hiszpan Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 OK postaram sie być jutro na 19:00. No dobra ludki z prawego brzegu kto tym razem jest kierowcą? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Znow nocna akcja była Bingo ;] ... mowilem ci chodz z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No dobra ludki z prawego brzegu kto tym razem jest kierowcą? To my odpadamy , Milosz pracuje do 20.00. :!: :!: Może pokażemy się po 20.00, nie obiecujemy , bo wiecie jak u nas życie wygląda :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Może pokażemy się po 20.00' date=' nie obiecujemy , bo wiecie jak u nas życie wygląda[/quote']Wiemy wiemy - tylko seks i seks Z forum zniknął Michał 26, hihihihihihi- nareszcie!!!! bo już przedawniony (czyt. Przeterminowany) był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A kto wie jak zmienic Nicka ale zeby konto pozostało to samo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 NIe przejmuj się bo ja też byłam w pracy ' date=' już niedługo tam zamieszkam . Zawsze co najlepsze to mnie omija [/quote']mam pomysl zorganizujmy sobie babska impreze :) Ponieważ ostatnio wiele osób wyraziło na stronce swoje uczucia wiec w tym Nowym Roku czas i na mnie Aniu takiej to Cię nie znałam (romantyczka)Pozdrowienia dla Bandziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A kto wie jak zmienic Nicka ale zeby konto pozostało to samoMusisz napisać meila do moderatora z prośbą zamiany i z podaniem nowego nica i jak chłopaki maja fajny dzień to login masz zmieniony :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No dobra ludki z prawego brzegu kto tym razem jest kierowcą? Ja byc driver tego raza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A kto wie jak zmienic Nicka ale zeby konto pozostało to samoMusisz napisać meila do moderatora z prośbą zamiany i z podaniem nowego nica i jak chłopaki maja fajny dzień to login masz zmieniony :buttrock: :D :D Suuuuperrrr, dzięki Carioka cmok cmok cmok, wysle bo juz jestem troszke starsza niz na nicku, zmienie na 30maja, na pare lat mi starczy :-DDD, PzDr aLL :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Maju to nie lepiej raz na zawsze np na Maja197x ?Konrado to fajowo! Oczekuję w Podjuchach (przed wyjazdem zawsze mozna rozpić kawe/herbate :buttrock: )PZDR! for @LL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Suuuuperrrr' date=' dzięki Carioka cmok cmok cmok[/quote']prosze bardzo, a kiedy mogę liczyć na realizację - cmoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Maju to nie lepiej raz na zawsze np na Maja197x ? Hmm.....jesli już to 198... :twisted: ' date=' a może MajaZX12R :twisted: :twisted: :twisted: to by dopiero groźnie brzmiało :twisted: :twisted: :twisted: prosze bardzo' date=' a kiedy mogę liczyć na realizację - cmoka?[/quote']Na wiosne jak tylko dwa kółeczka wyprowadzę z garażu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Na wiosne jak tylko dwa kółeczka wyprowadzę z garażu !!A jaki masz rower ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Kymco S9 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 hiszpan napisał: Maju to nie lepiej raz na zawsze np na Maja197x ? Hmm.....jesli już to 198... Twisted Evil Ooops ale wtopa! Oczywiście ze 198x :buttrock: Jak mogłem tak paskudnie postarzeć Kobietę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi