generał Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a co robiliscie na kolarskim??? :crossy: no własnie wozilismy nasze przejedzone dupki,bo ile mozna siedziec przy kompie i sie tylko chwalic-lepiej pokatac :banghead: DZIS POPRAWKA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Drogie koleżanki i koledzy no więc pogode daje wam dzisiaj w prezencie.Od jutra tylko ładne dni będą:crossy:Miłego dzisiaj latania tym co mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Drogie koleżanki i koledzy no więc pogode daje wam dzisiaj w prezencie.Od jutra tylko ładne dni będą:crossy:Miłego dzisiaj latania tym co mogą dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przypominam o corocznym wypadzie nad jeziorko Woświn koło Cieszyna Łobeskiego. 23 kwietnia 2006 roku o godzinie 11:00 spotykany się na Wałach.Jedyne co macie zabrać ze sobą to zatankowany bak, dobry humor i rodziny kto może i ma. No i tutaj pytanie do osób które będą jechały samochodami z dziećmi lub bez?Jesli tak, to prosba z mojej strony zeby do bagaznika zabraly zapasy wurstow i napoi na wyjazd SPONSROWANY.Tak, dobrze interpretujecie!Kiełbaska i napoje zapewnione dla ok 60 osob.Na tyle sie nastawiamy jak będzie wiecej to damy jakos rade;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Przypominam o corocznym wypadzie nad jeziorko Woświn koło Cieszyna Łobeskiego. 23 kwietnia 2006 roku o godzinie 11:00 spotykany się na Wałach.Jedyne co macie zabrać ze sobą to zatankowany bak, dobry humor i rodziny kto może i ma. No i tutaj pytanie do osób które będą jechały samochodami z dziećmi lub bez?Jesli tak, to prosba z mojej strony zeby do bagaznika zabraly zapasy wurstow i napoi na wyjazd SPONSROWANY.Tak, dobrze interpretujecie!Kiełbaska i napoje zapewnione dla ok 60 osob.Na tyle sie nastawiamy jak będzie wiecej to damy jakos rade;). ok!! ale jak 60 osób to mają to byc młode fajne laseczki max 23 lata!! w przeciwnmy razie sie na to ne pisze!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam! Propozycja wyjazdu na Woświn wpisana do kalendarza rodzinnych wypraw. W tym tygodniu szykuje "KONIE". :crossy: . Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam Wszyatkich nareszcie uffff........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ok!! ale jak 60 osób to mają to byc młode fajne laseczki max 23 lata!! w przeciwnmy razie sie na to ne pisze!! :PTo spiepszaj dziadu! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a czy ja ciebie nie mijalem na czerwonym swietle w miedzyzdrojach??ja potem odbilem na promenade no właśnie Boras tak myślałem że to ty ale nie byłem pewien bo sprzęta masz w naprawieA tak do wrzystkich sprawdżcie dokładnie swoje oponki czy przypadkiem nie mają jakichś wypukłości ja po tej przejażdżce patrze na swoją a tam w jednym miejscu przetarte druty ja pie**ole a ja w porywach goniłem 180 aż strach pomyśleć co by było jakby .Teraz znowu nie będe śmigał dopuki nie zmienie laczka ale najważniejsze że uszczelka pod głowicą trzyma POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To spiepszaj dziadu! :crossy:Buhahahaha ale mu powiedzialas :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) ok!! ale jak 60 osób to mają to byc młode fajne laseczki max 23 lata!! w przeciwnmy razie sie na to ne pisze!! :banghead:Spoko spoko ....pozbieram dla ciebie 15 latki biegające po moim podwórku :crossy: Witam Wszyatkich nareszcie uffff...........W końcu już się bałem że gdzieś zaginęłaś :PŻANA TROLU PRZESADZIŁAŚ Z TYM AVATAREM----RESPEKTAAAA Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez DEJAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ŻANA TROLU PRZESADZIŁAŚ Z TYM AVATAREM----RESPEKTAAAA normalnie przestaje byc plecakiem :crossy: do zobaczenia o 17 na torze kartingowym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Vitay-cie Normalnie chciałbym się pojawić na torze ale nie mogę. Spotkanie rodzinne :crossy: :P :banghead: No cóż...... Szacuneczek Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Buhahahaha ale mu powiedzialas :crossy: no nieźle mu powiedziałą ale to Towj tekst z ogniska u batmana :] Vitay-cie Normalnie chciałbym się pojawić na torze ale nie mogę. Spotkanie rodzinne :P :banghead: :banghead: No cóż...... Szacuneczek Kopernik skad ja to znam u mnie również rodiznka sie umówiła na 17 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) NIe przesadzajcie z KIEŁBASĄ bo się chłopak w sobie zamknie :P ZANA GRATULUJEMY SPRZETA :banghead: :banghead: :crossy: Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez domell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi