Konrado Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 kto jest chetny na dzisiejsze popolunie na "niezlego kata " ??? :] No w koncu sie przelamales.No oczywiscie ze ja jestem jak najbardziej chetny na mala polatanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Pojechałbym z wami ale mam w planach wizytę w Białogardzie, i wyruszam za chwilkę. Pamiętajcie że to nie sezon i oponki nie trzymają się już tak dobrze. :D (Oszczędzajcię Krakę, niech się chłopina wjeździ) Ale mi się kur..... matczyny instynkt włączył. :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Siemanko. Właśnie wstałem, a tu za oknem sucho. Idę polatać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 LUDKOWIE JAK BY KTOŚ NIE PAMIĘTAŁ TO CZAS PŁACIĆ ZA SYLWESTRA :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 no ładnie... plany polatankowe a ja tkwie w domku... no ale nic mi juz przeszedł zapał latania gdy za oknem nawet +5C nie ma... może jeszcze sie nie stęskniłem za Sunią? Pewnie koło lutego bedę wypatrywał takich dni jak dzisiaj :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 mi juz przeszedł zapał latania gdy za oknem nawet +5C Starzejesz sie Panie.Ale bylo fajnie, to prawda nawes suchy asfalt jest śliski wiec wrazenia z jazdy jeszcze ciekawsze :D :) ;) .Kraka żyje wiec jest dobrze. Co sie jednak okazalo posiada wielka pijaczke.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Konrado na 100% jego Kawa wymaga regulacji gażników. Smrodek spalin świadczy dobitnie o przebogatej mieszance. Przy takich nastawach nic dziwnego, że jego moto potrafi spalić znaczne ilości paliwa. Zazdroszczę polatanki...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 pomocy, cos trzeba z moja kawka zrobic. nie dam rady jej utrzymac przy takim spalaniu :D(a nawet nie cisnelismy mocno...... (no prawie) a oprocz regulacji moze cos jeszcze jej dolega??? [ Dopisane: 10-12-2005, 21:10 ]a tak pozatym to dzis byla wielka JAZDA KONKRET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 pomocy' date=' cos trzeba z moja kawka zrobic. nie dam rady jej utrzymac przy takim spalaniu :D(a nawet nie cisnelismy mocno...... (no prawie) a oprocz regulacji moze cos jeszcze jej dolega??? [ [i']Dopisane: 10-12-2005, 21:10[/i] ]a tak pozatym to dzis byla wielka JAZDA KONKRET Ile kawka Tobie Kraka żłopie? 7-8l/100km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 moj gixi jak dam mu ostro pali ponad 8 litrow a przy paliwe z neste nawet 9. Duzo znaczy to jakie paliwko jednak.A teraz czas na ulubiona stacje i "kawe" hehehehhePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 hiszpan tak z 8-9 litrow , mysle ze to stanowczo za duzo przy takiej jezdzie, nawet nie odkrecalem jej mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 na 100% jego Kawa wymaga regulacji gażników. Czego by ona tam nie wymagala to i tak sie fajnie na niej lata. A teraz czas na ulubiona stacje i "kawe" hehehehhe Ja widze ze Ty to tam nie tylko motor tankujesz :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No widze że powiększa się grono.Chłopaki z prawego brzegu dobrze działacie sciagając drugą strone Odry na forum.B R A W O o BRAWO BRAWO!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kraka wydaj troszke kasy na regulacje moto a ono odwdzięczy sie Tobie mniejszym apetytem i wiekszą trwałościa. Zły skład mieszanki może spowodować uszkodzenie silnika. Zbyt bogata mieszanka rozrzedza olej co może w skrajnym przypadku doprowadzić do zatarcia silnika. Mieszanka zbyt uboga z kolei niszczy zawory ze względu na wyższą temperaturę spalania. W obu przypadkach koń niszczeje i nie ma pełnej mocy. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Kraka wydaj troszke kasy na regulacje moto a ono odwdzięczy sie Tobie mniejszym apetytem A tam apetytem, trzeba bylo napisac ze bedzie lepiej na gume szla i to by juz wystarczylo :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi