Vidlak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 powiedzcie co sadzicie o tym, czy jest sens bym dalej kontynuował projekcik grafika zbyt sportowa nie odnosi klimatu tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ostatnimi czasy posiedzialem troche przy pisaniu stronki dla haloChłopaki spoko bo zaraz bałagan się zrobiCzytajcie co piszą inni wyżejMajkel robi juz stronkę i prosi wszystkich o zdjęcia z motórem i opisa potem będziemy zmieniać i dopisywać co sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 JA TEŻ JA TEŻ :!: :!: :!: KOSZULKĘ POPROSZĘ nick znany rozmiar M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ostatnimi czasy posiedzialem troche przy pisaniu stronki dla halo narazie nic na stronie nie ma ' date=' ale zrobiony jest szablon stronka jest pisana w PHP i MySQL czyli bedzie mozna sie logowac , galerie robic, sondy i mozliwosc pisania artykułów nie tylko przez administratora strony :'] jak znajde darmowy serwer ktory obsluguje PHP i MySQLa postaram sie wrzuci demo storny narazie moge tylko pokazac screena http://www.smsnet.pl/~kraka/aaa.jpg powiedzcie co sadzicie o tym, czy jest sens bym dalej kontynuował projekcik [ Dopisane: 28-01-2006, 11:34 ] dajcie pomysla co ma zawierac menu i ogolnie co tam chcecie miec - w wolnym czasie postaram sie stronke dopiscic Trzeba było troszke wczesniej napisac ze cos robisz a tak zaangazowalem kolege ktory juz konczy strone i oplacilismy serwer i domene i teraz moga wyjsc jaja bo Ty zrobisz i Ja zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Trzeba było troszke wczesniej napisac ze cos robisz a tak zaangazowalem kolege ktory juz konczy strone i oplacilismy serwer i domene i teraz moga wyjsc jaja bo Ty zrobisz i Ja zrobie. No własnie juz zgłupialam o co tu chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Trzeba było troszke wczesniej napisac ze cos robisz a tak zaangazowalem kolege ktory juz konczy strone i oplacilismy serwer i domene i teraz moga wyjsc jaja bo Ty zrobisz i Ja zrobie. mialem troche czasu to sie bawilem' date=' a szablon zawsze moge przerobic na cos innego - z tym nie ma problemugrafika zbyt sportowa nie odnosi klimatu tego forum grafike mozna zmienic :) jak spojrzalem to zeczywiscie troche za sportowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wiecie co?? Ostatnio się dowiedziałem, cytuję: ``To nie Kopernik ruszył Ziemię, tylko Chuck Noris kopnął ją z półobrotu`` Hehehehe Pozdro.Kopernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Z dopiskiem "Kołchoz Bajkerz" sie wie bracie sie wie ``To nie Kopernik ruszył Ziemię, tylko Chuck Noris kopnął ją z półobrotu`` No widzisz ! I po kiego waca chodzic tyle lat do szkoly ?? OGÓLNE ZAPYTANIE DO BRACTWA : Czy jutro sa jakies plany?? Jakis pas czy cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 UWAGA HALO SZCZECIN ORGANIZUJE 3 EDYCJĘ KOSZULEK FORUMOWYCH ZAINTERESOWANYCH PROSZE O ZGŁOSZENIE DO MNIE Z PODANIEM LOGINU I ROZMIARU KOSZT TO 20 ZŁ.dużo na hallo nie pisze ale koszulka może być jak będziemy mieli się spotkać na jakimś pierwszym spocie 2006 to ci wcześniej dam znać :P POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Żurki z mila checia bym wyslal Wam zdjecia ale poczta ciagle odrzuca wiadomosci. Nie wiem co sie dzieje. Hiszpan zglaszal ze u niego to samo.PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 dużo na hallo nie pisze ale koszulka może byćz tego co napisałes to trudno się zorientować czy chcesz czy nie, jaki login i jaki rozmiarpoza tym kiedy i jak dostarczysz kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 z tego co napisałes to trudno się zorientować czy chcesz czy nie, jaki login i jaki rozmiar poza tym kiedy i jak dostarczysz kasę?tak jak pisałem np:będzie jakieś spotkanko na moto i będe wiedział że będziesz i że ja też wydołam z czasem to ci dam wcześniej cynk i dokonamy transakcj hi hi (transakcji ale poważnie brzmi)POZDRO :buttrock:jedną sztuke xxl trzymaj dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Carioka ja postaram sie wpaść w najbliższym czasie na spotkanie w bistro. Tylko akurat ta środa mi totalnie nie pasuje. Jeśli kasa jest potrzebna szybciej to moge przesłać albo na konto albo poprosić kogoś o podrzucenie w Szczecinie (bo akurat jestem poza naszym pieknym nadmorskim kurortem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 LUDZISKA JUTRO NA 13 JEDZIEMY NA PAS KTO CZYM CHCE PAMIĘTAJCIE wziąć SANKI I LINY HOLOWNICZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 z tego co napisałes to trudno się zorientować czy chcesz czy nie, jaki login i jaki rozmiar poza tym kiedy i jak dostarczysz kasę?tak jak pisałem np:będzie jakieś spotkanko na moto i będe wiedział że będziesz i że ja też wydołam z czasem to ci dam wcześniej cynk i dokonamy transakcj hi hi (transakcji ale poważnie brzmi)POZDRO jedną sztuke xxl trzymaj dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi