Walkie Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kto z was ma do sprzedania kask :smile: Moja koleżanka poszukuje dla syna.a w jakim wieku i jaki rozmiar czaszki? bo jezeli to dziecko to tylko kaski dzieciece, XS i XXS dla doroslych z reguly nie pasuja na dzieci nawet te z duzymi glowami, inna budowa czaszki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Przypuszczam,że u Mikołaja coś sie znajdzie. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w niedziele o godz 10 na GŁEBOKIM- zapraszam na wspolny spacer po lesie zakonczony ogniskiem i zjedzeniem własnej kiełbaski,PLANOWANY CZAS SPACERU 4 GODZ :smile: A POTEM PRZYPOMINAM ZE ZOSTALISMY ZAPROSZENI NA POSWIECENIE KONI I AKCESORI MOTO POD KOSCIOŁ NA UL.ZAWADZKIEGO NA GODZ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w niedziele o godz 10 na GŁEBOKIM- zapraszam na wspolny spacer po lesie zakonczony ogniskiem i zjedzeniem własnej kiełbaski,PLANOWANY CZAS SPACERU 4 GODZ :smile: A POTEM PRZYPOMINAM ZE ZOSTALISMY ZAPROSZENI NA POSWIECENIE KONI I AKCESORI MOTO POD KOSCIOŁ NA UL.ZAWADZKIEGO NA GODZ 19 Bardzo prosze o zmniejszenie trzcionki.Każdy na forum czytać potrafi. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bardzo prosze o zmniejszenie trzcionki.Każdy na forum czytać potrafi. :banghead: no dobra :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapefruit Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Hejas. Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy, śmigam sobie od zeszłego sezonu.W tamtym roku był Savage, w tym VN 800 (się przemalowuje właśnie). Pozdrawiam i do zobaczyska, może w niedzielę na Głębokim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nie chciałbym wypaść głupio pytając, ale co mi tam. Podobno kto pyta... Co to ma być za spacer? Czy buty jakieś super wygodne brać jak do górskich wycieczek? Czy może spacerować będziemy od ogniska do beczułki z piwem ustawionej na pniaku nieopodal? :P Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak w przeciągu 4 dni zrobie światła to przyjade (żeby nie było,że na "adele" nie wsiadam itp. ) Pozdrawiam ALL Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A na spacerek ktos sie wybiera konikiem ?? Bo siem zastanawiam czy odpalac mopedzika mojego czy skozystac z komunikacji miejskiej :P Bo spacer jak najbardziej tak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie chciałbym wypaść głupio pytając, ale co mi tam. Podobno kto pyta... Co to ma być za spacer? Czy buty jakieś super wygodne brać jak do górskich wycieczek? Czy może spacerować będziemy od ogniska do beczułki z piwem ustawionej na pniaku nieopodal? :cool: Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie jest to normalny PRZEMARSZ ,lesna droga w odcinku ok 10 km (głebokie do okoła w strone tanowa i koniec na polanie sterej harcerskiej ,tam ognisko )tak wiec buty wedle uznania ale wygodne i nie nowe tylko rozchodzoneMOZNA WZIAC PIWKO,PSA ,KOTA I wroga NA SMYCZY :P pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele o 10 na głebokim Hejas. Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy, śmigam sobie od zeszłego sezonu.W tamtym roku był Savage, w tym VN 800 (się przemalowuje właśnie). Pozdrawiam i do zobaczyska, może w niedzielę na Głębokim... WITAM CIE MOJ KOLEGO . :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wiosna przyszła więc wysyp motocyklisów nastąpił. I nie tylko tych zimujących, ale też nowych. Ja od tego roku będe śmigał po szczecińskich i mam nadzieję, nie tylko szczecińskich ulicach. Do zobaczenia w niedzielę na święceniu sprzetów.P.S. Dzięki Gitta za "kopa":P.Pozdrawiam. Heniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wczoraj troszke polatałem. wyjechałem na sucho a wracałem w deszczu i to konkretnym... przy okazji testowałem skuteczność działania impregnatu zakupionego w Jysk'u. Mimo jazdy w deszczu dobrych 15 minut (niezła deszczownia była koło 18:30) nie przemokły mi ani buty ani rękawice ani kombinezon...Jakby ktoś był zainteresowany to impregnat kosztował mnie całe 15PLN za spray 400ml. Zaimpregnowałem nim 2 komplety ciuchów na moto :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witamy nowych użytkowników forum!!!Ładne wejście zrobiliście gejpfrut i Heniu!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hejas. Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy, śmigam sobie od zeszłego sezonu.W tamtym roku był Savage, w tym VN 800 (się przemalowuje właśnie). Pozdrawiam i do zobaczyska, może w niedzielę na Głębokim... Witaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hejas. Witam wszystkich. Jestem tu zupełnie nowy, śmigam sobie od zeszłego sezonu.W tamtym roku był Savage, w tym VN 800 (się przemalowuje właśnie). Pozdrawiam i do zobaczyska, może w niedzielę na Głębokim... Czesc Grapefruit :P , z tym zupełnie nowym to przesadziłeś :banghead: do zobaczycha :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi