Maja Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No ja do Gryfina nie wpadne , gdyby zlocik był w weekend czyli 29.04-1.05 to jeszcze dałabym rade ale ze zaplanowalismy wypadzik nad jeziorko w pare motorkow na pare dni to niestety planow juz nie dam rady zmienic , no ale inne zloty obiecuje ze zalicze :-]]] PZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Mnie równiez nie będzie ale tylko dlatego że wyjezdzam do Oświęcimia na chrzciny.Maja ty sie zastanow nad wypadem nad jezioro bo ja dałam hasło chłopakom tym co będa mieli mijesce czy by niezabrali cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 A jest juz jakies miejsce ?? Bo w sumie to ja jestem chetna tylko musze sie jutro zorientowac co Tubiś robi w weekend ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ty i Tuba???Zusamen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 :P Witam! Juz pojawiło się swiatełko w tunelu ale okazało sie że to pociąg towarowy do Katowic :twisted: Była przez chwilkę nadzieja, że jednak będę mógł polecieć z Wami nad jeziorko. Niestety sprawa padła równie szybko jak się pojawiła i mój wyjazd na niedzielę jednak nadal uniemożliwia mi wyjazd z Wami :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Oj tam odrazu Zusamen :-PP narazie jestesmy tylko przyjaciolmi :-PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No no no narazie...:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 orientuje sie ktos czy zlot na 1.2.3 maja w gryfinie odbedzie sie czy klecha sie nie zgodzil :roll: oraz kto wybiera sie w dluuugi wekend nad morze na caly dzien oczywiscie na moto :buttrock: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Oj Gitta , Ty to bys juz najchetniej na wesele przyszla :-PP Powolutku , cio sie odwlecze to...... Nitomen Zlot bedzie w Gryfinie , czytaj wyzej post Krisa , PZDR aLL :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Maja no no ale się porobiło,narobiło faza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No tak , inteligentne z nas dziewczyny , na GG caly czas jestesmy ale po co rozmawiac na GG skoro mozemy na forum :-P A odnosnie soboty to jestem wolna od piatku do niedzieli wiec jakby sie cos trafilo to ja chetna :-)) PZDR...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ha ha jep,ale ja na gg niejestem bo siostra kom pa dopadła tylko co jakiś czas podchodze odświrzyć strone poniewaz maluje chatke :buttrock: Dam znac jak ju bedzie ktorys mial mijesce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam załogę Szczecińską! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam Bardzo Serdecznie cały Szczecin i okolice :flesje: Na ul.Dąbrowskiego niedaleko komisu motocyklowego MOTO46 otwarto nowy salon motocykli YAMAHA. Czy ktoś zna tych ludzi i może coś powiedzieć o ich serwisie? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi lub nie :buttrock: P.S. Aha, zapomniałem... ;) mam kotki do oddania www.sierp.com/kotki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Gdzie ty byłeś jak ciebie nie było???Siema czemu wcześniej się nie odzwyałeś kolego?Jaki kolior XJR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi