zurek1976 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Dlaczego dzisiaj nie widzialam nikogo na pasie przed Chociwlem ?? Moze za pozno bylam :-((( Ale pogode to chyba zamowiliscie sobie ' date=' az przyjemnie jechac przez miasto i slyszec odglosy motorkow :-)) PZDR...[/quote'] Hej!czy można wiedzieć gdzież ów "pas"?Czy chodzi o ten kawałek niby-lotniska (na wypadek W) z dwie zatokami? PS. Jutro odbieram Suzi!!! :clap: Będę wreszcie miał swój wkład w przyjemne odgłosy w mieście (i poza nim) :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Nio jak chcesz przyjechac motorkiem to wlasnie ten kawalek lotniska jadąc od strony Szczecina po prawej stronie , a jeśli chcesz przyjechac autem to ten po lewej bedzie wlasciwszy ;-))) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 witam i pozdrawiam "załogę" ze Szczecina! Na kiedy sie umówimy na przywitanie sezonu? Jakoś po świętach (bo zapewne sporo osób może wyjechać na święta do rodzin) wypadało by spotkać się np na pasie i przywitac wiosnę bo ta gotowa jeszcze sie obrazić i pójść sobie diabli wiedza gdzie :clap:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 I pytanko do Kriso...Czy w tym roku również podczas majówki będzie organizowany zlot w Gryfinie ??Wiesz co Maja. Plany podobno są, ale jak widze entuzjazm ekipy to nie wiem... zobaczymy. Jakoś przez ten cały ostatni rok pozmieniały mi się, zdania i relacje na temat "Bandy z Gryfina". Dziwne to jest.. ale cóż. Zauważyłem że w tym wszystkim rządzi pieniążek...a może to tylko ja mam jakieś dziwne odczucia... Ale na szczeście jest kilku za którymi bym poszedł w ogień, i wiem że oni też... więc nie jest źle... (trzymamy sie razem) :clap::D Pozdrowionka i do zobaczyska na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 26 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 Kriso szykuj tam sprzęta na poniedziałek, jak będzie pogoda to tam do Was zawitamy z Waldkiem, mozna by było jakąś przejażdżkę zrobić. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 witam! ponawiam pytanie o chęci na wspólne spotkanie w ten weekend (np sobota na pasie)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Hej hej! Częstotliwość pojawiania się nowych postów na forum świadczy dobitnie, że ludkowie rzucili się na maszyny i o całym świecie zapomnieli :D Ja przyznaję się, bez bicia, że dokładnie tak jest ze mną. Jak już dosiadłem konia to zejść mi się nie chce :) Hiszpan, jeśli tylko w sobotę zacumuję w Sz-nie to z przyjemnością polecę na pas.. Jeśli... U mnie plany daje się układać najwyżej na najbliższe 24h... Porażka :? A tak serio to bardzo chciałbym poznać ekipę :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Oj chyba jednak nie wszyscy ruszyli do swych maszyn w poniedzialek troche latalem a tu tylko na pasie 4 maszyny i wogole brak akcji, szczecin jest jeszcze w snie zimowym !!!!!!!! Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 no dobra mamy weekend a nikt nie wyraził chęci przejażdżki... trudno około 12-13 bedę na pasie... jak kogoś napotkam to fajnie jak nie to przynajmniej przypomnę sibie jak to jest jak sie jest w ruchu :clap:PZDR! OK zmiana planów.. Kumpel otwiera dzisiaj na ul Madalińskiego (miedzy Piastów a Kolumba) salon Yamahy. Wybieram się zatem ze znajomymi zobaczyć jak to wszystko wygląda :clap:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam.. i dobre wieści przynoszę... W tym roku (można powiedzieć że na 99%) odbędzie się zlot w Gryfinie na majówkę. Zapraszam więc wszystkich już teraz (mam nadzieje że nie zapeszę) :D:(:P Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Halo załoga z okolic Szczecina: moja młoda zapodała całkiem ciekawa propozycje na piątek. Owa propozycja obejmuje wyjazd około 16 (tak aby mieli szanse także pracujący mimo że większość ma mieć wolne) na Jasne Błonia pod Orły aby zapalić znicz za Papę... Kto się pisze? Uważam, że jest to miłe pożegnanie ze strony motocyklistów.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Halo załoga z okolic Szczecina: moja młoda zapodała całkiem ciekawa propozycje na piątek. Owa propozycja obejmuje wyjazd około 16 (tak aby mieli szanse także pracujący mimo że większość ma mieć wolne) na Jasne Błonia pod Orły aby zapalić znicz za Papę... Kto się pisze? Uważam, że jest to miłe pożegnanie ze strony motocyklistów.PZDR! Ja jestem ZA... Trza by się tylko gdzieś umówić. POZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Prawy brzeg Szczecina chce pozbierać na słonku pod Centrum Słoneczne o 15:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja tez jestem za i faktycznie moglibysmy sie gdzies umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Prawy brzeg Szczecina chce pozbierać na słonku pod Centrum Słoneczne o 15:40 OK Jestem za... Postaram się być. Mam nadzieje że mi nic nie wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi