Majkel Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Majkel z tym driftingiem miedzy pomnikami to ja musze normalnie zobaczyc. Spoko bracie jak bede mial znow okazje polansowac sie truckiem po cmentarzu dam ci znac bedzie przednia zabawa.Co do worka na nastepny kulig zalatwie czarny jest mocniejszy i daje rady na fetorskie wygibusy. Kiedy i jak możemy sie umówić? uwazaj bo kolega chce sie z Toba umowic i moze miec jakies zacne zamiary co do Twojej osoby,jak bedzie chcial prospecta to wiesz co musi zrobic ;) (kermadecu to są żarty żebys znow z postem nie polecial do moderatora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Majkel-spokojnie.Teraz sie pośmiałem ;) .A teraz powiedz o co chodzi z tym prospectem bo nie wiem co to ma być a już drugi raz to słysze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 A teraz powiedz o co chodzi z tym prospectem bo nie wiem co to ma być a już drugi raz to słysze. Jednak nie chciałbyś prospecta dostać :mrgreen: Lepiej nie pytaj co trzeba zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Gosiu-ja nie mówie,że chce dostać tylko pytam co to jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 To jest zacne miano, po ktorym dostaje sie jeszcze zacniejsze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 A co do zapalania, Ford diesel zapalił nawet przy -20 czym wprawił mnie w niemałe osłupienie. Moja padaka nie chce w ogole ze mna gadac i wcale mnie to nie dziwi ;) :P :P . Kto chce kupic Kadeta, nie katowany, uzywany turystycznie :P zalatwie czarny jest mocniejszy No i czrny pasuje do wszystkiego ;) :P :P .Tez sie pisze na polatanke po cmentarzu. Chcialbym zobaczyc mine mochera widzacego czarny worek ciagniety za cmentarnym poldonem, to musi byc dopiero szok ;) :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Chcialbym zobaczyc mine mochera widzacego czarny worek ciagniety za cmentarnym poldonem, to musi byc dopiero szok oj musi, musi... a moze by sie dalo jakas debowa skrzyneczke podczepic ? .. zawsze kilka osob na siedzaco wejdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 kurde forum nekrofilów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 kurde forum nekrofilów Poźniej jeszcze okaże się że zoofilów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Miłoszku wszystkiego naj naj....lepszego w DNIU IMIENIN spełnienia każdego marzenia :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Miłoszku wszystkiego naj naj....lepszego w DNIU IMIENIN spełnienia każdego marzenia Miłosz wszystkiego naj,dzis sroda a kolega ma imieniny czyzby jakas imprezka imieninowa sie kreciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 kolega ma imieniny czyzby jakas imprezka imieninowaMikoch samych super dni i szczęścia w miłosci Czyżby dziś lokal na prawobrzeżu u Miłoszów? ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 jeszcze okaże się że zoofilówno juz bez perwersji... ;]Miłosz wszystkiego naj,dolaczam sie.. naj Mikoch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Majkel napisał: Miłosz wszystkiego naj, dolaczam sie.. naj Mikoch... i ja także sie dołączam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Przypominam że stronka już nie długo zostanie zrobiona i jezeli ktos chce byc na niej to prosze o przesyłanie swoich fotek na meila z malym opisem:zainteresowania,posiadany motocykl,ksywka itd. dziekuje za uwage. Wiecej szczegułów udziele w knajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi