Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) a przed tancami czy po tancach?no i najwazniejsze w skarpetkach czy na boso? All day :P i oczywiście na boso :crossy: Batman od kiedy masz neta?Dawaj gg swoje!Darek no tak własnie myślałam że nasz śliczny;) Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Fajnie macie z tym wyjazdem.Życze miłego latania 23 :crossy: Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 no nieźle mu powiedziałą ale to Towj tekst z ogniska u batmana :]skad ja to znam u mnie również rodiznka sie umówiła na 17 :crossy: To tekst naszego wspaniałego prezydenta!A Majkel to chciałby nim być, dlatego założył stronehttp://www.spieprzajdziadu.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ...jak tu fajnie :P To moze ja sie na poczatek przedstawie :banghead:Jestem Bolo. Nie mam niestety jeszcze motocykla, ale zawsze chcialem miec. No i w koncu sie zdecydowalem... troszke to niestety jeszcze potrwa, bo musze najpierw prawko zrobic, ale czekalem tyle lat, to wytrzymam jeszcze z miesiac :banghead: I tu prosba do Was (nie przeczytalem jeszcze calosci watku, wiec nie wiem czy juz tego nie pisaliscie - na razie przebilem sie przez jakies 20% tematu :banghead: ). A mianowicie - do ktorej szkoly pojsc na kurs? Nie chcialbym trafic na taka, gdzie przeprowadzony bedzie on tylko na "odczepne". Pomozecie?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Siemasz Bolo, witaj wsrod dawcow :icon_mrgreen: idz na ktorykolwiek kurs, najlepiej na najtanszy, reszty nauczysz sie jezdzac z kims bardziej doswiadczonym komu bedzie zalezalo na tym zeby Cie nauczyc :icon_mrgreen: Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 JESTEM SZCZEŚLIWA!Ubieram sie juz i lece!Wzium!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Qfa! nie było mnie tu raptem 3 dni a tu do czytania książka :icon_mrgreen: i to jaka! Trylogia wymięka! No to wszystkiego poświątecznego! Przez weekend byłem w Podczelu/Bagiczu i Koszalinie. Fajnie było sobie przypomnieć teren zlotów organizowanych dawno dawno temu przez O.K.K. No dobra czytam dalej posty :icon_mrgreen:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 idz na ktorykolwiek kurs, najlepiej na najtanszy, reszty nauczysz sie jezdzac z kims bardziej doswiadczonym komu bedzie zalezalo na tym zeby Cie nauczyc :icon_mrgreen: Z jednej strony tak, choc myslalem, ze warto by bylo od poczatku jakichs dobrych nawykow nabierac... Czy sa u nas jakies szkoly, gdzie instruktor nie jezdzi za kursantem samochodem, tylko tez na motocyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 witam was ja mysle ze powinny byc jeszcze PLECACZKI I KANDYDACI NA PLECACZKI.potem BALAST i ZBEDNY BALAST,albo DODATEK DO MATERACA i KALIMATKI Witam i pozdrawiam wszystkich, którzy wczoraj byli na "pasie"Dziękuje Walkie :icon_mrgreen: Mam nadzieje, że nie byłam tym zbędnym balastem o którym mowa w pewnym cytacie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: i mam nadzieję, że jak nie załapałam się na "plecaczek" to chociaż może na "kandydatkę: :) . Jako dodatek do materaca się nie nadaję, ponieważ produkty spożywcze najcześciej maja datę ważności spożycia ok roku, więc ja jestem przeterminowaną landrynką o jakies 24 latka :) ;) ;) Odnośnie kasku, to zmierzyłam- mam 55 cm ciao :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Cześć.Naprzeciwko Turzyna, obok Węglobudu jest szkoła jazdy, gdzie instruktor jeździ na motku za kursantem. Kolega był i sobie chwalił.Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Oj, dzieje się, dzieje na tych naszych stronach :icon_mrgreen: Witam wszystkich nowych, Batman mało z roweru nie spadlam w sobotę :icon_mrgreen: ... Święta i po świętach... My wczoraj przeświętowalismy caly dzien... :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich, którzy wczoraj byli na "pasie"Dziękuje Walkie :icon_mrgreen: Mam nadzieje, że nie byłam tym zbędnym balastem Spoko, nie bylas zbednym plecaczkiem, wazysz tyle co moja dziewczyna wiec bylas bardzo pozytecznym rekwizytem :icon_mrgreen: teraz juz wiem ze R1 nie nadaje sie do jazdy we dwoje, a Ty wiesz ze na scigacza zaklada sie buty z obcasem :icon_mrgreen: 55cm to chyba S-ka @Boloponoc sa, ale po co Ci motocyklista? chcesz sie z nim scigac? :crossy:zaden kurs na prawo jazdy nie nuczy Cie techniki jazdy, a przepisy masz takie same jak dla aut, jak zrobisz prawko, kupisz motor i masz troche oleju w glowie i samozaparcia, to zamiast odrazu pedzlowac po ulicach pojezdzisz troche o miescie poznym wieczorem i pocwiczysz technike. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mam nadzieję, że jak nie załapałam się na "plecaczek" to chociaż może na "kandydatkę: : Mam nadzieję, że uważnie czytasz posty bo wyżej widziałam zaproszenie dla Ciebie Z jednej strony tak, choc myslalem, ze warto by bylo od poczatku jakichs dobrych nawykow nabierac... Czy sa u nas jakies szkoly, gdzie instruktor nie jezdzi za kursantem samochodem, tylko tez na motocyklu? Witaj Bolo!Nie słuchaj Walkiego on sie nie zna :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Najlepiej uczą i przygotowuja do roli motocyklisty w szkole pod tytułem "Garaż"Nie patrz na cene tylko od razu tam szuraj, a bedą z ciebie "ludzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Elo! Ja robiłem prawko A1 i teraz A u Grzegorza Pietrzaka ma siedzibe na niebuszewie i nie nazekam, nauczył mnie kilku dobrych nawyków. Pietrzak sam jest motocyklistą, więc myśle że zna się na rzeczy kurs nie jest najtańszy ale wg. mnie warto było. A drógim aspektem jest to czy ty będziesz przestrzegał tego co cie uczą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Najlepiej uczą i przygotowuja do roli motocyklisty w szkole pod tytułem "Garaż" Slyszalem tez o szkole "Ułańska" ale to chyba za bardzo elitarna, no i zajecia raz w tygodniu... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi