hiszpan Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam! Gitta ten zamieszczony przez Ciebie link prowadzi do dyskusji która jest jak kiepski żart... normalnie cyrk! Kto z nas trzyma dowody kupna na wszystko co ma w domu? po upływie gwarancji nawet na nowe rzeczy kwitki wywalam bo poco to trzymać i przedewszystkim gdzie? Normalnie cyrk! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam! Gitta ten zamieszczony przez Ciebie link prowadzi do dyskusji która jest jak kiepski żart... normalnie cyrk! Kto z nas trzyma dowody kupna na wszystko co ma w domu? po upływie gwarancji nawet na nowe rzeczy kwitki wywalam bo poco to trzymać i przedewszystkim gdzie? Normalnie cyrk!PZDR! Nasz wspaniały kraj zawsze działa tak żeby zwykłemu obywatelowi było zawsze pod górkę czyli opłaty wyssane z palca czy policyjne zarzuty bez żadnego uzasadnienia z tego wynika że za każdą rzecz kupioną na straganie czy w sklepie możemy być posądzeni za nieumyślne paserstwo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Simeka ludziska, słonko wyjżało co? Zapraszam wszystkich na małe rozpoczęcie sezonu Golczewo jezioro IMNO jak pogoda pozwoli 1 tydzien kwietnia korytko we własnym zakresie. POZDROWIONKA :) :( :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Hej;Pozdrowienia dla wszystkich znanych mi i nieznanych.Siedze w domu snieg od 3 miesiecy za oknem wiec nic dziwnego ze marza mi sie wakacje- czy myslal juz ktos o przyszlym sezonie- moze jakas wyprawa zycia i czas zbierac fundusze..! Zaproponuje bardzo nieobiektywnie- moze Norwegia i 2547 km z przyladka poludniowego (lindessnes) na polnocny (nordkap) +900km przez Niemcy i Danie. Czy znajdzie sie taki bogaty wariat :( [ Dopisane: 14-03-2006, 13:39 ]Wiatcje widze ze temat targów mocno poruszony. Byliśmy z Bandziorem tam juz dwukrotnie i dlatego w tym roku jedziemy w piatek :)Ktorego to bedzie Ania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam.Czy ktoś w Szczecinie lata na VX800? Pozdrawiam ALL.P.SZaproponuje bardzo nieobiektywnie- moze Norwegia i 2547 km z przyladka poludniowego (lindessnes) na polnocny (nordkap) +900km przez Niemcy i Danie. Czy znajdzie sie taki bogaty wariat Jak kupie konia to lece na Norwegie ale nie taką trasą:(W planach przelot przez Niemcy,Danie,Szwecje,Norwegie,Finlandie,Estonie,Łotwe i Litwe.Jest jeszcze marzenie przy okazji zahaczyć Sankt Petersburg ale z ruskimi to różnie bywa....może sie uda.Ale jak powiedziałem....najpierw koń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 ann napisał:Wiatcje widze ze temat targów mocno poruszony. Byliśmy z Bandziorem tam juz dwukrotnie i dlatego w tym roku jedziemy w piatek Ktorego to bedzie Ania??24marca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Kto mnie, młodego i niedoświadczonego, oświeci: na tych targach w Berlinie, które jak rozumiem będa w tym roku 24.03 można jakieś ciuchy będzie kupić? Chetnie skorzystalbym ze stoiska Louisa, bo co czuję w kościach, że kupując w Posce "trochę" przepłacam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Louis GigaStore jest po drodze, na targach na ich szeroki asortyment bym sie nie nastawiał, stoisko będzie pewnie symboliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Nie ma to jak szybka informacja. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Louis GigaStore jest po drodze, na targach na ich szeroki asortyment bym sie nie nastawiał, stoisko będzie pewnie symboliczne.W samej rzeczy . W grudniu zapytałem o targi sprzedawce z POLO , łysy "BUGI" chyba tak się nazywa , powiedział że Polo bedzie podobnie jak Louis ,Gericke tylko z katalogami i folderami .Targi będą bardziej działać jako reklamówka.W tych dniach sklepy są dłużej czynne. Osobiście tak kupiłem kombinezon ,po "targach" jazda do sklepu i dopiero można coś kupić. W 90% firmy i sklepy wyciagają graty których nie sprzedali w ostatnich kilku sezonach i wystawiają za niby dobrą cene. Najpierw warto poczytać ceny z katalogu a dopiero podejmować decyzje.Jeżeli chcecie cyknąć fajną fotke z nowymi konikami to OK , ale na zakupy lepiej nie liczyć . Teraz zła wiadomość: w necie podają ocieplenie dopiero od 24 .03 . ciekawe ile razy jeszcze przesuną termin hmmm..... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jedzie ktoś do Berlina na targi ?????? TEZ CHETNIE SIE Z KIMS ZABIORE :) wiec zapytuje czy ktos wezmie mnie ze soba na targi,termin obojetny. :(,CZEKAM NA INFO LUB ZAPROSZENIE NA GG.POZDRAWIAM :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Dzisiaj wracając z pracy około 17 widziałem gościa latającego lite-owo po mieście gsxr-ką.. i za cholere nie mogłem rozkminić kto to był.Przyznać się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 widziałem gościa latającego lite-owo po mieście gsxr-ką.. Widzieliśmy tego samego gościa. Sądząc po ubiorze w poprzednim sezonie latał zieloną kawka. Poznalismy go na Junaku. Zazdroszcze mu bo ja nawet z garażu nie mogę się wydostać. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 dobra wiadomość. wczoraj wieczorem widziałem na termometrze +1,5C fajnie. Dzisiaj rano tez mrozu nie stwierdziłem. Na Odrze kry juz prawie nie ma. Więc wiosna powoli chyba wygrywa starcie z zimą... Trzymam za nią kciuki! Może jeszcze w marcu polatamy? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Może jeszcze w marcu polatamy? Coś czuję że będziemy mieli krótki sezon.A tak w ogóle to kto mi powie dlaczego strona urzedu nie wyświetla rezerwacji?Chce sie na konkretny dzien zapisac.https://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi