loveparade 2006. Ciezki weekend. Zeby nadrobic zaleglosci dzisaij chyba wieczorem polecimy nad morze zobaczyc czy nadal slonce chodzi spac pod wode wieczorem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 a wy co robiliscie?diz! A my w sobote strzeliliśmy traske na Trzebiez i Nowe Warpno sprawdzic czy Nolany sie topia :wink: no a wieczorem nocne rozmowy przy gorącej herbacie.Niedziela dzień wesoły na rowerku i spalaniu kalorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 a wy co robiliscie?diz! A my w niedziele późnym wieczorkiem lataliśmy po Szczecinie mając nadzieje, że kogoś spotkamy, ale nikogo nie spokaliśmy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Szczęścia zdrowia pomarańczy nich ci Buddah naGo tańczy:)Najlepsze Zyczenia Ana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Z tym Buddą to chyba nie najlepszy pomysł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Przede wszystkim Aniu wszystkiego naj, wymarzonej Gs-y.Tanczacego Arka to jeszcze nie widzialem. Ale moze niebawem w Sułominie ??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi