Zbychu_Belzi Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 spieprzaj dziadu :banghead: Pavulon co Cię tak to "uwiera"? nie ma co jechac o babach czy inych, jezdzą nie jezdzą i tak ich lubimy, nawet lubimy tych co jezdzą sportami i innymi wymysłami z tworzywa sztucznego !! a co niech se mają:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czołówka pijoki :banghead: Tylko chciałam się przywitać jak to kultura wymaga.na gazie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam byłam tutaj !!!!!!!!!! Czytam was od kilku dni i chciało by się może coś powiedzieć , ale może warto przemilczeć . :evil: :evil: :evil: Cieszę się , że z wami jadę larwy jedne :buttrock: :D Czołówka pijoki :evil: Tylko chciałam się przywitać jak to kultura wymaga.na gazie!!! My Ciebie też serdecznie witamy :banghead: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Pavulon co Cię tak to "uwiera"? Majkel a Ty co zniewiescialy jakis, "nas tu chca wykastrowac, a Ty cycki sobie przyprawiasz cyganie jeden?!?!?" :banghead: chyba Ci sie hasla z filmu poprzestawialy... nie "samiec Twoj wrog!" tylko odwrotnie :P ...no ladne cacko... :evil: Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No dobra już prawie przekonałem co do wyjazdu nad Woświn swoje kochanie czyli ponownie zapodam temat odjazdu z prawego brzegu. Skoro o 11 zbiórka na Wałach to jak sadzę 11:30 spokojnie można liczyć na kolumnę pojazdów na wysokości Centrum Słoneczne tak? może tam się spotka gromada z Prawego Brzegu i dalej pomkniemy razem? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Majkel a Ty co zniewiescialy jakis ...a ja myśle,że Majkel nie będzie zadowolony że się posługujesz jego loginem ...ANIU... niech każdy pisze w swoim imieniu...!!! Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez Góraleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Majkel a Ty co zniewiescialy jakis, "nas tu chca wykastrowac, a Ty cycki sobie przyprawiasz cyganie jeden?!?!?" chyba Ci sie hasla z filmu poprzestawialy... nie "samiec Twoj wrog!" tylko odwrotnie ...no ladne cacko... To nie Majkel pisze on jest swój chłopak to Carioka podszywa sie za niego ,to nie pierwszyzna jeszcze malo widziales. LIGA RZADZI LIGA RADZI LIGA TYLKO CZASAMI TROSZKE ZDRADZI. La la la la hi hi a co troszku adrenalinki nikomu nie zaszkodzi .POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 LIGA RZADZI LIGA RADZI LIGA TYLKO CZASAMI TROSZKE ZDRADZI. Te Ptysiu, ja też do LIGI się zaliczam.... zapomniałeśczekaj , ja ci jeszcze pokaże.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) no dobra nie ma odpowiedzi w sprawie prawego brzegu to sam cos wymyslę...do zobaczyska w niedzielę... Gitta zaklepałaś pogodę?PZDR! Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no dobra nie ma odpowiedzi w sprawie prawego brzegu to sam cos wymyslę...do zobaczyska w niedzielę... Gitta zaklepałaś pogodę?PZDR! Hiszpan poczytaj wstecz. Prawy brzeg dobija na pasie chociwelskim. a wyjazd z wałów jest o 11.30 Pozdro Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no dobra nie ma odpowiedzi w sprawie prawego brzegujak to nie ma odpowiedzi jak jest... z tego co wiem to prawy brzeg miał się z nami spotkać na pasie chociwelskim. więc nie ma co kombinować ze słonkiem,tylko trzeba odrazu lecieć na pas...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) nie ma co jechac o babach czy inych, jezdzą nie jezdzą i tak ich lubimy, nawet lubimy tych co jezdzą sportami i innymi wymysłami z tworzywa sztucznego !! a co niech se mają:banghead: Lubimy ,lubimy !!!!!! Tylko brzydze sie kłamstwem które niestety predzej czy pózniej wychodzi. Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez PAWULONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czołem Zgrajo :banghead: Czasu nie mam nawet czytać, ale na Woświn z Magdą lecimy. To o której na tym pasie? 11.30 - 12.00? :P :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To o której na tym pasie? 11.30 - 12.00? :banghead: :PCześć Niedźwiadku...myślę że spokojnie możecie przyjechać na 12,a i tak nie wiem czy to nie będzie za wcześnie...My z Dizlem mam nadzieję,że się nie spaznimy,oficjalna wersja dla Dizla brzmi-spotkanie na wałach o 10,a wyjazd o 10.30 tak tylko żeby zdążył się wyszykować.... Misiu nie czytaj tego :evil: :evil: a Niedźwiedź na następny raz jak jedziemy przed tobą autkiem i ci machamy,to rusz tą rączką i też nam odmachaj, albo chociaż jakiegoś fakolca wystaw. to ja napisałam/Dizlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 widzicie matoły ja to dopiero jestem spoko koles :evil:Majkel --> ke? pisze się que :Pmajkel ale ty buc jestes jezyków obcych nie znaszspieprzaj dziedu - tyle ci powiemsam spieprzaj dziadu i cmokni mnie w pindola bede sobie pisal co chce i jak chce :banghead: ...a ja myśle,że Majkel nie będzie zadowolony że się posługujesz jego loginem ...ANIU... niech każdy pisze w swoim imieniu...!!! jak taka pewna jestes to pusc banki nosem ze nie ja pisze mam urlop wiec sobie pisze a co nie wolno jak mnie wypierdoli moderator to sobie nie bede pisal i h*j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi