domell Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mam już konia w garażu !!!!!!!!!!!!!!!!! I już polatałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy latamy !!!!!!!!!!!!!!czy ktoś jest chetny polecieć ze mną gdzieś dalej Gratulujemy, kup se honde :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mam już konia w garażu !!!!!!!!!!!!!!!!! I już polatałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy latamy !!!!!!!!!!!!!!czy ktoś jest chetny polecieć ze mną gdzieś dalej :wink: może do Lginia wpadniesz na piatek sobote??:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ufff. Nareszcie 5 minut czasu. Taki zap..... ostatnio że nie było mowy aby coś napisać. VTR przechodzi teraz gruntowne regulacje, ale już blisko końca więc niedługo znów w siodle. Sylwia napisz co dokładnie się stało w maszynie bo bardzo ciekaw jestem jako stary mechanior. Szacun dla wszystkich Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mam już konia w garażu !!!!!!!!!!!!!!!!! I już polatałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy latamy !!!!!!!!!!!!!!czy ktoś jest chetny polecieć ze mną gdzieś dalej :) No ja już też w domku.Ciekawe czy Walkie dojechal do domu;)?A moze on całą noc bedzie jeździł.Szybką traskę zrobiliśmy...zimno sie zrobiło... i jelenie nas w Tanowie atakowały :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) No ja już też w domku.Ciekawe czy Walkie dojechal do domu;)?A moze on całą noc bedzie jeździł.Szybką traskę zrobiliśmy...zimno sie zrobiło... i jelenie nas w Tanowie atakowały :wink:Gitta jesteś super masz u mnie dług wdzięczności, jestem do twojej dyspozycji :) wycie okien no problem...skopać ogródek ..też Pamietaj !!!!!!!!!!!!!!wiem.... moge ci na zlocię naostrztć kijka i usmazyć kiełbaske ...co ty na to.... Edytowane 8 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No problem.Jak mogę pomóc to z chęcią to robie.Najważniejsze żebys już GSy nie zajeździła bo będziemy we dwie jednym musiały jeździć.A sama wiesz jakie to uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilo Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A jest ktoś chętny na wyjazd na bazar w Łodzi? Z noclegiem i piwkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 To ktoś coś wymyślił ze zmianą lokalu? Jestem za okolicami fontann bo z pracy mam bliżej i wreszcie będe mógł zawitać (no ale z drugiej strony .... raz możecie do mnie zawitać :wink: ). Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no w sumie to mozna by sie troche odchamis i wpasc do Kremadeca posluchac jak rzempoli na pianinku... :)co Wy na to? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Aha ..... znajomy chce sprzedać swoje kombi Dainese.- 2-cz. - czarne,- krótko noszone,- jeden ślizgacz na kolanie przytarty (w Poznaniu),- rozmiar 52- cena 1500zł Jak coś to na PW.--------------------------------------------------------------------------------------Walkie - dzięki :). Jeżeli sie zdecydujecie to dajcie znać.Postaram sie o miejsce do zaparkowania na terenie zamkniętym należącym do lokalu (bo Kuśnierska jest dosyć stroma i konia tam ciężko postawić).No i zarezerwuje jakieś miejsca tylko musze wiedzieć na ile osób :wink:. P.S.Ostrzegam .... gram "kotletowy" jazz'ik :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gitta ... moge ci na zlocię naostrztć kijka i usmazyć kiełbaske ...co ty na to.... Widzisz Rafał,jak tu wierzyć kobietom. Do kijków i kiełbasek już kolejka. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 P.S.Ostrzegam .... gram "kotletowy" jazz'ik :rolleyes: no to musisz szybko nauczyc sie czegos z MotorHead i Metalliki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Widzisz Rafał,jak tu wierzyć kobietom. Do kijków i kiełbasek już kolejka. :rolleyes: halo halo pani Sylwiu !! ja bym chcial poprzec sluszna uwage Niedzwiedzia :) O CO CHODZI JAKBY?? :icon_twisted: jedno co mi Niedzwiedz przychodzi do glowy ze ponownie na lodzie zostalismy - ZYCIE Edytowane 9 Maja 2006 przez rafusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 normalnie znowu napisaliście książkę jak mnie nie było na forum... rety... ale tego nowego "spamu " :rolleyes: no dobra pora wracać do roboty :icon_twisted:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 LOS KOPERNIKOS WSZYSTKIEGO NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi