Sylwia Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 spoko, da rade, byle nie wpadla w "opiekuncze" lapki "ligi" :clap:męczy Cie to.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 męczy Cie to.... :clap: mnie, nie, ja tak poprostu dla zasady, zeby ktos czasem nie pomyslal, ze jestem ...heterosexualista! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam!!!Jak to sie zwykło na prawym brzegu mowić "Bura suka deszczu precz"!!!Pzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam!!!Jak to sie zwykło na prawym brzegu mowić "Bura suka deszczu precz"!!!Pzdr!!! a na naszym brzegu ODRY mowi sie ze'' jeszcze nie było tak zle zeby nie mogło byc jeszcze bardziej PRZESRANE'' :clap: ale co tam nam taki kapusniaczek :clap: pozdrowionka dla tych co duzo gadaja a mało robia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) czemu wy tu taki ferment siejciewięcej luzu a było tu kiedyś tak przyjemnie mam nadzieje że wróci tu ta atmosfera jak była kiedyś nie zwalajcie na pogode do zimą też nie ma jak jeżdzić a nikomu tak nie odwalało :clap: a jak z tym Wolinem bo widze że nikt tam nic nie pisze i czy wybieracie się tam?? :clap: temat dziwnie zamilkł Edytowane 18 Maja 2006 przez BORAS25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 czemu wy tu taki ferment siejciewięcej luzu a było tu kiedyś tak przyjemnie mam nadzieje że wróci tu ta atmosfera jak była kiedyś nie zwalajcie na pogode do zimą też nie ma jak jeżdzić a nikomu tak nie odwalało :clap: a jak z tym Wolinem bo widze że nikt tam nic nie pisze i czy wybieracie się tam?? :clap: temat dziwnie zamilkłWolin jest caly czs aktualny.Dodatkowa wyzerka w Trzebiatowie gdzie wszyscy mamy zaproszenie na Dni Trzebiato3wa.Ponownie ZAPRASZAM WSZYSTKICH chetnych,jazdy i atrakcji coniemiara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 więcej luzu jak z tym Wolinem bo widze że nikt tam nic nie pisze i czy wybieracie się tam?? :clap: temat dziwnie zamilkł mysle ze damy rade byc i proponuje wyjazd o godz 9,30 z wałow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 tak dobrze wczoraj bylo a akurat mnie nie byloco za cholerny pech!! :clap: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 dr Big serdeczne zyczenia urodzinowe, i do miłego spotkania na Junaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 dr Big serdeczne zyczenia urodzinowe, i do miłego spotkania na Junaku? no i my rowniez dołaczamy sie do zyczen :clap: a co do JUNAKA- aby troszke jeszcze dni w kalendarzu zostało bo chciałbym sie wyrobic z moim nowym konikiem a tu jeszcze tyle roboty,JUTRO JUZ ZACZYNAM OSTRA PRACE NAD SHL-WSK Vka o wygladzie jako takim :clap: ha ,hai nie ma bata musze byc chocby nie pomalowana w stylu RUMPEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja tu widze niezly burdel.... ;] Kunia zloze do konca weekendu.. potem ma byc ladnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja tu widze niezly burdel.... ;]Kunia zloze do konca weekendu.. potem ma byc ladnie ! u mnie tez ma sie pogada poprawic w sobote jade po konia :clap: mam nadzije że bedzie już wszystko OKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Hej,Z tego co podsłuchałem w środe na spotkaniu na barce to koło piątku ma się na świecie pojawić nowy członek Halo Szczecin. Czkamy wiec na wieści!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Hej,Z tego co podsłuchałem w środe na spotkaniu na barce to koło piątku ma się na świecie pojawić nowy członek Halo Szczecin. Czkamy wiec na wieści!! Pozdrawiam karioka zrobcie koszulke xxxs halo szczecin ....tylko jakiego by tu nicka dac , bąbel :icon_rolleyes: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ja zauwazylem i nawet pisałem na prv na gg ale mnie zlałes mi mam to terazw dupie!! Jakoś ani na gg ani na pw nic nie dostałem, wiec nie wiem. napisz co wiesz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi