Sylwia Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 czy ktoś ma zamiar wyskoczyć na 'motur', czy wszyscy są pochłonieci robotą ;(((( myślę że jajka poświęcone to polatać juz można, co wy na to :) Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Vitay-cie Szkoda dnia. Juz po robocie spadam latać :) ;) :) Szacun Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 No to idzcie latać.Ja będę grzecznie oglądać was zza okna.No moze z taczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam wszystkich:-)Zupełnie nie wiem od czego mam zacząć, mam nadzieję, że nikt mnie tu nie wysmieje i nie będzie wytykał palcem :) Od bardzo dawna interesuję się motorami, tato powtarzał, że powinnam była się urodzić chłopcem, bo na widok motocykli w mieście stawałam i zamykałam oczy wsłuchując się w wydobywane dzwięki :crossy: Ale to tak dla ciekawostki, a teraz na serio..... :bigrazz: Bardzo chętnie poznam kogos (kolegę/kolezankę) z kim mogłabym troszkę pośmigać ścigaczem... nie zrozumcie mnie źle, mnie nie interesuje czy to będzie motor za 10 tys czy za 50tys, ważne by miał "serduszko" :clap: Nie szukam przygód, jestem normalna dziewczyną, ja poprostu potrzebuję tej adrenaliny do życia :bigrazz: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życze WESOŁYCH ŚWIĄT oraz BEZPIECZNEJ JAZDY :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: PA PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Nie mówcie że dzisiaj was mijałem w okolicy kamienia pomorskiego byłem super tenerą w żółtej kurtce a póżniej w Międzyzdrojach leciało pare sprzętów to napewno wy no i jeszcze w międzyzdrojach R1 mnie mijała jak stałem na poboczu Dzisiaj był super dzięń bo skończyłem wymiane uszczelki pod głowicą poskładałem moto zrobiłem 60 km i wrzystko gra SUPERJeżeli to wy to szkoda że nic nie wiedziałem że się wybieracie nad morze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ja tez dzisiaj se polatalem... do pracki (pizgalo strasznie).. 10 h minelo i wracalem w pieknym sloneczku... przelatanka po miescie i spac ide ;] wesolych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Siemasz landryna witaj w klubie :) a masz motór czy jako plecak chcesz posmigac? :crossy: Wariat w Miedzyzdrojach to ja Cie mijalem :bigrazz: zrobilem dzisiaj ta trase 2 razy bo trzepie kilometry do dotarcia :clap: dzisial peklo 400 :bigrazz: Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich:-)Zupełnie nie wiem od czego mam zacząć, mam nadzieję, że nikt mnie tu nie wysmieje i nie będzie wytykał palcem Od bardzo dawna interesuję się motorami, tato powtarzał, że powinnam była się urodzić chłopcem, bo na widok motocykli w mieście stawałam i zamykałam oczy wsłuchując się w wydobywane dzwięki :clap: Ale to tak dla ciekawostki, a teraz na serio..... :bigrazz: Bardzo chętnie poznam kogos (kolegę/kolezankę) z kim mogłabym troszkę pośmigać ścigaczem... nie zrozumcie mnie źle, mnie nie interesuje czy to będzie motor za 10 tys czy za 50tys, ważne by miał "serduszko" :bigrazz: Nie szukam przygód, jestem normalna dziewczyną, ja poprostu potrzebuję tej adrenaliny do życia :bigrazz: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życze WESOŁYCH ŚWIĄT oraz BEZPIECZNEJ JAZDY PA PAwitam CIE kobietko,mysle ze jak zaczniesz przychodzic na WAŁY CHROBREGO to sie napewno szybciej wkleisz w klimat niz przed kompem, tam napewno znajdzie sie ktos kto CIE zabierze lub jak mas sprzeta z TOBA polataTAK WIEC DO ZOBACZENIA :bigrazz: DLA ZAPOMINALSKICH MOJ MOTOR TO SUZUKI A MZ JEST ZANY I TYLKO JA SPRAWDZAM-CZY IDZIE NA KOŁO.BO WIDZE ZE PO JEDNYM DNIU JAZDY LUDZIE MNIE JUZ ZAPOMNIELI I PYTAJA SIE KTO JA :bigrazz: DZIS JA TROSZKE POKATOWAŁEM I JEST JAK NA SWOJE LATA SUPER DE BEST,NORMALNIE :) WYMIATA :crossy: Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dzięki za ciepłe przyjęcie :crossy: :bigrazz: :clap: Niestety swojego sprzetu nie mam, więc jedynie mogłabym prosić by ktoś wziął mnie jako plecaczek :bigrazz: leciutka jestem, tylko 52 kg :bigrazz: Jesli chodzi o Wały, to w zeszłym tygodniu tam byłam, i po kryjomu obserwowałam ale jakoś zabrakło mi odwagi by podejść.Niedługo wyjeżdzam na 8 miesięcy na statek, więc tam sobie nie posmigam :) Kask mam,troszkę za duży ale jak włożę czapkę to jest git :bigrazz: Trzymajcie się cieplutko i.... czekam na kontakt,piszcie na gg jestem tam prawie cały czas lecz niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Wariat w Miedzyzdrojach to ja Cie mijalem zrobilem dzisiaj ta trase 2 razy bo trzepie kilometry do dotarcia dzisial peklo 400 no właśnie takie miałem przeczucie że to R 1 z pod igły i to napewno twoja jak będzieśz następnym razem to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam wszystkich i pragnę życzyć wszystkiego najlepszego i do zobaczenia w najbliższym czasie, jeszcze nie rozpoczęłęm sezonu ale koń przygotowany do jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam wszystkich i pragnę życzyć wszystkiego najlepszego i do zobaczenia w najbliższym czasie, jeszcze nie rozpoczęłęm sezonu ale koń przygotowany do jazdy :bigrazz:witamy Cie nasz motobracie :crossy: i czekamy na CIEBIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 MOTOBRACIA I SIOSTRY!!! Niniejszym życzymy Wam Wesołych Świąt i mokrego Jajka!!! To życzymy MY - Vizka z Majorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 no nie wiem generał dzisiaj mówiłes ze oba motocykle sa Twoje a teraz tłumaczysz sie ze mz nie Twoja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 no nie wiem generał dzisiaj mówiłes ze oba motocykle sa Twoje a teraz tłumaczysz sie ze mz nie Twoja :P Cały on :bigrazz: MZką mam nadzieje że moja koleżaneczka będzie jeździła? Dzięki za ciepłe przyjęcie :crossy: :bigrazz: :clap: Niestety swojego sprzetu nie mam, więc jedynie mogłabym prosić by ktoś wziął mnie jako plecaczek :bigrazz: leciutka jestem, tylko 52 kg :bigrazz: Jesli chodzi o Wały, to w zeszłym tygodniu tam byłam, i po kryjomu obserwowałam ale jakoś zabrakło mi odwagi by podejść.Niedługo wyjeżdzam na 8 miesięcy na statek, więc tam sobie nie posmigam :) Kask mam,troszkę za duży ale jak włożę czapkę to jest git :bigrazz: Trzymajcie się cieplutko i.... czekam na kontakt,piszcie na gg jestem tam prawie cały czas lecz niewidoczna Nie wiele jest wolnych żeby na plecy zabierać,ale hmm panowie kto się przyzna?A git jest bo tu jest Gittttttttttttttta :bigrazz: A kochani dzisiaj dla odmiany ładną pogode wam wapowiedziałam.pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi