DEJAY Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Uwaga Uwaga !!! Z powodu zakupu nowej sztukiMikołaju mikołaju........zdradź cóż to za wybranka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 właśnie wróciłem z trasy stówka pękła i nie ma to jak jechać w letnich rękawicach po powrocie myślałem że nie wyrobię tak mi ręce odmarzły polecamale to pikuś pierwszy dzień wiosny zaliczony chwalcie się jak dzisiaj lataliściePOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Nikt nie znajdzie miejsca w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Nikt nie znajdźie miejsca w samochodzie?Komplecik, a nawet powiedziałbym nadstan. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Nikt nie znajdźie miejsca w samochodzie?Komplecik, a nawet powiedziałbym nadstan. Szkoda ale dzięki Miłosz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 WIOSNA, WIOSNA A my już w weekend polataliśmy, też mi trochę ręce zmarzły, ale to nic... Ale teraz to już z górki, właśnie jakiś kolo na skuterze zrobił stoppi u mnie pod oknem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 jaaaa....kto potrafi otworzyc stary wojskowy sejf?? a poxniej zamknac go jak gdyby nigdy nic??Normalnie swiruje.... ile dzisiaj sprzetow widzialem na miescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A my już w weekend polataliśmy, też mi trochę ręce zmarzły, ale to nic... Ale teraz to już z górki, właśnie jakiś kolo na skuterze zrobił stoppi u mnie pod oknem A ja widziałam dzisiaj u siebie przy pracy jaki jeden od nas z forum chłopak jechał tylko nie pamietam jak się nazywa.To była Yamaha FZR taka jak naszego Grzeska Kudłatego oraz jakiś kawasz Nindzol hałasu narobił.Ktos z was kolo 14 byl w okolicy Statolia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja dzis widziałem goscia na krosie z tablica 3435,i juz mnie scisneło jak gosc był ubrany i ze mu zimno nie było :? MYSLE ZE JAK POWROCIMY Z TARGOW I KAZDY SIE OPKUPI TO JUZ W NIEDZIELE SPOTKAMY SIE NA CHOCIWELSKIEJ ;) MOTORKAMI,NO CHYBA ZE DESZCZ BEDZIE PADAŁ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 jaaaa.... kto potrafi otworzyc stary wojskowy sejf?? a poxniej zamknac go jak gdyby nigdy nic?? A po co chcesz go otwierać?Lepiej bombe zrób żeby wysadziło go!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No wlansie nie moge tego zrobic.Chodzi o to zeby podprowadzic kluczyki tak zeby sie ojciec nie kapnol ;) Ile tam juz jest kompletow kluczykow.... <hahaha> chyba z 5. Kiedys polowa kasy szla na kluczyki i paliwo :banghead:To byly czasy... Jak juz sie zacznie jezdzenie na calego to podprowadze bez problemu ale teraz zimuja w sejfie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A ja w zeszły czwartek rozmawiałem z kolegą o którym tu kiedyś wspomniano.To ten na GSX-R 750 na stargardzkich blachach.Twardziel o 8:30 widziany był na Jagiellońskiej przy Kochu a następnie ok 10 przy Radissonie.Z tego co sie dowiedziałem w zeszłym sezonie latał R6. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 jaaaa.... kto potrafi otworzyc stary wojskowy sejf?? a poxniej zamknac go jak gdyby nigdy nic?? A po co chcesz go otwierać?Lepiej bombe zrób żeby wysadziło go!!!! trzeba zatrudnic BOMBERA,a jak on sie za to wezmie to juz nic z tego nie zostanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Cos czuje ze to jedyne rozwiazanie...Musze czekac ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Podaj jakies konkretniejsze dane bo jestem nowy i troche zielony. Chociaz wydaje mi sie ze kiedys Cie widzielem na pasie. Czarna TL 1000R albo biała DR 350 albo czarna ETZ 250 :banghead: Albo GSX-R "Z Kapcia" Mikołaju mikołaju........zdradź cóż to za wybranka To tez czarna TL 1000R ale ma przejechane 4400km i jest wie neu ;) :banghead: :banghead: Jutro latam, a w niedziele PAS !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi