Maja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ooops ale wtopa! Oczywiście ze 198x Jak mogłem tak paskudnie postarzeć Kobietę Loozik, jeszcze nie czas zebym sobie odejmowała :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 oozik' date=' jeszcze nie czas zebym sobie odejmowała [/quote'] To co my dziewczyny teraz możemy zrobić.Zaczynamy juz odejmowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 :buttrock: no i rozpocznie sie wątek matematyczny :D dodawanie, odejmowanie, mnożenie :D , dzielenie itp :buttrock: będzie wesoło :buttrock: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 To co my dziewczyny teraz możemy zrobić.Zaczynamy juz odejmowac?Hahahaha, bez przesady, jeszcze duuuuzo czasu do odejmowania pozostało, jak bedziemy miały wnuki to mozna zaczac ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Kymco S9Sprawdzielm se co to za pojazd... bo zem nie wiedzial... Normalnie ladne... 4 tloczkowy zacisk z przodu' date=' 2u z tylu, centralny amorek, spory bagazniczek, zgrabne toto ... jak jeszcze napiszesz ze pali mniej niz 4,5 to sprzedaje swojego sztrucla ;'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 ... jak jeszcze napiszesz ze pali mniej niz 4' date='5 to sprzedaje swojego sztrucla ;'] To sprzedawaj, niecałe 4 literki 8) 8) 8) a przy dobrym wietrze jedzie 115 km/h :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Kymco S9 8) 8) 8) Mily sprzecik :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mily mily ;]Moja sis na taki pomyka :D Pomykala.... Bo rozbila w wakacje ;/Ale jak sie ociepli to sie posklada i w droge ;]Chyba jeden z lepszych skuterkow co do stos. mocy do jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mily mily ;] Moja sis na taki pomyka Pomykala.... Bo rozbila w wakacje ;/ Ja też rozbiłam w wakacje...ale już prawie poskładany, widać był sezon na rozbijanie Kymco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ja też rozbiłam w wakacje...ale już prawie poskładany' date=' widać był sezon na rozbijanie Kymco [/quote'] Nie rozbijaj go bo co to za przyjemnośc kiedy sprzecik stoi a nie mozna nim polatac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Sie macie :DWlasnie wrocilem z malego wypadu na zachodnie wybrzeze. I gul mi skoczyl, bo mnie objezdzali kolesie na najrozniejszych moto: od GS500 do BMW F650. Pare wiekszych tez widzialem. I to wystarczylo zeby zatesknic za OO... Pogoda idealna - jak leje to dwa dni albo i dluzej, jak juz leje to i gradem przywali, ale jak przestaje to sie nagle 6stC robi i mozna latac bez odmrazania dupska. Ehh.... Ja tez chce!! ... i chyba to zrobie... Co tam u Was poza wyliczaniem latek, heheh! Czytam regularnie, ale to i tak nie odda co tam wyrabiacie na spotkaniach ;) Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie rozbijaj go bo co to za przyjemnośc kiedy sprzecik stoi a nie mozna nim polatac:( No ale ja nie rozbijam specjalnie :D Sami mi na droge wyłażą !!!!!!!! Parkinsony cholerne !! ( przepraszam jesli urazilam kogos tym stwierdzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja tez chce!!I ja tez !! ;] Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich!!I dla Was najlepsze pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja także bym polatał. Co ciekawe za oknem pogoda jakby nawet sprzyjała takim planom. Dzisiaj rano nie musiałem nawet skrobać szybek w autku :D od rana na plusie! wow! mam nadzieje że przez weekend pogoda się utrzyma i troszkę sobie pośmigamy (?) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 W weekend ma byc slonecznie i do 5°C, trzeba bedze wyciagnac z garazu przynajmniej 3 kola :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi