viperPL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 pawulon i monika gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ta i ja zycze rowniez zdrowka duzo wam Wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Oj to motodziecko wkońcu dołączyło!!!Nareszcie!Tyle czekania:)Gratulujemy z szachem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Moje gratulacje :bigrazz:jak bedziesz dzisiaj szedl po prezent na dzien dziecka moge Ci pomoc wybrac kolor i pojemnosc :) Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Również się dołączam, moje GRATULACJE :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Miśki też gratulują!!! Monia jesteś wielka!!! Oboje jesteście wielcy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Miśki też gratulują!!! Monia jesteś wielka!!! Oboje jesteście wielcy :bigrazz: no i GENERAŁKI TEZ :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) No to świeżo upieczeni rodzice będziecie teraz mieli kupę roboty i po uszy radochy. Niech się zdrowo chowa! Gratulacje! Edytowane 1 Czerwca 2006 przez jarob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 I ja również się dołączam, moje GRATULACJE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 no to ja teraz tak dla odmiany........... gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców i :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Serdeczne gratulacje dla Moniki i Maćka Życzymy Wam cierpliwości :bigrazz:-a maluszkowi dużo zdrówka Aśka i KrzysiekStargard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Do reprezentacji Polski trafil nowy Murzyn. Na pierwszej odprawie przedtreningiem Pawel Janas narysowal na tablicy wielki prostokati zaczal uderzac w niego pilka.- Pilka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokat. Bramka, pilka do bramki todobrze, rozumiesz?Wstal nasz nowy Murzyn, lekko poszarzaly i odzywa sie do trenera Janasa:- Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu zone,dzieci a studiowalem filologie polska i mowie w tym jezyku lepiej nizniejeden Polak!Pawel Janas popatrzyl na niego ze zdumieniem i powiedzial:- Siadaj synu, ja mowie do Rasiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mam zaszczyt się pochwalic !!!!!!!O godzinie 22.44 przyszedł na świat mój synek !!!!!!!! Spóźnione, ale szczere gratulacje dla Młodych Rodziców i Maleństwa !!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Gratulacje dla Moniki i Maćka :icon_twisted::):icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi