Gitta Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 witam, Gdzie balujemy na długi weekend No a tak by się kolega nam przedstawił:buttrock:???No siemka plany weekendowe sa w temacie bierzącym.W ten weekend długi Dni Gryfina...(reszte poczytaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 witam, Gdzie balujemy na długi weekend No a tak by się kolega nam przedstawił:buttrock:???No siemka plany weekendowe sa w temacie bierzącym.W ten weekend długi Dni Gryfina...(reszte poczytaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 HejA WSZYSTKIM Jeśli chodzi o zlocik w Gryfinie to za wjazd będzie 25zł ( w tym jest koszulka - już je widziałem... hehe mi sie podobają - podobne do tych co w tamtym roku oraz talon na jedzenie na 10 zł). Miały być blachy ... ale niestety nie zrobili nam na czas więc mogę powiedzieć tylko sorki. Na zlocik można już zawitać w sobotę po południu. Mam nadzieje że bedzie fajnie jak w tamtym roku więc nikt nie powinien być zawiedzony :buttrock::) Co do Lubieszyna to mam nadzieje się pojawić... a co dalej to się zobaczy. Na razie maszynka ładnie gwizda więc mam nadzieje zawitać wszędzie gdzie będzie to możliwe. POZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Gitta - dzięki za fotki! Kriso - mam mały wyciek do zrobienia. Akurat wypadło na sobotę w południe. Jak się tylko z tym obrobię to polecę do Was. Wieczorna wizyta chyba też jest mozliwa? (koszulkę mi zostawcie, hehe!) Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Kriso - mam mały wyciek do zrobienia. Akurat wypadło na sobotę w południe. Jak się tylko z tym obrobię to polecę do Was. Wieczorna wizyta chyba też jest mozliwa? (koszulkę mi zostawcie, hehe!) Spoko trochę koszulek mamy więc coś powinno się ostać. chyba wszyscy w sobotę się nie zjadą... :buttrock::) Pozdrowionka i do zobaczyska na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 no jak narazie wszystko wskazuje na udana imprę... nawet pogoda nieco sie poprawia... dzisiaj przyleciałem do pracy koniem... mam nadzieje że nie zmoknę po drodze do domu :buttrock: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No a tak by się kolega nam przedstawił Na powitalnym przedstawiłem swoją osobę, ale dla Ciebie zrobię to jeszcze raz. Przygodę z dwoma kółkami zacząłem 19 lat temu, ostatnie 15 lat bawiłem się czterema kółkami. W tym roku poczułem zew natury i zakupiłem Virago 535 aby ruszyć w trase na pd europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Dzięksy i siemka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Dzięksy i siemka:)Dzieki za fotki wieczorem ci wysle te co ja mam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amerykanin Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 W tym roku poczułem zew natury i zakupiłem Virago 535 aby ruszyć w trase na pd europy. Podoba mi się taki zew natury ... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 mam pytanie macie jakieś miejsce gdzie się spotykacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 mam pytanie macie jakieś miejsce gdzie się spotykacie ?prewaznie na wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Cześć Carioka!Widzę że i ciebie na forum ściągneło.Fajno!!!Informuje ze będę na rozpoczeciu sezonu to sie osobiscie poznamy.Zreszta znamy sie ale oczywiscie "Soboty" nie przedstawiły nas sobie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 Cześć Carioka!Widzę że i ciebie na forum ściągneło.Fajno!!!Informuje ze będę na rozpoczeciu sezonu to sie osobiscie poznamy.Zreszta znamy sie ale oczywiscie "Soboty" nie przedstawiły nas sobie:D.Witaj, załuje że nie było Cię z nami w Gryfinie, dawaliśmy czadu ale mamy zamiar to powtórzć w Lubieszynie i wtedy na pewno się poznamy, może nawet bliżej hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam po Gryfinie ;) Chłopaki postarali sie o dobra pogodę a co będzie w ten weekend? Organizatorzy tez zapewnią dobrą pogodę? :P na http://www.weather.com/activities/travel/b...025&from=search widać że może być z tym różnie...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi