Gitta Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 <-- no so Ty, podobna jestem? :icon_mrgreen: Buongiorno!!! Ty ale ty jestes podobna do siebie!No no masz głowe jak globus :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ty ale ty jestes podobna do siebie!No no masz głowe jak globus :icon_twisted: globusa to ma arystokracjaOna ma omnibusa - czyli rozpakowany z ZIP-a Edytowane 31 Maja 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam wszystkich juz ze Szczecina własnie przyjechałem i z pięknego woj.dolnośląskiego przywiozłem piękną pogode :] chyba sie przyda na ten weekend :] POZDRO i dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy dziś spotykamy się na Barce może ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy dziś spotykamy się na Barce może ????Oczy - Wiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Nas dzisiaj nie będzie przeliczyłam się . Mikoch siedzi w pracy :icon_twisted: :icon_mrgreen: Napiszcie proszę co ustaliliście dzisiaj na temat junaka , bo ja zawsze jestem za " murzynami " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Nas dzisiaj nie będzie przeliczyłam się . Mikoch siedzi w pracy :bigrazz: :icon_mrgreen: Napiszcie proszę co ustaliliście dzisiaj na temat junaka , bo ja zawsze jestem za " murzynami " W sumie ustalilismy to co bylo ustalone, czyli o 18:00 na Głębokim, Carioka cos mowila o spoznialskich ale to do niej musisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) zobaczcie na kolesia na zdjeciu po prawej stronie czy nie przypomina wam kogos? http://bmwr12.tripod.com/grafik/his30.jpg Edytowane 31 Maja 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 zobaczcie na kolesia na zdjeciu po prawej stronie czy nie przypomina wam kogos? http://bmwr12.tripod.com/grafik/his30.jpg co link nie działa, popraw go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam zaszczyt się pochwalic !!!!!!!O godzinie 22.44 przyszedł na świat mój synek !!!!!!!!Jest sliczny ,piękny ,wspaniały i ciesze się niezmiernie.Latam teraz nad ziemią lepiej niż na jednym kole i mam uśmiech od ucha do ucha . Łał ale za...biste uczucie,takiego szczęśliwego Maćka jeszcze nie widzieliście.Pozdrawiam wszystkich w imieniu Mamuni Moniki ,Juniorka i swoim. :( :bigrazz: :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam to szczęście pogratulować Ci jako pierwszy :bigrazz: Życzę Ci, żeby Twój potomek rozwijał się w zdrowiu a dorastał w spokoju i szczęściu.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja również gratuluje :bigrazz: nio i mamy nowego członka Halo :icon_mrgreen: ps. Mały Pavulonik wiedzial co robi niedość ze ma urodziny to załapał sie jeszcze na Dzień Dziecka:) :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam zaszczyt się pochwalic !!!!!!!O godzinie 22.44 przyszedł na świat mój synek !!!!!!!!Jest sliczny ,piękny ,wspaniały i ciesze się niezmiernie.Latam teraz nad ziemią lepiej niż na jednym kole i mam uśmiech od ucha do ucha . Łał ale za...biste uczucie,takiego szczęśliwego Maćka jeszcze nie widzieliście.Pozdrawiam wszystkich w imieniu Mamuni Moniki ,Juniorka i swoim. :( :bigrazz: :biggrin: :icon_mrgreen: :biggrin: :) No to gratulacje Splodzile na teraz jeszcze musisz zbudowac dom i posadzic drzewo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Maćku gratulacje! Oczywiście gratulacje także jeśli nie przedewszystkim dla Moniki.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 mackowy, jeszcze ra - serdeczne gratulejszyn!!!!!!! witmy nową owieczkę w motorodzinie :bigrazz: diz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi