generał Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A może ktos chce kupić śluczniutką czerwoniutką hondziunie VFR 750? Widziałam ją - stoi u Tułeckiego - marzenie A jaka cena bo moze szachcior by kupił.Od dwóch miesięcy szukamy jakiejś hondzi.no ja widziałem ze bardzo atrakcyjna ,moze sie skusze i bede sobie jezdził :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A jaka cena bo moze szachcior by kupił.Od dwóch miesięcy szukamy jakiejś hondzi. Cena jest bardzo atrakcyjna i jeszcze mozna z właścicielem negocjowaćNo i to że jest czerwona to super, bo czerwone są najszybsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Dzięki Carioke za koszulkę, będzie pewnie dobra, choć tego dowiem się za 2,5 miesiąca :P Wczoraj byłam w Suzuki u Teckiego i właśnie sprzedawca zresztą jakże przystojny, polecał mi te czerwony skarb.Może jak Maciej wróci to sobie ją sprawi :mrgreen: .Ps. mam euro do sprzedanie może ktoś ma na nie potrzebę.Pozdrawiam szystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja dzisiaj wyjezdzam i chetnie kupie z 500 po dobrej cenie :Ptel. 601 777047 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 He he.Bo to 750 a nie 600 . Co do VFR to nie jestem taki pewny.Zawsze chciałem mieć Ducati.ok.A VFR ....no niezaprzeczalnym jest fakt' date='że miejsca i mocy ma więcej niż SV.[/quote'] Zauważyłam, że nasz kolega z forum poszukuje właśnie takiego motóra,czyżby nam go wykupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 dzisiaj koło 12 widziałem w naszym pieknym :roll: mieście kogos na motorku RESPECT :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ps. mam euro do sprzedanie może ktoś ma na nie potrzebę. Sylwia ja potrzebuje dzisiaj na wyjazd, jesli aktualne to daj znac na gg (2142579). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jak tam Szachcior Twoja głowa ja bym Grześkowi nie darowała :twisted: jak to sobie przypomne to leże ze śmiechu na podłodze,jak większość wtedy.Dziś bolą mnie tylko i wyłącznie mięśnie brzucha :buttrock: ze śmiechu a no i kilka siniaków naliczyłam na nogach. A ten kosz też mnie wymęczył na końcu ufffff ( dwa paznokcie złamane) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jak tam Szachcior Twoja głowa ja bym Grześkowi nie darowała jak to sobie przypomne to leże ze śmiechu na podłodze' date='jak większość wtedy.Dziś bolą mnie tylko i wyłącznie mięśnie brzucha ze śmiechu a no i kilka siniaków naliczyłam na nogach. A ten kosz też mnie wymęczył na końcu ufffff ( dwa paznokcie złamane) [/quote']Cytuje Szachciora:" Żałuje, że tego nie widziałem tylko poczułem, bo na ziemi bym leżał nie z bólu tylko ze śmiechu pewnie :buttrock: ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Normalnie co Wy robicie :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 tak tak co Wy tam robicie? normalnie hyba musze to kiedys zobaczyć na własne oczy... jakies przewracanki po parkiecie... no no no :buttrock:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Zauważyłam' date=' że nasz kolega z forum poszukuje właśnie takiego motóra,czyżby nam go wykupił[/quote'] Hehe.Nie ma sie czego obawiać.Decyzja jest jednogłośna-biore SV.Poza tym w kraju nie szukam :buttrock: Pozdrawiam ALL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Zauważyłam' date=' że nasz kolega z forum poszukuje właśnie takiego motóra,czyżby nam go wykupił[/quote'] Hehe.Nie ma sie czego obawiać.Decyzja jest jednogłośna-biore SV.Poza tym w kraju nie szukam ;) Pozdrawiam ALL.no i ok SUZUKI JEST PRIKRASNA MASZINA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Decyzja jest jednogłośna-biore SV szkoda że wcześniej się nie zdecydowałeś miałem do sprzedania piekną SV 03' za dobrą cene ale już pozamiatane-sprzedana :idea: Mam pytanie kto jest administratorem strony haloszczecin i kto decyduje o jej treści, zawartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja jestem a w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi