Zula Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ok to teraz na powaznie :crossy: to ze masz kask to pikus, pytanie brzmi czy masz kombinezon, rekawiczki i buty, jezeli nie masz tych "gadgetow" to lepiej nie pchaj sie na motor to zajebiscie wazna i zajebiscie zaniedbywana kwestia przez motocyklistow. O ile po szlifie facet z bliznami wyglada bardziej mesko, o tyle dla "laski" to zyciowa tragedia, a liczba miejsc w "chce byc piekna" jest ponoc mocno ograniczona :bigrazz: :) KOnkluzja: zainwestoj najpierw w ochrone i kask bez czapkowy, a pozniej pchaj sie na motor :bigrazz: Pozdrawiam :clap: No niestety, nie posiadam dodatkowych gadgetów :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: Nie stać mnie na zakup:( Zresztą niebawem i tak mnie tu nie będzie, więc długo bym się nie nacieszyła:( Ale zgadzam się z Twoimi słowami odnośnie bezpieczeństwa i zdaję sobie z tego sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Po tonie twoich postów odnoszę wrażenie, że masz jakis problem z Kobietami?Zgłoś się do "zarządu", znajdziemy recepte na Twoje bolączki :) ...no bo ja, sie, ich po prostu boje... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Uwaga, teraz bedzie z innej beczki :crossy: Czy jest szansa zebym w niedziele lub poniedzialek dorwal jakis punkt, gdzie mi zrobia przeglad moto i wbija ta smieszna pieczatke w dowodzik? Jak ktos zna taki punkcik to bede dzwieczny za info, bo wiecie jak jest-pogoda jest i chcialoby sie polatac, a nie chcialbym zaczac sezonu od blizszego spotkania z panem w niebieskim mundurku :bigrazz: Jak nie da rady to bede sie musial do wtorku przemeczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No niestety, nie posiadam dodatkowych gadgetów :clap: :bigrazz: :bigrazz: Nie stać mnie na zakup:( Zresztą niebawem i tak mnie tu nie będzie, więc długo bym się nie nacieszyła:( Ale zgadzam się z Twoimi słowami odnośnie bezpieczeństwa i zdaję sobie z tego sprawę zagadaj wiec z kolezankami z "zarzadu" moze ktoras Ci swoj sprzet uzyczy, w koncu to takie zaradne dziewczyny :bigrazz: :) a chetnych do przewiezienia wybieraj na podstawie ilosci zadrapan na motocyklu :crossy: idealny jest ten bez :bigrazz: (nie to zebym tu swoja nowke zachwalal :bigrazz: ) pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Uwaga, teraz bedzie z innej beczki :crossy: Czy jest szansa zebym w niedziele lub poniedzialek dorwal jakis punkt, gdzie mi zrobia przeglad moto i wbija ta smieszna pieczatke w dowodzik? Jak ktos zna taki punkcik to bede dzwieczny za info, bo wiecie jak jest-pogoda jest i chcialoby sie polatac, a nie chcialbym zaczac sezonu od blizszego spotkania z panem w niebieskim mundurku :bigrazz: Jak nie da rady to bede sie musial do wtorku przemeczyc :) będzie cieżko bo raczej wszyscy Cciesza sie swietami w rodzinnym gronie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) ...no bo ja, sie, ich po prostu boje... :bigrazz: ale my nie jesteśmy aż takie straszne, no bynajmniej nie wszystkie :) czesem lepiej miec kolezankę niz kolege, ponoc na kobietach bardziej mozna polegac :crossy: zagadaj wiec z kolezankami z "zarzadu" moze ktoras Ci swoj sprzet uzyczy, w koncu to takie zaradne dziewczyny :clap: smile.gif a chetnych do przewiezienia wybieraj na podstawie ilosci zadrapan na motocyklu smile.gif idealny jest ten bez D.gif (nie to zebym tu swoja nowke zachwalal :bigrazz: ) Oki bede miała to na uwadze:-), ale cos mi sie wydaje, że chętnych nie będzie:-( Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ale my nie jesteśmy aż takie straszne, no bynajmniej nie wszystkie :) czesem lepiej miec kolezankę niz kolege, ponoc na kobietach bardziej mozna polegac :crossy: hola hola co za dysryminacja chyba jestesmy w kraju ktory jest za uprawnieniem nie :bigrazz: wiec faceci tez są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Cześć obżartuchy :) Nie oszczędzę coniektórych, bo po częstotliwości postów łatwo połapać się, że pół dnia siedzieliście w domkach i wcinaliście, czyli tyliście w nowe kilogramy :bigrazz:Ale tak w ogóle to Wesołych Świąt ewrybady! Vidlak - dzięki za pomoc, sam bym nie dał rady! Kółko się kręci jak należy :crossy: Kudłaty - dzieki za pomoc, sam bym nie dał rady! Do Ś-cia doleciałem cały, zdrowy, suchy. Los Kopernikos - dzieki za wsparcie materiałowe! Cała reszta - thnx za wszelkie dobre słowa i myśli! Ja znów ze swoją propozycją... :clap:Ruszamy w poniedziałek ok.8 rano. Zmiana trasy na berlińska, bo na A20 zapomnieli, że stacja benzynowa to dość przydatne miejsce....Godzine i miejsce potwierdzam jutro koło wieczora. Pozdro all! Gitta!!!! ZLITUJ SIĘ!!!! POGODA!!! PLEASE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hola hola co za dysryminacja chyba jestesmy w kraju ktory jest za uprawnieniem nie :bigrazz: wiec faceci tez są OK ojej :) nie chciałam nikogo urazic :bigrazz: przepraszam :clap: zgadzam się, faceci tez sa Oki ale my troszkę bardziej niz Oki :bigrazz: jeszcze raz Wesołych Świąt i...buenas noches amigos :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ojej :crossy: nie chciałam nikogo urazic :clap: przepraszam :bigrazz: zgadzam się, faceci tez sa Oki ale my troszkę bardziej niz Oki :bigrazz: jeszcze raz Wesołych Świąt i...buenas noches amigos :bigrazz: ja ta bym uwazał na słowa na Twoim iejscu bo słyszałem ze chciałabys sie przejechac na motocyklu a wiekszosc włascici4eli pojazdów to panowie wiec..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dobrywieczór ja siedzę w pracy. I okazało sie że po moich świętach dzisiaj też przychodzę na noc bo nie ma kto pracować :) :crossy: :bigrazz: Trzymajta się ludziki :clap: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ojej :bigrazz: nie chciałam nikogo urazic :bigrazz: przepraszam :bigrazz: zgadzam się, faceci tez sa Oki ale my troszkę bardziej niz Oki :bigrazz: jeszcze raz Wesołych Świąt i...buenas noches amigos :clap: NO TO SIE POROBIŁO FACECI BEE-OJ NIE ŁADNIE,I JAK TU POTEM BYC OKi JAK( nas wycinaja na zakretach te niby słabsze i delikatne kobiałki) '' MICKIEWICZ NIE BYŁA KOBIETA''A TU JAKAS LIGA KOBIET CZY CO :) JESZCZE WAM SIE ZACHCE MIŁEGO MISIA :crossy: a co do polatanki proponuje spotkanie na wałach o 17 tak na spokojnie,a potem w planach doskonalenie jazdy na torze kartingowym dla kobiet POCZATKUJACYCH a dla FACETOW katowanie po motokrosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Nie martw się słonko!!! Miłoszek przytuli i pocieszy. Zrobimy sobie specyficzne , pracujące święta. Landryna witam. Jakieś miejsce na moto znajdziesz. No to wczoraj sobie z ekipą Kondradowo, Krakowo, Jackową, polataliśmy. Było ostro, jakieś przepędzlowane zakręty, prawie barierki, i inne elementy podnoszące adrenalinkę. I wiecie co?? Wcale a w cale nie było zimno heheA po oględzinach w garażu okazało się, że na jakimś winklu pozamykałem oponki, co w mojej VTR nie jest proste. Wiem że się chwalę ale tak jakoś musiałem się z wami podzielić wrażeniami. A tak przy okazji to stara trasa z miasta na prawobrzerze doskonale nadaje się na pałowanie, kilka fajnych zakrętów, asfalt w miarę równy, a wieczorkiem ruch zerowy. To samo na starej trasie z prawego brzegu do miasta (przez most cłowy). Zapraszam serdecznie :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ale ty jesteś Miłosz ;((( tak tylko sami ... i sami śmigacie a zaprosilibyście innych do wspólnego śmigania ooo.... np. mnie, no może trochę bym się spociła żeby was dogonić ale tyły bym zawsze obstawiała :) a my też wczoraj lataliśmy heeee. Pozrawiam rodzinkę Prawobrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ale ty jesteś Miłosz ;((( tak tylko sami ... i sami śmigacie a zaprosilibyście innych do wspólnego śmigania ooo.... np. mnie, no może trochę bym się spociła żeby was dogonić ale tyły bym zawsze obstawiała :crossy: a my też wczoraj lataliśmy heeee. Pozrawiam rodzinkę Prawobrzeża Ależ Sylwiu........... z Tobą zawsze pośmigam :) Tylko wczoraj zacząłem latać po 20.00 a decyzja o wyciągnięciu konika zapadła tak szybko, że udało się zorganizować najbliższą ekipę. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi