hiszpan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 No i wczoraj nabyłem droga kupna kompa. Niestety mój dotychczasowy komp wyprowadził się wraz z właścicielką . Mam teraz zgryz jak podłaczys się z nim do netu. Mam inna kartę sieciowa więc mnie sieć nie rozpoznaje a za cienki jestem aby sobie poklikać i wprowadzić na nowo swoje dane (a moze to może tylko admin sieci?) Tak czy siak juz niedługo bedę mógł do was pisać także po pracy.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hiszpan musisz zglosic sie do adminsitratora twojej sieci i podam mu nowy numer mac karty sieciowej. [ Dopisane: 14-12-2005, 10:33 ]a pod tym linkiem masz ladnie napisane jak to sprawdzic :http://ug.edu.pl/pl/oi/internet/?tpl=macpozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 WIELKI DZIEKI ZA POMOC. DO TYCH DANYCH JUZ DOTARŁEM ALE MYSLAŁEM, ZE MOGE JE SAM WKLEPAC TYLKO NIE WIEDZIAŁEM GDZIE. teraz juz wiem że sam tego nie zrobię i musze przedzwonic do admina.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam wszystkich po chwilowej nieobecności (net mi odłączyli złośliwcy :lol: ).Widze,że przez tydzień pojawiło się pare nowych osób.Wszystkie pozdrawiam :D . P.S.Marku-spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 a było juz tak nudno bez CIEBIE ,cieszymy sie ze znow jestes z nami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam wszystkich po chwilowej nieobecności (net mi odłączyli złośliwcy ).Widze,że przez tydzień pojawiło się pare nowych osób.Wszystkie pozdrawiam . Tęskniliśmy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 net mi odłączyli złośliwcy ja mysle ze to net obraził sie na ciebie za to ze taki maruda jestes :D no ale oczywiscie juz NORMALNIE TEGO SMEGO PANIE DZIEJU BRAKOWAŁO NAM ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam wszystkich po chwilowej nieobecnościO boże... :D TęskniliśmyJa nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja nie Bo ty to jesteś psychol od Rydzyka i opętały ciebie demony!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Hmmm.Złośliwość jakaś wyczuwam cy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bo ty to jesteś psychol od RydzykaJak mozesz Małgorzato obrażac ojca dyrektora bede musiał o tym zajsciu powiedziec na zebraniu mocherowych beretow :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Hmmm.Złośliwość jakaś wyczuwam cy co???no co ty, a gdzie, nigdy, daj na luz, witaj chlopie, opowiedz nam co tam sie stało z Twoją :P sieciunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Oj Vidlaku.Długa historyja.Ale nie napisze bo znowu wyjdzie że coś nie tak mówie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 o losie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Kraka-a tobie co :P ? Vidlak-biednego studenta nie było stać na rachunek i ......wiesz co;).Tydzień bez neta to prawie jak 2 sekundy bez konia wiec chyba rozumiecie;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi