Gitta Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A tu prosze macie wszytko napisane dlaczego co i jak :biggrin:http://forum.motocyklistow.pl/Uwaga-male-s...ach-t45232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A mi sie ten badziewny znaczek a'la MC nie podoba, prosze z powrotem różowe kotki!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Hehe.Mi sie kojarzy z etykietą na szynce :biggrin: Ale miło,że jest. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wszyscy z tej listy dodani do grupy, teraz ew. aktualizacja jej, to dodam resztę. Sprawa najważniejsza: Dominik, Paweł i reszta mają tyle swojej roboty, że nie bardzo jest sumienie jeszcze im dokładać, więc jest taki zamysł, abyście wybrali spośród siebie jednego reprezentanta, będzie on moderatorem tego Waszego działu. Oczywiście zawsze można go będzie zmienić, jeśli się nie sprawdzi :biggrin: bo jak wiadomo, to nie żadna władza tutaj, ale palma często odbija i w takim przypadku szybko następuje zmiana :icon_mrgreen: Dla wyjaśnienia jeszcze jednej ważnej rzeczy, o którą już mnie zapytano powiem tak: nie można przynależeć do dwóch grup jednocześnie, to poprostu nie możliwe z przyczyn technicznych. Wybór ostateczny głównej grupy, należy do usera i jeśli ktoś ew. woli być w EKG, ale jest związany z Halo, lub CYC, to nie ma problemu, bo tak czy owak, fora będą widoczne i pisać można wszędzie. Zawsze mogę zmienić, wystarczy do mnie napisać PW. Teraz w sprawie ikonki, może wcale nie jest potrzebna? może wolicie normalne ikony rang, to nie będziemy dodawać jej w grupie i nie ma sprawy. Wszystko zależy od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Witam. Ja też dłuuuugo nie pojawiałem się na forum , ale obecnie po przeprowadzce do Szczecina będę częstym gościem :icon_mrgreen: I co ja się naszukałem tego tematu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ha!!! tu jesteście. Mi tam się pomysł z osobną grupą podoba. Pozwoli nie tylko umawiać się na polatanki ale też powstanie swoista skrzynka kontaktowa dla osób z okolic Szczecina. Jestem obydwoma kołami ZA!! :biggrin: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sprawa najważniejsza: Dominik, Paweł i reszta mają tyle swojej roboty, że nie bardzo jest sumienie jeszcze im dokładać, więc jest taki zamysł, abyście wybrali spośród siebie jednego reprezentanta, będzie on moderatorem tego Waszego działu. Oczywiście zawsze można go będzie zmienić, jeśli się nie sprawdzi :icon_mrgreen: bo jak wiadomo, to nie żadna władza tutaj, ale palma często odbija i w takim przypadku szybko następuje zmiana :icon_mrgreen: Ja chce być pierwszym cenzurantem! Prosze zarząd Halo Szczecin o rozpatrzenie mojej kandydatury :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja chce być pierwszym cenzurantem! Prosze zarząd Halo Szczecin o rozpatrzenie mojej kandydatury :icon_mrgreen: Kolejny pcha się do władzy. :biggrin: :icon_mrgreen: Bez urazy Szymonku taki żarcik.............. no wiesz HAHAHAHA :icon_mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Kolejny pcha się do władzy. :biggrin: :icon_mrgreen: Bez urazy Szymonku taki żarcik.............. no wiesz HAHAHAHA :icon_mrgreen: O tak!!! WŁADZA, WŁADZA, WŁADZA... Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 nieeeee.....no nie wiem co powiedzieć taka nobilitacja...podoba mi się ...bardzo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ojojoj... Co tu się dzieje?!?!? Znalazłam Nas bez problemu, ale to fajnie mieć swoją grupę i tak w ogóle... Woświna Wam zazdroszczę, ale ja też byłam na ognisku i było fajnie, choć na końcu świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Fantastyczny pomysł, bardzo mi się podoba 5 za pomysł dla adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Pytanko , nie pamietam z kim rozmawaiałm na temat kasków..potrzebuje kask szczekowy Airoha M szczękowy. Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Rozmawiaj z Mikołajem.SV Cinqantacinque G (SV 55) w cenie chyba 590zł.Polecam :biggrin: P.S.Dajcie jak możecie linki do stron szczecińskich komisów motocyklowych (adresy też sie przydadzą :icon_mrgreen: ) Pozdrawiam ALL Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 P.S.Dajcie jak możecie linki do stron szczecińskich komisów motocyklowych (adresy też sie przydadzą :icon_mrgreen: ) Pozdrawiam ALL http://www.motomar.szczecin.pl/http://www.garazmotor.pl/http://www.suzuki.tu.pl/http://www.moto46.szczecin.pl/ http://motoport.otomoto.pl/ -no powiedzmy, ze to tez Szczecin :biggrin: To te co znam, adresy sa na stronach, cos przegapilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi