Carioka Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Super szybko poszło z strojeniem i przygotowywaniem sali na naszego forumowego i nie tylko Sylwestra.Banda Pomagierów uwinęła się w mig, jestem pod wrażeniemTeraz wszyscy aby do 20 i razem sie kolebiemy do samiuteńkiego rana.Dla wszystkich pozostających dziś w oddaleniu ode mnie składam życzenia fantastiko orgazmiko w nowym roczku.Nowych sprzętów, nowych kobiet (dla tych co nie mają - oczywiście), nowych pomysłów na spędzanie wspólnego czasu ale tej samej super atmosfery która panuje w Halo Szczecin.To wszystko od Carioczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Pragniemy złożyć Wam żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku!!!!! Maja & Hartman :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majdan Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ZYCZE WAM WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Z mojej strony wszystkim którzy z nami dzisiaj nie imprezują:::HAPPY NEW YEAR :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ZYCZE WAM WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:) Wujek czy to ty?? Pozdro i Happy New York :D Całemu Halo Sz-n i wszystkim braciom fetorom życze dużo wahy, zlotów słońca nowego asfaltu pod chatą , błotnych kąpieli itp w Nowym Roku 2006 :P Bawta sie dobrze i moje zdrowie wypijta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 No to ja też coś naskrobię. Jako, że u mnie z pamięcią kiepsko to chciałbym od razu przeprosić jak o kimś zapomnę przy składaniu życzeń. A dla wszystkich pozostałych, znanych i nieznanych, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :P :D :) P.S napiszę za Hiszpana bo zapomniał ..................... PZDR! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 ZYCZE WAM WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU:) No jak ty życzysz nam to i my Tobie tyż :roll: Siema Daniello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak wszyscy to ja tez.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NOWYM ROCZKU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 :D ludziska wszystkiego co naj naj lepsze w nowym roku do zobaczyska na trasiei szampanskiej zabawy. i zebyscie pamietali wszystko z imprezy szkoda ze ni bede z wami w tak mily gronie dajcie czadu na tej przytupajce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 SERDECZNE ŻYCZENIA NOWOROCZNE dla wszelkiej maści motomaniakówaby nowy rok miał wiecej parad slubnychi żadnych konduktów żałobnychtyle samo startów z garażu co powrotówaby koń się spisywał a owies taniałtysiąca kilometrów...kilometrów...kilometrówszampańskiej zabawy sylwestrowej jak i zlotowejżyczy VITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 No i dla mnie już po zabawie. Ale mogę z czystym sumieniem napisać, że był to jeden z najlepszych moich sylwestrów jakie dane mi było doświadczyć. Żana, Carioka i wszyscy inni organizatorzy i organizatorki, jesteście wielkie!!!!! Towarzystwo :P :D :) :) ;) Normalnie SUPER!!!! :D :D :buttrock: :buttrock: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Normalnie SUPER!!!! no i juz musiałem wstac,pies mi morde lizał.ha ha,gardło boli,choc było przesmarowane,było zajebiscie,ryja mi nie obili to musiało byc pracowicie po za tym nie wiem co sie działo bo tak zajety byłem pstrykaniem....zdjec ze nie wiem kiedy ale nagle był czas do domu bo juz5 randzis na15 sprzatanie po zabawie chetnych prosze o pomoc.po całej impresce zmontuje wszystkie zdjecia i bede wysyłał na poczte.podawajcie adresy.pozdrawiam i dziekuje za wspolna zabawe.pa :P TO JA GENERAŁEK Z ZANA O OTKRYTYM BRZUSZKU :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Pozdrowienia od Sióstr :P Służba zdrowia melduje się na 15 w pełnej gotowości do noworocznych porządków :D Pozdrowienia dla Duchownego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Czolem spichy !!! Wstawac !!!!!Impreza byla przednia !!!!! 15 meldujemy sie na poprawinach :P Zdjcia porozsylam juz wkrotce :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 No tak zabawa przednia, plecy obite, łeb boli jak cholera wiec bylo SUPER.Dzieki za super imprezke w doborowym towarzystwie.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi