Vidlak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja jestem a w czym problem? Jeżeli Ty jesteś i traktujesz tą strone jako swoją strone prywatną i wrzucasz do niej co chesz bez wiedzy większości ja z niej rezygnuję proszę mnie wykreślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 proszę mnie wykreślić.mowisz masz tylko na usuniecie poczekasz do poniedzialku bo cos sie zwiesilo i nie moge sie dostac do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Hehe.Nie ma sie czego obawiać.Decyzja jest jednogłośna-biore SV.Poza tym w kraju nie szukam jestem pod wrażeniem zdecydowania :buttrock: ;) :evil:Pozdrawiam Wszystkich :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jako jeden z najbardziej zainteresowanych zmianą pogody ogłaszam ,że to ostatni tak zimny , beznadziejny weekend . Od przyszłego tygodnia zaczynają napływać ciepłe masy powietrza z południa. Może nie będzie od razu ''plaży" ale !!!! Zaczynamy sezon ;) Jeżeli pogoda nas nie zniechęci to można oficjalnie utopić motocyklową Marzannę , spalić giętą i takie tam , co o tym sądzicie!? Ku---wa to naprawde koniec tej je---nej zimy ...... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 tak tak spalmy motocyklową marzannę! kto ma oponę na zbyciu/wykończeniu? :buttrock: taka marzanna powinna byc w sam raz! jak myslicie?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jeżeli pogoda nas nie zniechęci to można oficjalnie utopić motocyklową Marzannę , spalić giętą i takie tam , co o tym sądzicie!?Jestem za :buttrock: Zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 namowiliscie mnie :] z tego wszystkiego ide wlasnei do garazu gume przypalic :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 namowiliscie mnie :] z tego wszystkiego ide wlasnei do garazu gume przypalic :buttrock: Hehe ja już swoją spaliłem kurna tylko jeszcze się nie dorobiłem nowej ;) :evil: :evil: SzacunLos Kopernikos [ Dopisane: 11-03-2006, 16:51 ]:lapagora: Ale zaszalałeś hehehe Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 z tego co wiem to BATMAN ma zamiar spalic gume tylko nie iwem czy juz mu nowa przyslali. u nas dzisiaj caly dzien pada Śnieg :? ;) :cry: i wogule jakas ptasia grypa :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 u nas dzisiaj caly dzien pada Śnieg mnie juz przez ta zime powoli depresja zaczyna łapac :Ptrza sie wybrac na piwko z moto bracmi z prawobrzeża ;) a w srode z wami wszystkimi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 powoli depresja zaczyna łapac Sad Mnie dopiero zlapie jak do nastepnej soboty to biale g.... bedzie jeszcze lezalo przem moim garazem. Konik czeka na porzadnego kata a tu nawet do ulicy sie nie sposob wydostac. trza sie wybrac na piwko No to idziemy. Mikoch szykuj cieple kapcie ;) :P :P BURA SUKA, ZIMO PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 piwko!!!bura suka zima precz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 dzisiaj koło 12 widziałem w naszym pieknym :roll: mieście kogos na motorku RESPECT ;) to nic normalnego ze przy 2 celsjuszach sie jezdzi na sprzecie w ubiegla niedziele nie bylem gorszy pierwsze 50 km tego roku peklo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jedzie ktoś do Berlina na targi ?????? Bo bym się zabrała !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi