zurek1976 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Hej! Już jest pewne, że nie pojadę na V2. Ale postaram się być w pt o 18 na Wałach co by Wam pomachać ;-) i życzyć udanego zlotu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Witam wszystkich. I znów miałem przerwę na forum... Ale ostatnio mam tyle pracy że nawet za bardzo nie chce mi sie kompa włączać... A tak pozatym to Kriso musiał jak zwykle przypał walnąć i wysypał się na początku sezonu :P:);):). HEHE ale nic się nie stało naszczęście oprócz bólu du.... i kilku innych części. Moja mała ma tylko połamane plastiki z jednej strony... więc jest git. Już jest w trakcie naprawy ;):). PS. Rossi byłby zemnie dumny, za ten zakręt ;):), a ja czasem sobie myśle że turystę powinienem sobie kupić... No i do Drawska miałem jechać ;):(;):(;):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 O rzesz.... ale masz wejście po nieobecności :-)Kriso - całe szczęście, że nic Ci się nie stało. Kuruj sebie i maszynę!Nieszczęśliwy przypadek na zakręcie czy przegiąłeś? Napisz coś więcej. Do Drawska ekipa ruszyła w piątek po południu - skoczyłem im "pomachać" ;-) Zobaczymy jakie wrażenia i fotki przywiozą. Pozdrowionka dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Witam wszystkich. A tak pozatym to Kriso musiał jak zwykle przypał walnąć i wysypał się na początku sezonu ;):);):). (;):(;):(:D Cze Kriso Dobrze zes cały, a żałuj Drawska bo było zajb.......... i maszyne szykuj na nastepny zlot A tak na marginesie to Ty na winklach przed Widuchową wyciąłeś? Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 No słyszałam że jakiś chłopak na winklu niewyrobił i w krzakach wylądował.Czy o tym piszesz dziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 witam po weekendzie! kurcze ale mamy piękną pogodę co?! :twisted: przynajmniej samochód mi sie od rana myje ;) ;) PZDR!PS Kris pochwal sie jak załatwiłeś siebie i kunia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam wszystkich. A tak pozatym to Kriso musiał jak zwykle przypał walnąć i wysypał się na początku sezonu ;):);):). (:D:(:D:(:P Cze Kriso Dobrze zes cały, a żałuj Drawska bo było zajb.......... i maszyne szykuj na nastepny zlot A tak na marginesie to Ty na winklach przed Widuchową wyciąłeś? Hej Dziki. Tak to ja. A było to tak. Lecieliśmy we 4 na Chojnę. Ja z kolegą wjechaliśmy do widuchowej i się okazało że tamtych 2 nie ma. No i pierwsza myśl że jakiś unfal. Więc zaczęliśmy wracać ( dość szybko) Kolega jechał pierwszy a ja za nim. Po wyjściu z zakrętu on zobaczył że tamci stoją na poboczu i zaczął hamować, a że ja byłem jeszcze zgięty więc miałem trochę awaryjne hamowanie i się wyprostowałem - załapałem trochu pobocza (miałem z 100 na zegarach), shima i dzwonik. Wiedziałem już że wywale cepa więc hamowałem jak najwięcej i go położyłęm (dobrze że wyhamowałem go jeszcze dość mocno). Naszczęście nic się nie stało opróch kilku pęknięć i rys na owiewce, klamka sprzęgła i biegów.. no i migacz standardowo). A mnie trochu tylko noga boli. więc jest OK. A jak się później okazało na dodatek kolega zatarł znów panewki. Więc 2 motorki na przyczepce wróciły do Gryfina ;):);):)Ps. Ostatnio mamy jakiegoś pecha w Gryfinie bo pokolei wszyscy się wysypują... masakra już z 80 % ekipy miało cepa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 UuUuUuuuu nieźle Kriso, całe szczęście że Tobie nic sie nie stało...A my byliśmy wczoraj w Schwetd na Mistrzostwach Niemiec w Motocrossie i byliśmy w szoku że tak mało polaków pojechało kibicować dwojce naszych rodaków , kto nie był niech żałuje bo było naprawdę sympatycznie i ciekawie...PzDr all.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Czy ma ktoś z was jakieś informacje dotyczące zlotu Junaka???Ja wiem tyle że ma być 3-5 czerwca. Jeśli chodzi o mnie to jadę razem z Szachciorem, koleżanką Rebelką oraz Adaśkiem.A wy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Czy ma ktoś z was jakieś informacje dotyczące zlotu Junaka???Witam - ja mam takie info: Klub Motocyklowy "CRUISER SZCZECIN" z siedzibą w Szczecinie,ul.Świętojańska 14 zaprasza wszystkich posiadaczy oraz wielbicieli dwóch kółek na zlot " VII ŚWIĘTO JUNAKA ", który odbędzie się w dniach 03-5 czerwca 2005. ADRES : GRZEPNICA k.Dobrej Szczecińskiej, KONTAKT: [email protected] Jurek 0607 210 962 [email protected] Darek 0502 362 364 [email protected] Andrzej 0601 855 930 [email protected] PROGRAM ZLOTU: - Parada ulicami miasta(ok 15-20)km - Zwiedzanie Izby Tradycji w SFM-Polmo,gdzie produkowane były Junaki - Konkurencje zlotowe i motocyklowe(przygotowane ..ciekawe nagrody) - Koncerty kapel rockowych - Miła dla oka niespodzianka od organizatorów To wszystko ;)I tak dla zasady - Adam z łobza, trochę ze szczecina (7 lat mieszkałem) , jak widać nowy na tym forum. Moto mam malutkie ale kochane (etz) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Pisałem o wyczynie Krisa, ale on to później ładnie opisał, najeważniejsze że jest cały ---- szykuj maszyne i do boju Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No to zlocik Junaczek tam gdzie rok temu , wiec do zobaczyska Robaczki :-)))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 witam! i pozdrawiam! Junak - Grzepnica hmmm brzmi ciekawie ;) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Oby pogoda nie dała czadu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Oby pogoda nie dała czadu!!!! tak jak wczoraj?! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi