Vizka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Kurcze ludzie wyzulujcieI bardzo dobrze!!! Pojechał nam!!! A tak w ogóle to chciałam wyrazić swój pogląd na wczorajszy wieczór: Uważam' date=' że bankiet z okazji Dnia Kobiet, był niezwykle udany. [b']Dziękujemy wszystkim Panom na życzenia i prezenty[/b], byłysmy szczerze zaskoczone, co po niektórym słów zabrakło. Batman - rajstopy powaliły nas na kolana, Szachciora "lałórki" są wypasione, no i kwiatki, kwiatki sa zawsze w porządku. Myślę, że podzielają moją opinię wszystkie obecne niewiasty. To pisałam Ja! Vizka Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Buomgiorno! Drogie mężczyzny, supermeny i ciapciaki, W ten słoneczny dzień ( 8) :P )chciałabym podziękować wam za przemiłą niespodziewajkę jaka spotkała mnie wczoraj w Bistro Ułańskim. Fiatek był uroczy, lałórka iście wzruszająca ;) , rajty.... na mnie troszku za małe, ale może na DyyRkę będą pasowały... :lol: POZDRÓWKI!!! -Oriana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam, jestem tu nowy :P z tego co wnioskuje TO, jest miejsce zwane rubryka towarzyska Szczecinskich i okoloszczecinskich motocyklistow forumowych?Jezeli tak to dobrze trafilem, zobaczymy co sie pozmienialo przez te kilka lat mojej nieobecnosci w srodowisku ;) PozdrawiamMaciej :buttrock: P.S.Dolaczam sie do zyczen :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Szachciorku bardzo ci dziękuję za lałórke i tobie Batmanku za rajstopy , rozmiar trafiony. Dziekuję za to, że pamiętaliście o mnie, chociaż mnie nie było z wami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Kurcze ludzie wyzulujcieI bardzo dobrze!!! Pojechał nam!!! NO TO WIEC POCZYTAŁEM SOBIE I NIC JUZ DZIS NIE NAPISZE ,POPROSTU ;) POZDRAWIAM I SZKODA ZE TYCH PIEKNYCH KOBIET NIE MOGŁEM WCZORAJ USCISKAC -OBOWIAZKI ZAWODOWE :P .POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 tak w ogóle to chciałam wyrazić swój pogląd na wczorajszy wieczór: Uważam, że bankiet z okazji Dnia Kobiet, był niezwykle udany. Dziękujemy wszystkim Panom na życzenia i prezenty, byłysmy szczerze zaskoczone, co po niektórym słów zabrakło. Batman - rajstopy powaliły nas na kolana, Szachciora "lałórki" są wypasione, no i kwiatki, kwiatki sa zawsze w porządku. Myślę, że podzielają moją opinię wszystkie obecne niewiasty. To pisałam Ja! Vizka A ja podzielam w pełni opinię koleżanki i zachęcam kobitki które wczoraj rajty dostały a idą na salę do ich zabrania - odbędzie się przymiarka połączona z pokazem. PANOWIE JESTEŚCIE WIELCY :P ;) :buttrock: :buttrock: :evil: :evil: :P NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ - DZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam, jestem tu nowy No nie taki nowy :lol: :lol: Witamy Maćku. Myślałem, że już odpuściłeś sobie motocykle. Ale jednak się pomyliłem. Jakie plany na ten sezon? Kupujesz coś?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Taaaaaaaaaaa Maćko nowy buehehehehehe. Faktem jest, że Już dawno nie było słychać po okolicy dudnienia TLi czy innego czorta.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Bardzo dziękujemy wszystkim Panom za wypas prezenty i kwiatkiMam nadzieję, że torcik smakował. Dziś rozdaję koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FASSOLA Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam wszystkich po raz pierwszy i jako pierwszy z endurakiem mam nadzieje że ta zima juz sobie idzie i będziemy mogli w końcu polatać na konikach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jakie plany na ten sezon? Kupujesz coś?? No czesc :PNa sezon to planuje powrocic do starych dobrych tradycji i poganiac troche po zlotach ;) TLi pozbylem sie w zeszlym roku (pojechala do Poznania) i teraz czekam na nowiutka sliczniutka i czarniutka R1 :buttrock: Mam nadzieje ze Wy tez jeszcze gdzies jezdzicie a zajmowanie sie pitoleniem WIELKIMI LITERAMI dwoch forumowiczow traktujecie jako dorazne hobby? :P :evil: P.S.Hiszpan masz jeszcze SVke? czy juz wsiadles na cos mocniejszego? :buttrock: Pozdrawiam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Hiszpan masz jeszcze SVke? czy juz wsiadles na cos mocniejszego? Smile Walkie mam nadal swoją SVkę... Jestem z niej zadowolony. Mam nadzieje na jeszcze kilka wspólnych sezonów. Do zobaczenia na trasie/zlocie.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witam wszystkich po raz pierwszy teraz czekam na nowiutka sliczniutka i czarniutka R1 Witajcie w wsród naszej bandy A może ktos chce kupić śluczniutką czerwoniutką hondziunie VFR 750?Widziałam ją - stoi u Tułeckiego - marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A może ktos chce kupić śluczniutką czerwoniutką hondziunie VFR 750?Widziałam ją - stoi u Tułeckiego - marzenie O tak i nawet właściciel znany :mrgreen: Niewiele ją jeździł, podobno. :P Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 A może ktos chce kupić śluczniutką czerwoniutką hondziunie VFR 750? Widziałam ją - stoi u Tułeckiego - marzenie A jaka cena bo moze szachcior by kupił.Od dwóch miesięcy szukamy jakiejś hondzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi