Walkie Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to dzisiaj ja stawiam :icon_biggrin: opijamy moja R1 :P co by jej sie dobrze jezdzilo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to bedzie się działo dziś w Ułańskiej opijanie R1 :P rozdawanie całusów :icon_biggrin: ....a ja wciąż daleko od Szczecina widać że się dorwałam do kompa i neta...truje i truję .....nie mam litości dla was a jak kurs tańca pochwalcie się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to dzisiaj ja stawiam :P opijamy moja R1 :P co by jej sie dobrze jezdzilo :Pno sam nie wiem ,chyba sie poswiece i to zobacze :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no to dzisiaj ja stawiam :P opijamy moja R1 :P co by jej sie dobrze jezdzilo :) Czy ty wiesz co robisz??? :icon_biggrin: :P :P Dziś frekfencja chyba będzie ponad stan hehehe Wal do prowidenta po kredyt na browar hihihihi Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 damy rade, bo jak nie my, to kto? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A zatem do zobaczenia o 20:00 w Ułańskiej. Czas przewentylować moto :icon_biggrin:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No Gosieńko brrrrrmmmmm damy czadu :icon_biggrin: tylko że boje się że ja tylko bedę wąchać zapach twoich spalin, czy poczekesz na mnie :P Całusy dla Wszystkich moto-dam :P)))) Lalka ja bym na ciebie nie poczekała? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam,Czy ktoś z kolegów i koleżanek ma może na stanie jakiś dobry kask na sprzedaż. Niestety nie miałem okazji w tym roku podjechać do naszych zachodnich sąsiadów ale może ktoś z was przywiózł troszke wiecej sprzetu i chce odsprzedać po jakieś promocyjnej cenie. Interesowałoby mnie coś w rozmiarze S lub M. Ewentualnie czy znacie jakieś miejsce w Szczecinie gdzie można taniej kupić nowe kaski? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Znowu proponuje Mikołaja - zawsze sie coś u niego znajdzie :icon_biggrin:. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam,Czy ktoś z kolegów i koleżanek ma może na stanie jakiś dobry kask na sprzedaż. Niestety nie miałem okazji w tym roku podjechać do naszych zachodnich sąsiadów ale może ktoś z was przywiózł troszke wiecej sprzetu i chce odsprzedać po jakieś promocyjnej cenie. Interesowałoby mnie coś w rozmiarze S lub M. Ewentualnie czy znacie jakieś miejsce w Szczecinie gdzie można taniej kupić nowe kaski? PozdrawiamJaki zakres cenowy cię interesuje?Może coś bym znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jaki zakres cenowy cię interesuje?Może coś bym znalazł Generalnie chodzi mi o to żeby kask był bezpieczny. Na dzien dzisiejszy mysle o kasku którego "promocyjna" cena zamknełaby się w kwocie 400zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 [spam]To informacja dla dziewczyn.Mam spodnie czarne skórzane,ktorju spodni jeans rozmiaru 14, skóra jest gruba. Jak cos to piszcie na gg lub priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Jak widać wiosna idzie, bo i Niedźwiedzie zaczeły latać :crossy: Mam nadzieję, że pogoda na rozpoczęcie sezonu została zamówiona. A w kwestii kasków mam dwie nówki nabyte na tegorocznych BMT i obie na zbyciu. Jeden rozmiar damski, drugi raczej męski. Tanio oddam, bo okazało się że kupować kaski tez trzeba umieć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No na szczęście koleś na BMT pokazał mi jak wygląda dopasowany kask więc mi sie udało kupić dobry :buttrock: P.S.Ale mój stary jest 1-2 rozmiary za duży;) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Jak widać wiosna idzie, bo i Niedźwiedzie zaczeły latać :crossy: Mam nadzieję, że pogoda na rozpoczęcie sezonu została zamówiona. A w kwestii kasków mam dwie nówki nabyte na tegorocznych BMT i obie na zbyciu. Jeden rozmiar damski, drugi raczej męski. Tanio oddam, bo okazało się że kupować kaski tez trzeba umieć :buttrock: Ja szukam kasku dla koleżanki jak pisałam, podaje numer gg odezwij sie 3498749. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi