Zula Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chętnie poznam kolezankę, tylko żenie mam scigacza a jeżdżę "nakedem" handą CBWpadnij do nas na spotkanko klubowe we srodę na 20:00 do knajpy zwanej "Ułańską" na Wyzwolenia dzięki za zaproszenie,niestety nie mogę wpaść na spotkanie :crossy: niebawem gimnazjaliści maja testy a ja udzielam korepetycji z matematyki i codzień od 19 jestem zajęta.Mój numer jest na karcie,jakby co to pisz albo dzwoń :icon_mrgreen: Spoko, nie bylas zbednym plecaczkiem, wazysz tyle co moja dziewczyna wiec bylas bardzo pozytecznym rekwizytem :) Ale ładna pogoda, może ktoś chce również sprawdzić, czy jego motor nadaje się na jazdę we dwoje? :icon_mrgreen: Referencje juz mam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale ładna pogoda, może ktoś chce również sprawdzić, czy jego motor nadaje się na jazdę we dwoje? :icon_mrgreen: Referencje juz mam :crossy:ja takze moge dac referencje własnej zonie ZANIE -dzis zaliczyła pierwsza samotna i z plecaczkiem mezem jazde ulicami szczecina ,jest poprostu swietna ABY TAK DALEJ :icon_mrgreen:mysle ze naWOSWIN da rade pojechac sama-no i ja sam :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Lansuje się ktoś dzisiaj po 19-tej? Chętnie się przyłączę :icon_mrgreen:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 JESTEM SZCZEŚLIWA!Ubieram sie juz i lece!Wzium!!!!!!! No i?? Jak było?? Napisz coś! A teraz pytanie do wszystkich: Podopinaliscie się w kombinezony?? :icon_mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No i?? Jak było?? Napisz coś!A teraz pytanie do wszystkich: Podopinaliscie się w kombinezony?? Hi,hi,hi... jeszcze po dwóch godzinach od zejścia z moto buźka jej się cieszyła!!! Gitta dziś nie chodziła, tylko lekko unosiła się nad ziemią :icon_mrgreen: A co masz kłopot z dopięciem się po jajeczkach z białą kiełbasą, zagryzionych mazurkiem??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Slyszalem tez o szkole "Ułańska" ale to chyba za bardzo elitarna, no i zajecia raz w tygodniu... :icon_mrgreen: Dobra szkola, ale po niej radze nie wsiadac za kolko ;] Ale ładna pogoda, może ktoś chce również sprawdzić, czy jego motor nadaje się na jazdę we dwoje? :ja juz sprawdzalem.. moj sie nadaje, ale wole bez ;] A teraz pytanie do wszystkich: Podopinaliscie się w kombinezony?? :icon_mrgreen:Bez problema ... nawet dalej spadaja spodnie ze mnie ;] Bardzo dziekuję Carioce, Majkelowi, Batmanowi i Kudłatemu za doping na mojej nauce jazdy na torze cartingowym-pomimo deszczu się wstawili-JESTEŚCIE W PORZĄDKU .....No sie wie ;] Szkoda ze deszcz nas przeganial... ale i tak sie wczoraj wylatalem ;] Ubieram sie juz i lece!Wzium!!!!!!!Uwazaj na druty.... ;] Do zob. w koncu na 2 kolkach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hi,hi,hi... jeszcze po dwóch godzinach od zejścia z moto buźka jej się cieszyła!!! Gitta dziś nie chodziła, tylko lekko unosiła się nad ziemią :icon_mrgreen: A co masz kłopot z dopięciem się po jajeczkach z białą kiełbasą, zagryzionych mazurkiem??? :crossy: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............................................... no może troszeczkę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdrawiam wszystkich co takie kłopoty mają. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 JESTEM SZCZEŚLIWA!Ubieram sie juz i lece!Wzium!!!!!!! no teraz zmieniaj fotke na forumi jak sie smiga na takim sprzecie??pozdrawiam wszystkich po świetach a czy ktoś sie wybiera na gryfino?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W Gryfinie mnie niestety nie będzie :icon_mrgreen:, przynajmniej nad Woświn się chyba uda jednak :icon_mrgreen: Batman Batman to w końcu neta masz normalnego czy po komórce? Pozdr4All i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W Gryfinie mnie niestety nie będzie :crossy:, przynajmniej nad Woświn się chyba uda jednak :icon_mrgreen: Batman Batman to w końcu neta masz normalnego czy po komórce? Pozdr4All i do zobaczenia na trasie no to jak Ciebie nie bedzie na Gryfinie to jak mi nie zrobia motorka to rekfiruje Twoj :icon_mrgreen: przeciesz nie bedzie stal tak sam w garazu przez wekend :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 NO I NASZA DZISIEJSZA JAZDA ZAKONCZYŁA SIE ZAPCHANIEM DO GARAZU,BO NASZ KOLEGA PAWULON CO LUBI MACAC WSZYSTKIE OBCE MOTOCYKLE :) BAWIŁ SIE STACYJKA MZ I ZOSTAWIŁ NA SWIATŁACH CZYM ROZŁADOWAŁ AKUMULATOR :icon_mrgreen: -NA DRUGI RAZ URWE MU REKE :icon_mrgreen: I BEDZIE AŁA -ALBO POKAZE MU JAK WYGLADAJA JEGO WENTYLKI :crossy: I ZOBACZY JAK TO JEST MIŁO RUSZAC CZYJES KONIKI :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no teraz zmieniaj fotke na forumi jak sie smiga na takim sprzecie??pozdrawiam wszystkich po świetach a czy ktoś sie wybiera na gryfino??A kiedy i co się dzieje w Gryfinie? Jakaś większa imprezka? Jeśli nie koliduje z Woświnem to chętnie się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Korzystajac wczoraj z zacnej pogody bez zastanowienia wsiadlem na konika i raz, dwa, trzy juz o 10 00 bylem w Połczynie Zdrój celem odwiedzin naszego kolegi Bandziora, ktory niniejszym kazam pozdrowic Was wszystkich wiec Pozdrawiam. Super fajna drozka z mnostwem zakretow szkoda tylko ze taka dziurawa no ale coz nie mozna miec wszystkiego. Juz nie moge doczekac sie Gryfina, cos czuje ze bedzie wleczone :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ale Wam dobrze... niestety świeta sie skończył i muisałem opuscić Szczecin i na jakis czas pozegnać sie z lansowaniem po szczecinskich ulicach :] ale spokojnie za niecały miesiac wakacje i do Was wróce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Cześć!!!Kurde dzień nieuwagi i tyle zaległości...normalnie czytania na kilka dobrych minut, dzieje się tu ...a dzieję :icon_mrgreen: szkoda że jutro nie uda mi sie dotrzeć do Ułańskiej :icon_mrgreen: ale w czwartek napewno się zjawię i chętnie komyś przyłoże z piłki :icon_mrgreen: mam jeden dług do spłacenie, prawda Derek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi