Boras Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Pamiętaj zawsze możesz się z nami spotkać w BISTRO Ułańskim bo jutro środa(będziemy ustalać wyjazd do Gryfina) a potem w czwarteczek na sali gimnastycznej na siatkówce i koszykówce..... PS Walkie: tym razem sala będzie więc przybywaj chłopaku.... wiem wiem i z checia bym wpadl ale nie mam jak i czym a leciec do szczecina na soczek busem albo autem to nie widzi mi sie to piwka nie bedzie sie mozna napic z wami :) na hale tez bym z cecia przylecial. ale juz nie dlugo sie spotkamy na gryfinie a jak juz odbiore konia z warsztatu to moze kiedys wpadne na srode a co do nowych tematow to mysle ze Gita dobrze to podsumowala jak cos bedzie stare i nie uzywane to wykasowac a niech temat HALO SZCZECIN dalej bedzie naszym przewodnim tematem nie rezygnujmy z niegoa jeszcze jedno napiszczi jeszcze cos na temat gryfina co ustalicie w Ułąńskiej ja postaram sie wyrobic jak naj szybciej bo po robocie wsiadam w auto i lece na szczecin a potem jak naj szybcien przejmuje moto od brata i jestem gotowy do drogi :D Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez BORAS25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik666 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kto zna osaoby jeżdżące w filmie http://3s.internetdsl.pl:80/download/FF_fast_forward.wmv ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyFazer Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kto zna osaoby jeżdżące w filmie http://3s.internetdsl.pl:80/download/FF_fast_forward.wmv ???? ja znam , ekipa moto46 banan etc. a myslalem ze w kobylance to tylko konno... :clap: a w ogole to witaj kolego :D Co do KOBYLANKI TO W NASZEJ STAJNI SA M.IN FAZER 2 X DRAG STAR CLASSIC 1100DRAG STAR CUSTOM 1100R1HONDA 250 I 600 CHOOPER GSXBANDITGSF500SIMSONY I INNE BATMANY :) NO I NIE LICZE MOTOPORTU GDZIE TAM JEST ZE 40 MOTOCYKLI :P POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiaj pare minut po 22:00 jechalam ulicą Jugosławiańską w Dąbiu, na przeciwko Lidla leżał motor, zielony chyba Kawasaki (nie zdążyłam sie przyjrzeć, prowadziłam...) a kierowce zabierała akurat karetka... Czy ktoś wie coś więcej ?? Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez 21maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 dzisiaj w drodze do pracy dopadli mnie panowie z drogówki :D pooglądali papierki pokiwali głową i tyle... podobno wczoraj tez był jakiś smiertelny :) niestety motocykli coraz wiecej i takie wiadomości siłą rzeczy bedą coraz częściej :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Dzisiaj pare minut po 22:00 jechalam ulicą Jugosławiańską w Dąbiu, na przeciwko Lidla leżał motor, zielony chyba Kawasaki (nie zdążyłam sie przyjrzeć, prowadziłam...) a kierowce zabierała akurat karetka... Czy ktoś wie coś więcej ?? coś ostatnio dużo tych rozwalonych motocyklistów może kierowcy samochodów zaczeliby wkoncu uwazać na nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chłopak NIE ŻYJE !!!!!!!!!! Uważajcie na siebie on miał zaledwie 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chłopak NIE ŻYJE !!!!!!!!!! Uważajcie na siebie on miał zaledwie 20 lat [']Panie świeć nad jego duszą ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgadzam się, był jeden temat i sobie radziliśmy, nie ma co szaleć... ...a kiedys jezdzilo sie WSK-ami i tez bylo dobrze, wiec po co przesiadacie sie na nowe lepsze motocykle? po co "szalec" i doceniac prace administratorow przy ulatwianiu nam zycia? :D wiekszosc for dziala na tych "nowych" zasadach i wierzcie mi ze to zmiany na lepsze. A co do kasowania starych tematow to skad moderator bedzie wiedzial czy nikt nie znajdzie tam informacji ktorej wlasnie szukal? :) to ze co poniektorzy podchodza do komputera jak do jeza nie znaczy ze wszyscy tak maja :P zaraz dojdziemy do paradoxu babci ktora woli prac na tarce bo po co uczyc sie obslugi pralki skoro itak "pierze" :clap: Chłopak NIE ŻYJE !!!!!!!!!! nie pierwszy i nie ostatni niestety. Szerokich autostrad w niebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chłopak NIE ŻYJE !!!!!!!!!! Uważajcie na siebie on miał zaledwie 20 latKtoś może go znał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A może jednak lepiej piwo w Ułańskiej pić, choć to speluna paskudna, znów koleś zniknął :DA w ogóle to powinniśmy na jakieś plenery się wynieść, wczoraj z Piotrkiem żeśmy kiełbaski na Widoku piekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A może jednak lepiej piwo w Ułańskiej pić, choć to speluna paskudna, znów koleś zniknął :PA w ogóle to powinniśmy na jakieś plenery się wynieść, wczoraj z Piotrkiem żeśmy kiełbaski na Widoku piekli z Piotrkiem?? A o mnie to ktoś zapomniał?? :) Jestem za takimi wypadami- było super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chłopak NIE ŻYJE !!!!!!!!!! Uważajcie na siebie on miał zaledwie 20 lat Jestem przerażona za każdym razem jak czytam takie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To byla 750??Chyba wiem kto to byl ;/W tamtm roku wiele razy go widzialem....On chyba nawet mieszkal na tej ulicy. Mam nadzieje ze tam... bedzie mial lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jestem przerażona za każdym razem jak czytam takie informacje. nie ma czym sie przerazac, kazdy wie co moze go spotkac gdy wsiada na motor, taki sport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi