Kudlaty Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Milo mi przywitac sie ze Szczecinska czescia motocyklowego bractwa do ktorego od niedawna samozwanczo sie zaliczam:)WitamZ dziewiątki wyszła wiekla kupa musiałem ją oddać. A na koniec tego wszystkiego rozstaliśmy się z Magdą .Bedzie ok... jak napisal Michal: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło głowa do góry bracie.. ja sie podpisuje tez pod tym obiema recami.. Kiła.................Ciesz sie ze nie Hiv, to da sie wyleczyc :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dizlo szuka srada' date=' a mój mąż znowu w trasę..... mam nadzieję że nie pojadą znów razem. Zaczęło to być z goła podejrzane. Biskup i więzień polityczny, co z tego może być? ROZPISUJĘ KONKURS[/quote'] A Ty nie badz taka madra jak kolega poprosił to sie koledze pomaga tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A Ty nie badz taka madra jak kolega poprosił to sie koledze pomaga tak? No to się wygadaliście!!!! Uwaga jutro o stałej godzinie sala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dziś odebrałem starą poczciwą kawke od vidlaka, dziewiątki już nie ma, a stara kawka jest .Ona chyba nie chce się ode mnie odczepić, coś w tym jest.Na prawdę ją lubię.Hmmmmmm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 A co tu tak cicho? Wszyscy tak pracują czy co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 a co tu pisać Major? za oknem ni to wiosna ni to zima ... więc towarzystwo markotne :notworthy: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 A co tu tak cicho? Wszyscy tak pracują czy co O odezwał sie ten co tak sie rozpisuje,i w dodatku na browara nie przyszedł w srode.Wąski wracaj szybko bo trzeba temat omówic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 BYŁO SUPER :!: :!: :!: [/size]Podzielam zdanie kolezanki bylo super i dziekuje wszystkim szczegolnie organizatorkom- wiadomo komu ;-) [ Dopisane: 05-01-2006' date=' 21:33[/i'] ][/color] Pamiętajcie że w tak cudowną noc jak była dzisiaj lepiej mieć parkinsona i troche wylać ' date=' niż mieć alzharmera i zapomnieć wypić :notworthy: ;)[/quote'] No ja wypić nie zapomnialam ale zapomnialam pare innych rzeczy ;-) tragedia normalnie...;-) co to robi polska wodka dla przebywajacego na obczyznie..;-) [ Dopisane: 05-01-2006, 21:36 ]Szacun dla Klameczki ;) :P :) NIe wiem za co - moze za to ze te plecy to przeze mnie cie bola ;-)Pozdrowienia dla wszystkich- my juz turlamy sie w sniegu i marzniemy;-) [ Dopisane: 05-01-2006' date=' 21:42[/i'] ] Wszystkiego dobrego w nowym roku -jak najwiecej wspolnych spotkan w zimie oraz wspolnych wypadow w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 NIe wiem za co - moze za to ze te plecy to przeze mnie cie bola Wink Nie nie Kasiu na bank mnie nie przez Ciebie bolą. A dlaczego Szacun to musisz Swego męża zapytac ( mianowicie o droge powrotna do domku ). Dałaś czadu ;) :D ;)Super zdjecia, wielkie dzieki.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Pozdrowienia dla wszystkich- my juz turlamy sie w sniegu i marzniemy;-) to fajnie macie zazdroscimy wam u nas breja ,kuligu nie było,lipa :cry: wyslijcie nam pare kilo tego białego pod płozy,oczywiscie sniegu ;) POZDROWIONKA ZE SZCZECINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 No ja wypić nie zapomnialam ale zapomnialam pare innych rzeczy Wink tragedia normalnie...Wink Kasia nie przejmuj się , każdemu może się zdarzyć , najważniejsze że na wesoło , nie czepiałaś się nikogo ;) :D ;) ;) Pozdrawiamy :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No ja wypić nie zapomnialam ale zapomnialam pare innych rzeczyKasia ja Ci mogę pomóc i posklejamy wszystkie klatki Twego filmu. hihihihiA w środę w pubie (SUPER PUBIE) przyszedł jeden ZARAZEK i zaraził wszystkich lub niektórych wielką wyprawą na KRYM.Już co niektórzy zbieraja info na ten temat. Dostałam super informację na maila o wyprawie gości z Tarnowa. Jest wszystko pięknie opisane, jak jechać , którędy , co po ile ile to kosztowało , gdzier byli co zwiedzili. EXTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 witam wszystkich! Dostałem wczoraj/dzisiaj fotki z sylwestra od Żurków. Zainteresowanym mogę podesłać ;) choć pewnie Tomek wysłał je do wszystkich do których miał adres. PZDR i miłego weekendu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 A w środę w pubie (SUPER PUBIE) przyszedł jeden ZARAZEK i zaraził wszystkich lub niektórych wielką wyprawą na KRYM. A podajcie jakiś termin tej wyprawy. [ Dopisane: 06-01-2006, 13:27 ]ZANA W DNIU URODZIN DUŻO SZCZĘŚCIA I RADOŚCI I W W PORTFELU OBFITOŚCI. NIEZMIERNEJ MIŁOŚCI MIESZKANKA CIEPŁEGO DZIECKIEM I MĘŻEM WYPEŁNIONEGO!!!!!!! życzymy my ;) :D ;) ;) :) :) : [ Dopisane: 06-01-2006, 13:32 ]DLA NIEDZWIEDZIA również W DNIU URODZIN wszystkiego naj naj....lepszego dużo szczęścia i radości.................. :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wielkie życzenia urodzinowe dla dzisiejszych JUBILATÓW!!!Żana - wszystkiego naj, naj, naj... Nie moge dziś osobiście, ale jak wróce to cię osobiście uściskam ;) Niedźwiedź - Tobie też wszystkiego naj!!! A tak w ogóle to pozdrawiam z Dalekiego Wschodu, czyt. Białegostoku :D Do zobaczenia w środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi