Wolenweider Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam ,właśnie odwiedzilem stronke halo... Bardzo fajna gratulacje, czekam aż pojawi się coś a dziale imprezy(data otwarcia sezonu) może uda mi sie z wami gdzieś poleciec! wiosna tuż tuż :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Cześć wszystkim!!!!!!Komunikat dla zapominalskich. Sprawdżcie czy nie brakuje wam butów sportowych. Leżą u mnie od Sylwestra , znależliśmy je w przebieralni na sali gimnastycznej na której balowaliśmy. Czekam na info .Pa Pa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 TELEWIZJA KŁAMIE.I ONI TEZ w kazdym badz razie ja sie potwronie napalilem :D co bedzie to bedzie.a dzis ide moto zlozyc i olej z filtrem wymienie.do zobaczenia jutro na drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ello all Normalnie dziś wytargałem Kawke na droge , a przed tym dostała nowe świecunie, filterki, olejek. :D :D Zapaliła od razu, chwilka rozgrzania i poszedłSpokojniutko bo mokro ale do przodu ;) Kurna po paru metrach doszedłem do wniosku, że zapomniałem jak się prowadzi moto heheJechałem jak ostatni paralityk hehe Bede musał chyba sobie przypomnieć No może ze 10 kmów zrobiłem ale za to jaką radoche miałem Pozdro 4 allLos Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Normalnie dziś wytargałem Kawke na droge , a przed tym dostała nowe świecunie, filterki, olejek. Zapaliła od razu, chwilka rozgrzania i poszedł Spokojniutko bo mokro ale do przodu Kurna po paru metrach doszedłem do wniosku, że zapomniałem jak się prowadzi moto hehe Jechałem jak ostatni paralityk hehe Bede musał chyba sobie przypomnieć No może ze 10 kmów zrobiłem ale za to jaką radoche miałem Pozdro 4 all Los Kopernikosszczęściaż z ciebie ja żeby konia z garażu na asfalt postawić to z 300 metrów na sankach musiałbym targać he he :D szlag mnie trafia jak widze ten pier...ny śniegaby do wiosny POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Majkel czy jest taka opcja zeby sie dostac do stronki "HALO SZCZECIN" fakt ostatnio nie pisalem za duzo na forum ale prawie co dzien zagladam co wy tu malujecie.cieszy mnie fakt ze ktos o mnie pamietal i wymienil mnie na srtoni jako jednego z wielu ktorzy dolaczyli do forum.(mam nawet koszulke z ktorej jestem bardzo dumny) :lol: ostatnio nawarstwilo sie pare spraw na glowe (ZARECZYNY I TAKIE TAM...) mam nadzieje ze uda mi sie wygospodarowac wekend w tym miesiacu i wybrac sie z moja wybranka zycia do szczecina do jej miasta z ktorego ja wyrwalem do siebie do Swinoujscia.wiem ze spotykacie sie we srody ale moze jakos by sie zlozylo ze byscie gdzies na wekend dawali w ryja z checia bym sie dolaczyl.pozdrowienia dla wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ZARECZYNY I TAKIE TAM...) Co???????????Macie pozamiatene!!!!A ja nie dostałam żadnej informacji!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A o Borasku w opisie i wszystkich innych pamietał kto?Gitta srita!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gitta srita!!!!! no no no no,iha ha,iha ha :) CIOTKA ZMIEN TA POGODE BO JUZ KREW MNIE ZALEWA :D LUDZISKA PISZCIE COS BO TEMAT NAM OPADA NA DOŁ I ZNALESC BEDZIE CIEZKO 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 LUDZISKA PISZCIE COS BO TEMAT NAM OPADA NA DOŁ I ZNALESC BEDZIE CIEZKO to dodaj do ulubionych i odrazu bedzie wchodzil ci temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 A w ogóle to gdzie jest Kermadec??? A jestem jestem.Poprostu sesja,praca i takie tam...Poza tym ...eee.No i miło,że jest o mnie wzmianka (jaka by nie była) na stronce Halo :D P.S.Czy ja też moge podesłac zdjęcie w przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam! Za oknem faktycznie cos jakby wiosna. Kto jutro lata? Może jakiś wypad na pas? :) Ja dzisiaj postaram sie odpalic Sunię... Może sie uda :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja juz sobie posmigalem :] ale ide po obiadku dalej z konradem polatac, ktos jeszcze sie podlacza ? a ty hiszpan , zdecydowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja juz sobie posmigalem Nawet mnie nie wqr......j siedzę w j*b..... robocie i nie wiem kiedy wyjdę :D :) ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 mikoch spoko jutro tez bedzie ładna pogoda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Nawet mnie nie wqr......j siedzę w j*b..... robocie i nie wiem kiedy wyjdę Dobrze że istnieje forum :!: :!: Z którego mogę się dowiedzieć o której Mikoch kończy pracę ;) :D A na dworze 9 stopni , na naszym termometrze :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi